Bonus reactivare

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de drdistractie123, 4 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. am verificat tot da nu am primit nimik si am trimis si la suport si nu am prmit nici un raspuns :(

2. COZMIN

COZMIN User

... Eu l-am luat fară să fi intrat pe email, decat m-am logat şi m-am uitat în jurnal. Deci aveţi rabdare , nu vă panicaţi. ;)
    ...iar mă îndoiesc că ar putea fi aşa! ...vezi explicaţia de mai sus.
    eu vă spun că aşa s-a întamplat la mine , dvs ştiţi altceva, pană la urmă important este că am primit.
    O zi buna ;)

3. Suportul jocului centralizează şi transmite către suportul tehnic. Răspunsul va fi acordarea bonusului, într-un final.

Între timp au apărut lămuriri suplimentare...citeşte-le!

4. pai de 2 zile am trimis la suport cat sa mai astept :( puteti sami verificati contu daca nu ma credeti ;) :(

5. Nu am ce verifica, de acest lucru ocupându-se suportul tehnic! Imediat ce se va lua o decizie în privinţa celor aflaţi în situaţia ta, se va comunica ca atare.

6. decizia s-a luat..
    <<Discutiile cu suportul sunt confidentiale>>
    Explicatiile sunt <AICI>.

cu toate ca,contul ,nu este inregistrat prin intermediul unui partener

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Aug 2015
  7. Hermes

Hermes Guest

Dupa spusele tale inclin sa cred ca, nu esti primul proprietar al contului, deoarece el este inregistrat prin intermediul unui partener :eek::

Affiliate: 3djuegos (AID 1477)

8. sunt primul proprietar al contului,eu l-am dezvoltat,de la 0,incepand cu data de 30-08-2010
    nu stiu ,cum de s-a ajuns in situatia asta ..dealtfel,am observat ceva care m-a cam luat prin surprindere,sa zic asa, cand m-am logat pe serverul de test,acum vreo 3 luni ,precizandumi-se ca este alt cont cu nickname-ul meu ¨˜ˆ”°•√αŁđξМαЯ•°”ˆ˜¨,pe server de test,figurand cu ¨˜ˆ”°•√αŁđξМαЯ•°”ˆ˜¨001,cv de genu
    pe server test,nelogandu-ma ,dupa o perioada indelungata de timp
    crearea contului,am realizat-o direct de pe server DO
    ultimul cod bonus ,l-am primit The Battle for Influence Begins! din data de 17.04.2014,apoi au fost bonus-urile care s-au atribuit automat ultimul fiind Secure your company’s ultimate victory in the Battle for Supremacy din data de 01.08.2014
    banui faptul de a incerca altcineva,de a-mi substitui contul
    cu respect Hermes Board Administrator.,daca se poate verifica in mai amanuntit
    ma stiu multi players care cunosc faptul ca eu am inceput contul de la 0,printre care si un deosebit lider, de clan renumit,
    cele bune tuturor

Modificat ultima dată: 7 Aug 2015
  9. Si cand se va ocupa suportu de aceasta problema ? de 3 zile ast :(

10. styv86

styv86 User

eu nu pot accesa adresa mea de mail ca a fost dezactivata din cauza inactivitatii mele pe mail...eu utilizam o adresa de mail cu totul alta, adresa de mail pentru joc nici nu stiu cum sa o recuperez ca cei de la yahoo deja a trimis raspuns pe mail-ul utilizat de mine ca nu se mai poate face nimic....cineva din admini, imi poate comunica daca pot trimite la suport si prin fax anumite documente doveditoare ca eu sunt apartinatorul contului de joc, sa imi pot schimba adresa de mail cu cea activa pe care o am si o folosesc la tranzactii si altele....

11. Cu raspunsul celor de la Yahoo! te adresezi suportului jocului, solicitând schimbarea adresei de e-mail.

Posibil să ţi se ceară şi alte documente / evidenţe de către suportul jocului.

12. styv86

styv86 User

Prin fax se pot trimite documente doveditoare...am primit un raspuns de la suport si am si un nr. de fax...dar sa fiu sigur daca pot trimite si prin fax...Va multumesc si cu asta am incheiat domnilor. :)

13. Hermes

Hermes Guest

Nu te pot contrazice ca esti primul proprietar al contului. Insa oamenii tind sa nu acorde atentie detaliilor sau sa uite, lucru care este valabil si in cazul tau, deoarece colegii de la suport au verificat log-le serverului si este un lucru cat se poate de clar, contul a fost inregistrat prin intermediul unui site partener si nicidecum de pe http://ro.bigpoint.com/.
    In cee ace priveste restul detaliilor, cred ca suportul este cel mai in masura sa-ti raspunda.

Ideal ar fi sa pui intr-un mail toate datele cerute de catre suportul jocului. Le poti trimite si prin fax, procesarea va dura mai mult.

14. da multumesc pentru bonusul primit , nici in ziua de azi nu lam primit tot ast de o saptamana bv domnilor :) :(

15. relax

relax User

Stai linistit ca nici eu nu l-am primit decat pe unul dintre conturi, ba pe langa asta azi m-au lasat si fara rang cu bugul loor de onoare. Oricum la cate drone ai tu acolo in poza :rolleyes: la ce-ti trebe bonusul ala ?

16. pai dc sa nu imi trebuiasca 10 keite bostere x4 emp etc ;)