Anunț Bonusul fotbalistic se anulează

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de -pianoman-, 8 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Darkorbit

Salutări tuturor,

În urmă cu câțiva ani, atunci când Bigpoint a decis să anuleze ofertele speciale de tip „bonus fotbalistic” din cadrul jocurilor sale, echipa DarkOrbit a dorit totuși să păstreze această posibilitate de le a oferi jucătorilor noștri niște uridium suplimentar.

Timpul a trecut și de atunci am introdus Reducerile Helix („Giga Happy Hour”) și am organizat și alte reduceri, oferindu-le jucătorilor noștri o oportunitate mai fiabilă și mai stabilă de a cumpăra uridium.
    În consecință am decis în prezent să anulăm și noi bonusul fotbalistic.

Înainte de toate, în timpul calificărilor, bonusul maxim era limitat la 4x cantitatea de uridium. Primeați acest bonus doar dacă echipa țării voastre înscria suficiente goluri, astfel că bonusul complet rareori era câștigat.

De asemenea, am observat că numărul de jucători care utilizau oportunitatea (diferența de jucători care cumpărau uridium în timpul campaniei fotbalistice vs. orice altă zi) a scăzut atât de mult încât nu mai este cuantificabil. Analizând riscul potențial de erori și munca necesară pentru a organiza aceste reduceri, considerăm că timpul poate fi investit mai bine în alte activități pe viitor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Salutări din partea,
    Echipei voastre Darkorbit

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.