Sugestie bonus la cumpararea uridium

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ßøηđãŗέℓ, 10 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

sunteti de acord ?

Sondaj închis pe 20 Ian 2015.
  1. da

17 vot(uri)
    47,2%
  2. nu

19 vot(uri)
    52,8%
  3. ar fi super

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sunteti de acord sa se implementeze un cadou bonus la cumpararea uridium
    exemlu :
    1. 99.99 euro / 330 000 uri + hercule + 1 lf4
    2. 49.99 euro / 175 000 uri + havoc
    3. 24.99 euro / 75 000 uri + 250 GG
    4. 9.99 euro / 30 000 uri + 150 GG
    5. 4.99 euro / 15 000 uri + 50 GG
    avantaje jucator : un bonus in plus pt cei fideli acestui joc
    avantaje dezvoltator : un profit mai dezvoltat

2. stopme001

stopme001 User

Nu ,deoarece jucatorii care sunt deja full hercules si havoc nu ar profita si ei de aceasta implementare:)

3. dar sunt multi care is incepatori si nu sunt full ellite si pe ei iar stimula acest lucru , ar fi un avantaj mult mai bun pentru jucatori si pe dezvoltator o_O:rolleyes::eek:

4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Un începător nu ar bagă 100 euro pana nu are măcar zeus-apis pe cont , și altele pe ici colo ;). Abea se mai cumpără premium/rabat astea se merită , da uridium ?? Hai sa fim serioși , cu 6 euro premium o luna faci 1 milion uridium dacă știi și cum și ai răbdare. ;)

5. cam cati jucatori de DO crezi ca ar face o achizitie de 100 euro ca sa primeasca un bonus? unu la 1 milion sau poate nici atat... doar sutele de euro nu cresc in copaci mai ales in romania unde 100 euro e o parte buna din salar.uitate si tu ca majoritatea nu isi permit nici macar un premium asa ca nu vad avantajul implementarii munca inutila asa zice eu:rolleyes::p

6. da ai dreptate dar din pacate se duce low asa ca numai faci 1 mil uri pe luna mai ales pentru un incepator
    dar trebuie sa fim seriosi acum uni baga bani in jocul asta si nu are niciun avantaj fata de alti jucatori care profita de diferite bug-uri sau alte si au ajuns full elite iar alti care baga bani in acest joc nu are niciun avantaj .
    eu cred ca ideea este destul de buna

ai dreptate dar daca o sa se implementeze acest bonus o sa fie mai multi care o sa bage bani in acest joc si se va schimba foarte mult acest joc

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Ian 2015
  7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Ai sa aplicam un pic matematica , dacă stai în x-7 să faci npc-uri acolo și dacă ajungi la 30.000 uri într-o zi e ok , 30 zile într-o lună poți ajunge la 900.000 uri și în x-7 lejer , ma înțelegi acuma ? Mai pui și PET-ul pe colectare și iese ceva ceva zic eu.

8. Emmy tu zici ca fac 30.000 dar iti dai seama ca daca se modifica low o ciurda de jucatori vor navali pe harti atata la cubi cat si la kloni cand mai faci 30 k uri ? cu servici , scoala etc. Hartile vor fi pline iar la paladium va fi ca turci vs romanii sau alt razboi mondial nu o sa ai loc sa fumezi o tigara ca va fi enorm de plina harta aia

9. EmYy_1995

EmYy_1995 User

O să se lase lumea de joc , tu ce crezi ? BP a obișnuit jucătorii într-un fel iar acuma o să îi dea peste cap pe unii , iar unii aleg să se lase .

10. arata-mi un jucator care joaca pe fiecare zi 12 ore ba nu macar 8 ore si sa stea numai intr-o harta nu iti dai seama ca la 30 zile sa joci cate 8 ore nu mai mult asta ar insemna ca numai ai timp sa iesi la o plimbare sau alte lucruri care trebuie facute sau un copil care joaca 8 ore pe zi ala numai invata numai se duce la scola ? matematic vb nu ?
    :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

asta este ca un virus pentru uni jucatori lasa tot dar numai sa joace macar o ora pe zi iar alti care joaca odata la un timp cand isi aduce aminte ( ia sa intru un pik si pe dark sa vad ce mai este pe acolo )am colegi care is full elite adika hercule havoc lf4 all iris etc si numai joaca din cauza trisorilor care nu stiu nici in momentul de fata ce inseamna sa joci din placere si fara ajutoare

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Ian 2015
  11. EmYy_1995

EmYy_1995 User

2 ,3 ore faci suma asta de uridium . :)

12. 2 - 3 ore chiar ca nu faci 1 mil de uri intr-o luna si pe langa asta tot baga in joc un premium poate si un duplicator si din cate stiu ca iti scade probabilitatea de uridium la cutiute hmm cam greu eu sincer si asta este parerea mea sa ajungi full hercule tre sa bagi la porti la greu in jur de 30 kappa sau poate si mai mult dar daca ex : 100 euro la mega ai un hercule + un lf4 garantat da ? pe langa asta mai ai si 990 000 uri garantat nu ? ce faci cu 990 000 uri deschizi porti sau upgrade la diferite itemuri . concluzia mea este ca iesi mai in avantaj cu 100 euro nu zic saptamanal si la 1 luna dar totusi este ceva care poti sa profiti de el nu nu il pierzi .

