Battleray cu intereceptori imuni la kamikaze

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ursulet81, 21 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti Battleray cu intereceptori imuni la kamikaze?

Sondaj închis pe 31 Mar 2014.
 1. Da

  48,9%
 2. Nu

  42,2%
 3. Indiferent

  8,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ursulet81

  ursulet81 User

  Propun:
  -Sa avem la Battleray intereceptori imuni la kamikaze;
  -Pentru a nu fi confundati cu intereceptorii din 5-3, doresc si redenumirea intereceptorilor generati de battleray, exemplu: BR-ceptori.

  Avantaje player:
  - mult mai multi jucatorii vor avea posibilitatea de a distruge battleray-ul tinut acum de jucatori care: nu stiu cum, ori nu vor sa distruga battleray.
  -economie fuel PET, fiecare kamikaze dat la distrugerea intereceptorilor consuma 1 minut fuel prin repararea si redeschiderea pet-lui, un adevarat chin distrugerea navei mama Battleray cu metoda kamikaze.

  Dezavantaje player: Jucatorii(nu multi) nu se vor mai bucura la deliciul folosiri modului kamikaze al pet-ului cu acest tip de npc, noul BR-ceptor imun la kamikaze.

  Avantaje dezvoltator:
  -Posibl vor creste vanzarile amplificatoarelor 50%EXP respectiv 50%HON, prin simplu fapt ca mult mai multi jucatorii vor avea posibilitatea de a finaliza misiunile cu battleray.
  -nu se va modifica substantial mecanica jocului cu aceasta noua implementare.
  Dezavantaje dezvoltator:
  -Posibil 2-6 jucatori, interesati de fosti intereceptori ai battleray-lui, sa nu mai achizitioneze lunar pachetul premium.

  Va multumesc.
   
  celenco[*OG*] apreciază asta.
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  o asemenea propunere ar putea veni doar din două direcţii: bp sau o anume categorie de indivizi pe care mă abţin să-i denumesc aici din cauză de consecinţe :D
  dacă bp este scuzabil căci este afacerea lor şi şi-au pregătit terenul pentru asemenea modificări prin CCG, categoria nenumită nu are nici o scuză, sau nu una rezonabilîă şi acceptabilă. eu cel puţin m-am săturat de modificări ale item-elor pe care am dat un preţ piperat deoarece aveau anumite caracteristici, caracteristici care au dispărut în urma unor asemenea modificări.
  nici logica elementară şi nici bunul simţ nu ar permite modificarea care se propune aici căci iată ce spun caracteristicile modulului kamikaze :

  Modul kamikaze (Nivel: 3)
  Efect: la explozie, cauzează 75000 daune de suprafaţă.
  Rază: 450
  Acest modul va fi activat imediat înainte ca unul din voi (tu sau P.E.T-ul tău) să fie distrus. În acest caz, P.E.T. explodează declanşând un atac kamikaze asupra adversarilor.

  P.E.T. este distrus atunci când este activat şi trebuie să-l repari.

  în cultura japoneză, sursa de inspiraţie a conceptului "kamikaze", acesta semnifică cauzarea de distrugeri cît mai mari inamicului, indiferent de preţul plătit. cîtă vreme interceptorii sunt inamici (deoarece ei ne atacă şi ne cauzează daune) trebuie să primească daune de la pet-ul aflat pe modul kamikaze cu atît mai mult cu cît acesta este distrus în acţiunea respectivă şi trebuie reparat cu un anumit cost.
   
