Bonus reactivare

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de drdistractie123, 4 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bonus acordat: CW32 Reactivation Campaign - Package Inactive

Prietenii cu care joc au gasit mesajul asta in log .. unii au primit 10 chei prada verde altii munitie .. eu nu am primit nimic vrea sa stiu si eu ce e acest bonus si de ce nu se acorda la toti ?

2. COZMIN

COZMIN User

Ai răbdare, primeşte toată lumea ;)

3. Ok :D

maa da de ce mi-a dat bonusul pe alt server si nu pe cel care am dorit eu ?

Nu mi se pare corect ma adica mi-a dat bonusul pe alt server nu pe cel care am vrut eu ... :((

Modificat ultima dată de către moderator: 5 Aug 2015
  4. True5.1

True5.1 Guest

Deci, bonusul a fost acordat corect de unde te-ai delogat ultima oara. Si te rog sa nu mai spamezi unul dupa altul in forum. Spor la joc !

5. Ok nu e problema .. Multumesc de raspuns :D !

6. enf0rcer

enf0rcer User

Multi amici spuneau de un gift acordat de staff pe mail cu ammo ,chei si altele.
    eu in momentul respectiv nu eram abonat la newslatter il aveam pe "Nu" ,daca primesc ,am bifat dupa pe da ,am slavat ,a masteptat ,dar nimic .
    E posibil sa-l fi "ratat"? Adica nu-l mai primesc? :(

7. rattyionut

rattyionut User

nu e vb de nici un mail eu unl m-am delogat si cand m-am logat iar avem bonusul pe cont.

8. COZMIN

COZMIN User

Deja este deschis un topic pe aceasta temă. Eu l-am luat fară să fi intrat pe email, decat m-am logat şi m-am uitat în jurnal.
    Deci aveţi rabdare , nu vă panicaţi. ;)

9. enf0rcer

enf0rcer User

Aha
    ,eu o sa astept , am vazut si opicul acela ,ma gandeam ca e vorba de alt ceva :) Multumesc ,dati TC Totusi...

10. Bonusul ("Reactivation Campaign - Package Inactive") se poate obţine prin accesarea unui link transmis de dezvoltator prin intermediul unui e-mail promoţional.

E-mail-ul promoţional s-a transmis, personalizat, către acele adrese de e-mail pe care sunt înregistrate conturi de joc inactive sau care au înregistrat o activitate scăzută într-o perioadă de timp dată şi care respectă anumite criterii considerate de dezvoltator.

Mă îndoiesc! ...vezi explicaţia de mai sus.

...iar mă îndoiesc că ar putea fi aşa! ...vezi explicaţia de mai sus.

În plus, pe servere-le US, datorită unei setări eronate a unui interval orar, bonusul nu s-a primit la accesarea link-ului.

Problema a fost corectată iar cei care accesaseră deja link-ul, au primit bonusul în momentul în care s-au reautentificat pe contul de joc.

Retroactiv nu vei primi nimic.

Bonusul ţi-a fost acordat pt. contul de joc pe care ai înregistrat o activitate scăzută. E limpede că nu aveai cum să primeşti bonusul pe contul de joc pe care joci în mod curent.

11. Cehn

Cehn User

Trebuie sa ma ingrijorez daca nu am accesat cel putin in ultimele 7 zile contul de e-mail si totusi am primit bonusul?

12. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă bonusul a fost primit şi în alte condiţii decît cele pe care tocmai le-aţi expus el poate fi retras ?!

Veneficus apreciază asta.
  13. Am solicitat lămuriri suplimentare pt. a vedea, mai clar, cum anume s-a acordat respectivul bonus.

Din ceea ce se cunoaşte la ora actuală, bonusul este intenţionat a fi acordat, aşa cum am explicat mai sus, conturilor de joc inactive / mai puţin active şi doar prin intermediul e-mail-ului promoţional.

14. In mail nu precizeaza deloc de inactivitatea contului de joc,ci despre noul update 3D...si eu am primit bonus cand m-am logat,fara a accesa linkul din mail...
    "To help you really embrace this brave new world, we are also giving you a tangible package with which to aid your experience with this new visual extravaganza. This includes: ... "
    Cam asta scrie la bonus..

15. Lansarea noului motor grafic este folosit ca şi pretext pt. a stimula şi acei jucători mai puţin activi să încerce "this brave new world".

16. Am inteles...

17. nici eu nu am primit nimik chiar acuma am intrat pe ema-il si nu mia dat nimik :(

18. Afrodita28

Afrodita28 User

am primit mail,am dat clik pe colecteaza dar nimic,pe nava nu am nimic !?! imi spun de la suport ca nu primesc toti jucatorii... bun,dar de ce mai primesc acel mail???este a patra sau a cincea situatie de genul asta-mai precis- altii primesc recompense eu nimic. dar de data asta este si mai interesant pt. ca inainte nu primeam nici macar mail, acum primesc mail dar nu primesc nimic pe nava ??!!??!!

luciferares apreciază asta.
  19. eu am schimbvat si emai-lu poate e din cauza asta da tot nimik am trimis si la suport da tot nimik :( :(

20. AICI aveţi un anunţ oficial legat de modul de creditare a bonusului şi problemele întâmpinate!