Anunț Blogul dezvoltatorului Iulie 2021

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de -pianoman-, 12 Iul 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Dragi Piloți ai Spațiului,

  Odată cu problemele tehnice recente și actualizările jocului, dorim să vă transmitem câteva informații pentru a fi la curent cu situația actuală și a afla pe ce se concentrează echipa în acest moment.  Probleme tehnice

  Stabilitatea serverului

  Deși situația s-a îmbunătățit în comparație cu problemele de instabilitate ale serverului din luna mai, există încă atacuri ocazionale care trec de măsurile noastre de prevenție. Lucrăm activ pentru a investiga aceste probleme.

  Încetinirea rotirii Porții Galactice

  Suntem conștienți de performanța încetinită a materializatorului Porții Galactice și analizăm în prezent problema cu cea mai mare prioritate.

  Vă vom ține la curent cu progresul privind problemele tehnice de mai sus și apreciem răbdarea voastră în timp ce lucrăm la rezolvarea acestor probleme.  Actualizări de conținut


  Funcția de expediere


  Odată cu lansarea funcției de expediere, scopul nostru a fost de a ajuta jucătorii care nu pot petrece multe ore jucând DarkOrbit să poată continua să progreseze în timp și să rămână relevanți.

  Odată cu adăugarea funcției de automatizare a Porții Galactice, dorim să rezolvăm mecanica Porții Kuiper, oferind 200.000 Uridium în compensare specială pentru orice design de navă duplicat. Ne-am dat seama că stimula exploatarea repetitivă a lui Kuiper în detrimentul unui joc plăcut. Păstrarea distracției jocului este încă prioritatea noastră și, ca atare, am standardizat compensarea cu Uridium pentru a fi aceeași cu alte designuri de navă. Ne propunem ca odată cu actualizarea de expediere și actualizările noastre viitoare, ajustarea Kuiper în recompense să nu mai fie relevantă.

  Dorim să mulțumim tuturor celor care și-au trimis feedbackul cu privire la schimbare. Deoarece modificarea a făcut ca Poarta Kuiper să fie mai puțin atractivă, vom lua în considerare adăugarea de conținut nou în viitorul apropiat pentru a-i îmbunătăți atractivitatea.

  Funcția de expediere ne oferă o bază pentru a putea împinge actualizările ca să ajutăm noii jucători să progreseze mai constant, în timp intenționăm să facem actualizări suplimentare pe lângă această funcție.

  Dorim să mulțumim comunității noastre pentru sprijinul loial și feedbackul constant. Așteptați cu nerăbdare actualizările lunilor viitoare!

  Echipa de dezvoltare Darkorbit
   
  MidNight_Striker și coroi007 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.