  ÇΛЯŤÍΣŔ_ŁÏ√Σ apreciază asta.
 3. ursulet81

  ursulet81 User

  Domnule WIΖΛΓΔ, multumesc pentru vot.
  Cuvintele dvs, daca aceasta propunere ajunge la dezvoltator, il vor impresiona pana la lacrimi.:D
  o_O.....:confused:.....:D
  Daca ai fi urmatit mai cu atentie tema omului cu pasare la avatar, mai exact #29 , ai fi realizat: ...de acolo o aparut propunerea de față.
  Modul combo apărare (Nivel: 3) cand este activat, pet-ul devine imun la: kamikaze inamic sau bomba rosie, galbena, roz, maro(alea cu tepi din hartile piratilor)?
  Si daca nu, de ce?,
  Ii scump scutu instant, si pe deasupra mai papa si 35% mai mult fuel.
  Cunoastem si: moaterele de cautare ne sunt prietene de nadajde si nelipsite din navigator.:)
  Si cum battleray-ul are scut instant(ti-o da daune?)... ma gandeam ca ea(nava mama) fiind asa speciala sa fie si interi' speciali, imuni la daunele de suprafaţă provocate de pet-ul kamikaze.:)
  P.S Am uitat sa specific la ale cui daune...imunitate
   
  Modificat ultima dată: 21 Mar 2014
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  cîtă vreme ideile tale sunt de factura celei pe care o comentăm acum pot fi inspirate şi din teoriile lui Einstein, tot de neaplicat sunt iar dacă citeai cu atenţie întreaga temă de care pomeneşti (nu doar ce ai scris tu) ai fi observat că mi-am exprimat dezacordul faţă de ideea respectivă.
  ...............................

  daunele de suprafaţă sunt şi cele produse de laserele şi majoritatea rachetelor şi minelor noastre ! ai o gîndire atît de încîlcită încît mă întreb cum reuşeşti să supravieţuieşti pe do (probabil te cară clanul în spate dar nu ştiu pentru cîtă vreme de acum înainte). scutul instant nu dă daune, dacă asta ţi-e neclar însă battleray dă daune serioase mai cu seamă celor infatuaţi care-şi imaginează că fără opinia lor, ceilalţi s-ar prăbuşi în negura necunoaşterii.

  @ Sam*51174[*OG*] & Я∑√∑NG∑, întrezăresc o urmă de frustare în intervenţiile voastre ?! :eek::p
  atenţie, domnul/doamna Я∑√∑NG∑ a votat împotrivă ! :p

  de ce nu încercaţi voi să sprijiniţi cu argumente valabile ideea colegului vostru de clan ? ori nu a reuşit să vă convingă nici pe voi ?! ;)
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 22 Mar 2014
 5. ursulet81

  ursulet81 User

  Am incredere in programatori, ca vor gasi o modalitate, la nivel de cod, prin care vor putea face diferenta intre daunele de suprafata provocate de tunurile laser( la bombe npc-ul nu-i imun?),daunele provocate de rachete normale sau hellstorm si daunele de suprafata provocate de kamikaze.
  Inteleg, iti provoc dureri de cap :p.
  Simt in aceast comment, cu iz de amenintare, frică.:)
  :D:D:D
  I-am convins sa voteze, asta e important....:cool:
  Le multumesc...;)
   
  Modificat ultima dată: 21 Mar 2014
  enyoartemis apreciază asta.
 6. **eagle1**

  **eagle1** User

  Interesanta tema domnule ursulet , chiar daca inspiratia ti-a venit cum spuneai in postarile tale ... dupa 1 an de zile in care nimeni nu a zis nimic !!
  Totusi ne-ai spus ce vrei , dar cum faci asta ??? Hmm ,probabil o sa pui scut instant pe interceptori :(? Sau ii echipezi cu Modul combo de aparare :eek: ? Sau poate ii inviti in grup ;) ?
  In primele doua cazuri trebuie sa le asiguri energie sau combustibil . Cum faci asta ? Le tragi un cordon de la Nava Mama ?

  Te-ai inspirat dintr-o alta tema , fara sa te gandesti daca ideea ta poate fi implementata ... Cred ca daca programatorii de la BP ar citi tema ta s-ar minuna cita imaginatie pot avea unii jucatori .
   
