BONUS SUPLIMENTAR PREMIUM

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de *^*NEMESIS*^*RO*^*!, 28 Iun 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. In momentul in care am obtinut "bonus-login-zilnic" pentru 25 de zile, nu aveam premium. In casuta cu bonusul suplimentar "premium" este inserat mesajul "cumpara premium acum" ! Poate cineva sa imi raspunda la intrebarea urmatoare(poate un Admin): daca achizitionez premium in cea de-a 26-a zi, mai primesc bonusul suplimentar?
   
 2. Nu, nu-l mai primesti , sunt doar 25 de zile calendaristice . Daca vrei sa primesti bonusul trebuie sa cumperi premium inainte de a intra sa iei bonusul pentru ziua 25 , doar in cazul acesta o sa primesti si recompensa suplimentara.;)
   
  Modificat ultima dată: 28 Iun 2019
  *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
 3. O sarlatanie ascunsa a BP cu acest bonus suplimentar. Jucatorul ce vede pe pagina de log-in zilnic? asta - https://imgur.com/a/NHf3vGU , jucatorul cumpara premium (scopul numarul unu al BP) si surpriza... daca s-a logat in cea de-a 25-a zi si nu a fost premium degeaba cumpara apoi ca nu-l mai primeste . Pentru ca BP, acest mesaj - https://imgur.com/a/zUfpMPc il tine ascuns . Ar trebui ca optiunea "Cumpara premium acum" dupa logarea in cea de-a 25-a zi sa nu mai fie accesibila sau acel mesaj de la info sa fie vizibil nu ascuns.
   
  Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 4. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  eu nu vad nici o sarlatanie. daca esti premium si te loghezi, e un bonus pe care il primesti. totusi e un joc in care trebuie sa bagi si bani daca vrei mai multe. pana la urma este o afacere.
   
 5. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ete na acuma, şarlatanie ! e ca şi în contractele bancare, clauzele care vorbesc despre "belirea" clientului sunt scrise cu caractere minuscule ca să fie obositor de citit şi tu să realizezi importanţa lor abia după ce au devenit active şi te costă usturător.
  de fapt nu te poţi supăra pe bp pentru asta (şi nici bază legală nu avem), cu trecerea anilor acest fel de comportament a devenit o tradiţie şi abia cînd obiceiurile astea "cămătăreşti" nu sunt prezente putem fi cu adevărat îngrijoraţi, e semn că bp pregăteşte un atentat mai rău, mai costisitor pentru buzunarele jucătorilor.
   
 6. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  ca sa bagi bani intru-n joc nu este nici o problema, pt ca toti trebuiesc platiti !! dar, cand bagi bani si mai esti si luat in bataie de joc;(((
  si daca tu nu vezi :[[[[[ nici o sarlatanie.]]]]]]] atunci trebuie sa-ti cumperi ochelari de soare ca te-au orbit astia cu penele colorate dela RIO.
   
 7. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  daca tot vedeti sarlatanie peste tot? de ce mai jucati?
   
 8. Da! Asa este! Multumesc de raspuns! Asteptam totusi reactia unui oficial! "Teapa" este mesajul din casuta bonusului suplimentar, care induce ideea primirii recompensei daca achizitionezi uridium! Altfel care i-ar fi sensul? Cumpara uridium acum si ai sa primesti ... evident alt bonus suplimentar peste o luna sau peste un an? Ideea este ok din punctul de vedere BO, dar tot sarlatanie se numeste!
   
 9. Tu de ce mai cumperi paine daca se constata - si se dovedeste de catre Protectia Consumatorului - ca te inseala producatorul ???
   
  Veneficus și omul.negru apreciază asta.
 10. Evident ca asta aveam si eu in vedere! Modul in care esti furat pe fata sub deviza "totul pentru clientul nostru"!!! La DO asta s-a pierdut! Un minim respect pentru cei care il finanteaza! Au Asia acum, asa ca nu le mai pasa de "restul" :)
   
  omul.negru apreciază asta.