Bonuri de Salt

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ♦HAЯVIUS™√ΞRO, 15 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doresti implementarea pachetului cu bonuri la licitatie ?

1. DA

13 vot(uri)
    48,1%
  2. Da, dar mai putene de 10 in pachet

0 vot(uri)
    0,0%
  3. NU

8 vot(uri)
    29,6%
  4. Da, dar sa fie la licitatile zilnice

4 vot(uri)
    14,8%
  5. Nu conteaza, oricum am destule

2 vot(uri)
    7,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ideea este sa bagati un pachet cu 10 bonuri de salt la licitatie.

Avantaj jucator : Aceste bonuri nu se gasesc iar jucatori noi nu au de unde sa faca rost, cei vechi au cu miile, deci ii ajuta sa creasca mai repede fara a mai da uridium pe salturi cand au nevoie.
    Dezavantaj jucator : nu sunt

Avantaje dezvoltator : Face jocul mai placut pt uni jucatori :)
    Dezavantaje dezvoltator : nu sunt

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

există vreo două misiuni (sper să nu mă înşel în privinţa numărului lor) în secţiunea "misiuni zilnice" care au ca recompensă cîte două bonuri de salt.

3. Corina-ro

Corina-ro User

Ai rabdare ca vin sarbatorile si vor baga cutiute cu bonuri de salt,au fost in fiecare an in preajma Sarbatorilor.

4. KliP-Done

KliP-Done User

In ultimii 2 ani nu au fost bonuri de salt in cadourile care le gaseai pe harti. Se gaseau doar bonuri de reparatii. Nu stiu unde vedeai tu bonuri de salt :)

5. Bonurile de salt se pot achiziţiona în cursul unei oferte săptămânale speciale. Ca atare, nici cu 1.000 de voturi pentru, nu cred că dezvoltatorul va schimba ceva în acest sens.... de ce nu "Premium" la licitaţie! :rolleyes:

Salturile nu te ajută să creşti ci să ajungi mai repede într-un loc anume, de obicei când e vorba de ajuta la o luptă. Dacă vrei să distrugi NPC-uri, te duci din prima în harta în care crezi că poţi face cel mai mare profit cu putinţă, fără a fi nevoie de salturi succesive sau deplasări rapide.

6. Ceeeee ?? :eek:
    Tu pe ce lume traiesti ? In ultimii 2 ani .. auzi la el :rolleyes: Tin sa te anunt ca in acest an,au fost,la inceputul veri
    ON Topic: NU sunt deacord cu aceasta idee ,pt simplul fapt ca sunt convins ca fiecare are macar 1k uridium pentru a putea sari intr-o anumita harta ,aici ma refer la playeri mici ,la cei mari nici nu se pune problema :p
    Dar cine stie,poate tu ai nevoie de functia WARP :rolleyes:

7. Klip se referea ca nu au mai dat bonuri de salt in cadourile de Craciun. In vara a fost alt event si este foarte posibil ca de Craciun sa nu dea bonuri de salt, cum s-a intamplat in ultimii doi ani.
    Ideea nu are multe sanse de implementare oricum. Asa cum a mentionat si Corrosive mai sus, exista un pachet care se poate achizitiona pe bani reali. Asta ar trebui mentionat la dezavantaje dezvoltator.

8. In primul rand nu trebuie sa pui atate optiuni...
    Trebuie decat DA sau NU si ieseai in avantaj :D

9. KliP-Done

KliP-Done User

Deschide putin ochii, nu privi doar inainte precum calul. Eu am citat o alta postare la care am dat un scurt raspuns in care se specifica faptul ca in fiecare an de sarbatori au existat bonuri de salt in cadouri!

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  10. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.