  ...danny... apreciază asta.
 7. Silviu

  Silviu User

  Eu personal m-am săturat să văd teme de genul: "Nu pot să fac Battleray de cutărică", "Battleray-ul e mereu ocupat și eu nu apuc să iau o bucată din el", bla bla bla.
  Sincer oameni buni, o dați în penibil, dacă e ocupat, duceți-vă și omorâții pe cei care vă stau în cale, apoi faceți Battleray-ul. Dacă nu sunteți în stare să faceți asta, atunci încetați să vă plângeți pe forum ca niște fetițe de 2 ani care și-au pierdut jucăria, duceți-vă și îmbunătățiți-vă navele să puteți fi cei care ocupă Battleray-ul.
  Iar tema asta e mai ridicolă decât prevede legea. Dacă nu îți permiți Premium, nu profiți de avantajele lui, nu poți da kamikaze decât dacă vrei să plătești uri să-ți repari pet-ul.
  Așa că sfatul meu e să terminați cu temele astea penibile, vă faceți de râs.
   
  ~~Dark~Star~~, Omega și ...danny... apreciază asta.
 8. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Au fost sterse toate postarile care nu se incadreaza in regulamentul acestei sectiuni. Comentariile in plus sau rivalitatile/frustrarile pe care le intretineti in clanuri/harti/etc nu-si au locul aici.
   
  Silviu apreciază asta.
 9. ursulet81

  ursulet81 User

  Unde vezi tu ca m-am plans si ca nu pot face battleray.. aici in tema?
  Full lf4 si ai nevoie de kamikaze sa distrugi 10 intereceptori?:D:D:D
  Sunteti de tot rasu... cu full lf4 si sa stati la battleray de la 6:35 pana la urmatorul restart si tot nu reusisti sa faceti cel putin un battleray pe seara.
  M-am gandit ca tema propusa de mine sa va ajute sa nu va mai chinuiti atatea ore la el, si poate asa reusiti si voi cu full lf4 sa faceti cel putin un battleray.
  Premium pentru 10 intereceptori mici...:D:D:D
  Nu ai restu de npc-uri, prin toate hartile, sa profiti de premium, te-ai blocat la battleray.
  Tema ridicol de simpla in a fi implementata ,am impresia ca te cam sperie :).
  Am o singura tema propusa in acest moment si nu stiu unde vezi tu mai multe.
   
 10. Silviu

  Silviu User

  Uite aici:

  Cred că e alegerea mea dacă vreau să folosesc muniție laser sau nu să omor respectivii interceptori. Poate dau un kamikaze și o rafală de laser la fiecare sau poate dau doar kamikaze, e alegerea mea.

  Nu ți-a trecut niciodată prin minte că dacă cineva stă acolo nu înseamnă neapărat că vrea să facă Battleray-ul, poate vrea să stea să facă interceptori. La Battleray pot face 20 de interceptori pe minut.
  Un singur interceptor îmi dă 20 de uridium, cam atât uridium mă costă combustibilul la pet ca să dau de 2 ori kamikaze, adică de 2 ori pe minut. Profitul de la cei 20 de interceptori e de 380 de uridium, deci zic că merită osteneala să stau să pierd timpul acolo. Un Battleray dă 175 de uridium, și trebuie să aștept 5 minute să apară iar pe hartă.
  Dacă stau să caut pe hartă interceptori sunt sigur că nu voi reuși să găsesc 20 într-un minut.

  Încă odată, scopul nu e Battleray-ul, ci frumoșii lui interceptori.

  Dacă îmi cumpăr Premium, fii sigur că nu îl cumpăr neapărat ca să dau kamikaze, sunt mult mai multe avantaje pe care ți le oferă nu doar reparații gratuite ale pet-ului.
  Și dacă stai câteva ore la interceptori, te asigur eu, că nu faci doar 10.

  În primul rând, dacă ai știi cu ce se mănâncă implementarea unui element sau o funcție nouă în joc (concept, design, programare, testare, toate într-un mod cât mai eficient), ai știi că nu e deloc simplu să implementezi nimic în joc, sau în orice altceva. E simplu să vezi că mâine apare ceva nou în joc, dar tu habar nu ai de când se lucrează la acel lucru.
  Și de speriat, nu, nu mă sperie, ci mă amuză, pentru că văd cum tu îți dorești ca jocul să fie modelat după nevoile tale, ar trebui să te adaptezi tu la joc, nu jocul la tine.

