Battleray

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de LeGIoNsS, 2 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  Au reusit playerii astia sa gaseasca bug si la batleray...daca te duci si te uiti ai sa vezi un grup de nave cu batleray blocat cu scut instantaneu pe el , nu trage , si ies interceptori daia din el...si aia hop kamikaze si doldora de U....nici o misiune nu mai poti face ....Mai bine se scot ca sunt bagate degeaba.
   
 2. Nu este un bug, ci un truc pe care il poate folosi oricine. Nu stiu insa daca se poate primi vreo avertizare pentru acest farming daca pui monopol pe battleray si nu lasi si pe altii sa isi faca misiunile, desi tin sa cred ca nu ar fi din moment ce pe serverul unde joc se obisnuieste acest lucru si nu s-au luat masuri pana acum. Incearca sa le dai grup si sa va intelegeti.
   
 3. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  NU vor sa dea grup si eu nu am timp pt farming eu pur si simplu vreau sa fac 2-3 batleray pentru misiune....
   
 4. Eu nu zic ca ar trebui avertizati sau nu. Stiu ca un moderator ne-a informat pe forum ca dezvoltatorul nu a creat acest npc pentru farming, ca nu s-a gandit la acest mod de a face uri si ca nu este de acord cu acest lucru. Eventual, daca se pune monopol, putem primi o avertizare gen pushing.

  Eu doar mi-am adus aminte de acea postare, atata tot.
   
  Modificat ultima dată: 14 Apr 2014
 5. asa ar trebui sa scoata si cubikonul? ca si acolo se poate face uri cu kamykaze
   
 6. Asa cum s-a spus si mai devreme, ceea ce se intampla la battleray nu este un bug(= eroare a sistemului jocului), ci o vulnerabilitate, de care playerii "profita"..nu este ceva ilegal din punctul de vedere al T&C acestui joc.
   
 7. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  Stii ce ai omis ??? In primul rand este bug sa blokezi batlerayu cu scutul instantaneu si sa nu mai traga...in al 2-lea rand acest npc nu a fost priectat pe farming sau pt puncte de onoare sau uru chestii dastea..Teoretic au dreptul la el toti...practic BG ar trebuii sa ia masuri !
   
 8. Nu este un bug. Asa a fost conceput, dezvoltatorul negandindu-se ca se poate folosi farmingul. Teoretic da, au dreptul toti, insa stau cei mai puternici acolo, asa cum se intampla pe orice alta harta.
   
 9. Corina-ro

  Corina-ro User

  legions tu esti intr-o mare necunostinta de cauza.Cei puternici nu stau pe orice harta cum afirmi tu stau numai in acea harta in cazul de fata harta 5-3. Daca cei cu itemele upgradate full fac npc,iar cei cu flax si lf2 nave,Bigpoint a gresit ceva cand a gandit sistemul de joc.
   
 10. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Esti c-am incepator , eu de cand stiu ca a aparut battlarey nu a existat asa ceva , sa faci interceptori non stop , aceast bug pot sa zic e de ceva vreme , si vad ca se profita de el bine . Inainte se facea battlarey da nu se intampla ce se intampla acuma ..cate misiuni cu pirati am facut cu battlarey eu personal nam vazut asa ceva...(ma refer la misiunile vechi) Stutidati un pic , si asteptati BP sa spuna ce este , bug sau asa e normal .
   
 11. Cred ca este invers. Inainte evident ca nu se putea, pentru ca luai damage de la kamikazele celuilalt si nici nu existau aegisurile, pentru a te incarca cu HP si scut. Iar BP deja a spus ca nu e un bug, ci un truc, insa acest npc nu a fost conceput pentru farming. Mai bine nu mai posta doar pentru a te afla in treaba. Corina stie foarte bine despre ce vorbeste.
   
 12. Silviu

  Silviu User

  Traducere:
  Acum că am lămurit ce e ăla un bug, cred că e toată lumea de acord că farming-ul la Battleray nu e un bug, ci o posibilitate de exploatare a lui. Deasemenea nu este nici o vulnerabilitate, pentru că o vulnerabilitate permite unui terț să preia parțial sau total controlul asupra programului sau sistemului, sau să afecteze sau să aibă acces la un set de date la care nu ar avea acces altfel, și care pot compromite securitatea și buna funcționare a programului/sistemului.

  @LeGIoNsS: Sunt sigur că faci parte dintr-un clan, deci adună-ți membrii clanului și duceți-vă și omorâții pe cei care vă stau în cale și apoi faceți Battleray până vi se face rău. Dacă stai și îți plângi de milă pe forum nu o să-ți aducă nimic bun.

  Spor la joc :)
   
 13. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  PRietenas joc jocul asta din 2008 stiu c-am totul despre el ;)
  Plus ca pe vremea cand erau battlarei erau si aegisuri ca si in prezent , doar era chestia cu kamikaze. Mda Infine se vede cine stie.
   
 14. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  Interesant ca nimeni din staful BG sau DO nu zice nimika.,...
   
 15. Salut,acesta nu este bug si nici truc,este o metoda de a face uridium mai usor,de a upgrada levelul dronelor mai usor la lvl 6 cu ajutorul prietenilor,daca ai misiune de facut eu zic sa vorbesti cu ei sa te lase sa faci si tu misiunea,multi vor multe intr`o zi dar nu intr`o zi se rezolva totul ! Spor la joc !
   
 16. Pe de o parte, nu cunosc care ar fi acel "staf BG" ...probabil cel de la Battlestar Galactica?! o_O

  Pe de altă parte ....de ce ar zice "stafu'" ceva? Este o dezbatere a membrilor comunităţii, interesant fiind modul în care diverşi utilizatori privesc şi consideră anumite aspecte ale jocului, un feedback constructiv.


  Cu siguranţă, ceea ce se întâmplă în prezent cu Battleray-ul este ceva nefiresc, e ca şi cum un meci de fotbal l-am rezuma doar la lovituri de la punctul cu var: rezultat garantat, efort mininim spre deloc.


  "Exploit-ul" uzitat de anumiţi jucători la Battleray nu poate fi comparat cu distrugerea Cubikon-ului! Nu se aseamănă cu nimic.

  ...rămâne de văzut ce anume va hotărî dezvoltatorul jocului referitor la Battleray.
   
 17. P!x3lL

  P!x3lL User

  Aici va referiti si la low ? Sau doar Battleray.
   
 18. Silviu

  Silviu User

  Battleray-ul nu are absolut nicio legătură cu harta LoW, deci orice modificări aduse Battleray-ului nu au cum să afecteze în niciun fel harta LoW.
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 19. Se vede ca dumneata ai omis faza cu damage-ul primit de la kamikazele celuilalt, nu eu. Evident ca inainte nu se putea face, pentru ca mureai.
   
 20. P!x3lL

  P!x3lL User

  Nu la asta m-am referit, ci la faptul daca dezvoltatorul a hotarat in privinta bugului din low.