13. orkm acest post nu mai are sanse sa fie trimis mai departe catre dezvoltator. imi place idea :)

14. Hermes

Hermes Guest

Oferta actuala BP :

Cadou gratuit la fiecare cumpărătură de uridium

Acum, ofertă specială: pachete uridium cu bonus.

Cu fiecare pachet uridium avem un bonus special:

15.000 Uridium - 150 energie extra
    30.000 Uridium - 300 energie extra
    75.000 Uridium - 750 energie extra
    150.000 Uridium - 750 energie extra + design dronă Hercule
    330.000 Uridium - 750 energie extra + design dronă Hercule + formație drone liliac + 3 luni premium

Oferta este valabilă până pe 19 ianuarie 2015, ora serverului 23:59 local.

Echipa DarkOrbit

Cavaleru-Negru apreciază asta.
  15. Daca bag 1000E si iau 10 pachete de 330000 uridium am 30 luni de premium?

16. EmYy_1995

EmYy_1995 User

C-am da.

17. lord.neamt

lord.neamt User

o sa ai 30 luni premium, dar ce faci cu 10 formatii de drona liliac? :D

acum fara gluma... eu am liliacu' si as dori o alta formatie de drone... oare e posibil sa aleg altceva?

18. Salutare tuturor. D.O. ,hai sa spunem lucrurilor pe nume,va uitati si voi pe harti,ce a devenit DarkOrbit acum?
    nu mai e un joc cinstit in sensul ca majoritatea sta si buteaza,folosesc tot felul de programe,se merita oare sa mai bagi bani sa faci uridium?
    si cu pachetul asta de mai sus,nu e corect, eu unul ca sa devin full havoc si hercules am facut cel putin 40-45 de porti,aproape saptamanal 50 de euro+premium+rabat si acum veniti voi cu pachetul asta si ne dezavantajati?
    eu poate la 100 de euro =4sau 5 porti nu primeam hercule,sau LF4 si voi veniti si dati acum la 50 de euro (150 000+330 000 uridium)=1 500 extra energi 2 hercules+liliac+3 luni premium degeaba,cadou si iti ramane si 485 000 de uridium,mie mi se pare dea dreptul jignitor
    si va spun ca daca nu faceti ceva sa curatati hartili de butanti si de xxxxx sau ce mai folosesc majoritatea eu unul ma las de joc nu doar ca nu mai bag bani,ma las definitiv de joc,si foarte multi o sa o faca va asigur.analizati problema si luati masuri,nu mai e cinstit jocul
    va multumesc anticipat si sper sa vad si rezultatele.

Cavaleru-Negru apreciază asta.
  19. iata un raspuns la indoielile tale gasesti aici :
    https://board-ro.darkorbit.com//threads/blocare-conturi-bot.18363/#post-820644
    bp scaneaza zilnic servarele de jucatori care folosesc programe interzise mult timp nu o sa mai fie pana o sa scapam si de acele scripturi care ajuta uni jucatori sa puna clik singuri pe o nava atunci o sa fie jocul si mai frumos dar pana atunci cand se va intampla aceasta minune hai sa ne facem full si sa asteptam ziua cu pricina , succes la joc va doresc

este alegerea fiecarui jucator ce face in viitor daca joaca sau nu acest joc nu sunteti obligati sa jucati ci pt mine unu este o distractie si o relaxare . chiar daca is multi jucatori care foloseste asa numitul auto si la npc-uri or sa se dea cu capul de pereti singuri cand vor fi depistati se face full all si apoi isi pierde contu ce a rezolvat ? nimik doar o pierere de timp sa isi faca nava buna si apoi o pierde din cauza la o simpla prostie si aceea este folosirea programelor ajutatoare .

Modificat ultima dată de către moderator: 17 Ian 2015
  20. Ţinând cont de nr. de voturi adunate şi de actuala ofertă BP ...propunere respinsă!

Când ţi-e foame, să nu cumperi parizeru' din raft ci aşteptă să-l bage la ofertă, 3 la preţ de 1! :rolleyes:

Temă închisă.

-M4fyotu- și _wrestlemania_ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.