  După cum am spus în postarea mea:
  Cred că e destul de evident acum după ce am evidențiat cuvintele esențiale, că acea frază se adresează mai multor persoane, nu numai ție.

  Și dacă tot am început, am sa îți demontez și ideea, doar așa, ca sa vezi și tu ce idee bună ai.

  Toți avem aceleași posibilități în a distruge Battleray-ul, nu e ca și cum cineva îl poate lua și pleca cu el acasă.

  Cred că jocul este totuși o sursă de profit pentru Bigpoint, iar acel profit vine în mare parte din vânzarea de uridium, iar reducerea consumului de uridium duce la reducerea profitului.

  Părerea mea este că orice update al jocului trebuie să aducă avantaje jucătorilor, nu dezavantaje.

  Hai să fim serioși, cine nu cumpără uridium când sunt la ofertă acele boostere, nu cumpără uridium aproape deloc. Nu se vor trezi Ion și Gheorghe să își cumpere booster de 50% xp și 50% onoare (și țin să spun că misiunile cu Battleray oferă onoare puțină sau deloc) doar pentru că îndeplinirea a 4-5 misiuni este ceva mai rapidă pentru că nu mai stă nimeni să ocupe Battleray-ul.

  Contează că se va modifica, și s-ar face degeaba.

  Pierderile nu sunt acceptabile când vine vorba de bani. Și ca orice altă afacere, pierderile nu sunt benefice.

  Spor la joc.
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 11. ursulet81

  ursulet81 User

  Acolo informam cititori despre indragostiti intereceptorilor generati de battleray, mult si departe de jelit.
  Daca alegerea ta te face sa nu te plictisesti 10 ore dand cu kamikaze in acelasi loc, nu te vei plictisi nici cand vei face cu tunuri laser, rachete acele noi progenituri.
  Dupa ce distrugi interii imuni la kamikaze poti distruge, daca stii sa-i dai scutu jos, battleray-ul linistit cu kamikaze de vrei.
  LOL..esti sigur ca merita osteaneala?
  Palla la discretie si intereceptorii(si nu numai intereceptori) gasiti haihui pe harta 5-3...fac mult mai mult decat ce imi povestesti tu ca se face cu statu nonstop in coltu harti la interii battleray-ul.:p
  Scopul???
  Simplitatea programului ajutator poate.....:)
  Pai tocmai din acest motiv, ideiile si propunerile din aceasta rubrica trimise la implementat, sunt rumegate timp de 6, 9 luni pana sa apara in joc.
  Cineva spunea:
  :rolleyes:
  :D:D:D
  Sa nu te grabesti, mai ai timp pana la 31 ale lunii si dupa, daca e cazu, inca 5 zile.
  Multi jucatorii cu premium se plang ca stau la coada formata pentru un loc in coltul hartii 5-3.:D:D:D

  Dezavantajele sunt umbrite de avantajele oferite :rolleyes:.
  O misiune, ce ofera 50mill EXP, finalizata cu amplificator de 50%+design veteran+duble_amplificatorEXP= cata experienta castigi prin achizitia amplificatorului de 50%EXP?

  Sunteti dezvoltatorul acestui joc, de va faceti atat de multe griji?

  Sa avem....:)
   
 12. Silviu

  Silviu User

  Oricine joacă jocul acesta este la curent cu situația Battleray-ului daca își petrece timpul prin harta 5-3.

  Fiecare alegere are avantaje și dezavantaje, și a culege palladium este mult mai plictisitor. Cât despre scutul Battleray-ului, odată ce ai distrus interceptorii, nu văd ce scut vrei să-i mai dai jos, doar dacă vrei să-l omori (iar acesta nu este scopul pentru cei mai mulți dintre noi), altfel scutul instantaneu dispare oricum.

  Se vede că nu ai facut asta niciodată. Dacă nu se merita osteneala, nu ar mai fi existat oameni care să facă asta.

  Fiecare are metodele lui, una mai profitabilă, alta mai puțin.

