Baze .

Discuție în 'Probleme generale' creată de EmYy_1995, 24 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Am o mica intrebare , la statiile pe care le construim , se poate primi dmg de la minele DD-M01 , deoarece la mine pe sv eram circa 30 si aparam o statie iar dupa ceva timp au venit 3 persoane (nu dau nume) din clanu de pe primu loc , au pus trei mine DD-M01 si o salva de rsb si a pocnit statia in circa 5 secunde , este posibil?

2. Minele nu fac dmg la baza. De foarte multe ori cand stateam pe modulul principal pentru a-l apara (pt ca altii sa nu il poata lua in click) se puneau mine sub noi, iar baza era neatinsa. Este posibil ca acei jucatori sa fi venit pe rand cu abilitatea de venom pe care nu o observi ca pe un npc/nava, ci doar dand clik pe modulul principal si cand a mai ramas cu putin hp s-au pus toti pe molie si bineinteles ca au darmat-o foarte repede. Trebuie sa fiti foarte atenti cand aparati o baza, din cand in cand mai puneti click si pe modulul principal, sa nu cumva sa aiba vreo abilitate de venom pe el.

Hazard_Warrior și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  3. Din intamplare schimbati vreun modul din centru cand baza a pocnit in 5 secunde ? :) Daca da atunci asta'i explicatia,odata ce baza se "reconstruieste" devine foarte slaba ,sa zic asa..

4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Deci nu erau decat aegis si un veng , si centru se reparase full de un coleg.
    Nu , nu shimbam nici un modul.

5. Oricum minele nu fac damage. Asta ti-o zic sigur. Nu ar fi vreo problema sa iti dai warp la venom si sa te folosesti doar de abilitate, sa ii faci configuratii de fuga si full scut si dupa ce se duce abilitatea sa te muti pe aegis. Eu am intrebat daca ati clicuit intre timp modulul principal, sa verificati daca e vreo abilitate de venom pe el.

6. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Da , clicuiam ,plus mai reparam si centru. Bha , asta e . Mersi de raspunsuri.

7. Tot azi mai devreme si tot la statia Indus:
    Erau 4 nave,care s-au pozitionat in centrul statiei ,in general am tras cateva salve(cam6x60k)in Kell.
    Acum daca dmg lor mediu era de 100k asta inseamna ca in cele 6 sec. puteau face un dmg ~2500k.Cum coca fara upgrade are 3900k ai tot dreptul sa te intrebi cum au distrus-o asa rapid ?
    E Matrix.

8. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Statia care zic eu avea 5 mil HP ca avea coca/deflectoru lvl 16 , si de aia nu imi pot explica aceasta mica problema.