  Acuzații nefondate. Sau îmi povestești metodele tale? Eu nu am nevoie să mă ajute nimeni și nimic ca să stau pe loc și să dau kamikaze. Nu eu sunt cel căruia nu-i convine că nu poate omorî un amărât de Battleray doar pentru că cineva îl ține ocupat.

  Majoritatea nici nu pleacă de aici deoarece sunt aberații ;) .

  Ar fi trebuit să citești cu atenție ce am scris, ca să vezi despre ce e vorba, nu să aberezi.

  Nu m-am grăbit. Dacă mă grăbeam ai fi văzut un scris dezordonat și incorect gramatical, pentru că graba strică treaba.

  Dacă respectivii jucători cu Premium și-ar dori așa de mult să profite de domnul Battleray, atunci nu ar sta la coadă, ci și-ar face loc.

  Exact ca în deșert, umbră totală.

  Majoritatea jucătorilor abia se deranjează să își pună un design ce le oferă 10% bonus, darămite să își cumpere boostere. Iar misiuni ce oferă peste 50 de milioane de experiență sunt destule, deci dacă vor boostere, au pentru ce să le cumpere.

  Nu am făcut nicio astfel de afirmație. Dar când vei crește mare vei ști despre ce vorbesc.

  Să avem.

  -----------------------------------

  @**eagle1**: Dacă te uiți la rezultatele poll-ului vei observa că oricum nu se va schimba nimic.
   
  Modificat ultima dată: 22 Mar 2014
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 13. ursulet81

  ursulet81 User

  :D
  Incercati sa distrugeti un battleray impreuna cu alti 7 jucatori :).
  Va cred...pusul diacriticelor in text necesita timp, nu multi au tastatura cu format hardware RO standard.
   
 14. Silviu

  Silviu User

  Dacă mă duc acolo nu omor Battleray ci interceptori, misiunile ce necesită Battleray sunt terminate de mult timp

  Formatul hardware nu este neapărat necesar. Dacă folosești un layout ce include și diacritice, în câteva zile te înveți. Eu folosesc layout românesc și layout us.
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 15. ursulet81

  ursulet81 User

  Am inteles...pentru farming mergeti la battleray si nu, nu era nevoie sa te repeti.
  Un raspuns firesc... ar fi fost: Am sa incerc sa dobor battleray-ul ajutat de inca 7 player-i.
  Dupa ce incerci mai stam de vorba.
  "odatp, vpd" interesanta metoda search and replace(demodata):)
  Pentru viteza la tastat în română vă recomand să căutați o tastatură cu tastele în format RO(EN gasiti pe toate drumurile si US peste ocean ;) )
   
  Modificat ultima dată: 23 Mar 2014
 16. Silviu

  Silviu User

  Ce nu înțelegi tu e că eu nu am nevoie și nici nu vreau să distrug Battleray-ul, iar atunci când stau la interceptori, mă așez în așa fel pe Battleray încât jucătorii ceilalți nu-l pot selecta.

  Search and replace ar înlocui toate caracterele indiferent de poziția lor în text.
  Cât despre micile mele greșeli pe care le-am corectat când le-am găsit, se datorează faptului că butonul care pe un layout EN produce caracterele [ și { iar pe un layout RO produce litera ă, se află exact lângă butonul desemnat literei p.
  Și ar trebui să știi că există o diferență între EN (US) și/sau EN (UK).
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 17. ursulet81

  ursulet81 User

  Si pe el si sub el... tu si restu bubuiti instant in urma celor X bombe lasate simultan.:D
  Nu vad ce rost are sa continuam... din moment ce tu nu cunosti metoda de a distruge battleray in 8 oameni.
  Spor la farmat interi battleray-lui.
  Stiu...ti-ai raspuns singur mai sus, vezi:
  :D:D:D
  Cauta un marker permanent si scrie pe tastele [,],\,;,'-ă,î,â,ș,ț, te va scuti de dat explicatii.
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Propunere respinsă.

  Temă închisă.
   
  Silviu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta