Bara de actiune pro

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **Just4fun**, 8 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Buna seara.
    Imi poate explica si mie cineva cum e cu bara asta de actiune pro..... ca mi-am cam prins urechile in ea, apas o tasta pt un tip de munitie ex 1.. si mie imi schimba formatia de drone care o am pe 1 de la bara de action pro?....
    Multumesc

Si inca ceva... desi am setat la "setari---afiseaza bara premium de acces rapid" tot nu-mi apare bara.

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Sep 2015
  2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Bara de actiune pro vine setata cu tastele aferente barei principale de acces rapid, cand este inchisa tastele principale vor actiona bara principala, in momentul cand o deschizi, fie apasand shift, fie apasand cu, cursorul pe iconita de pe ecran vor actiona pe bara speciala, in momentul cand a fost luata comanda "exemplu apesi tasta 1" aceasta se va duce pe itemul din slotul 1 de pe bara de actione pro apoi bara se va inchide, tastele actionand din nou pe bara principala. Mai multe informatii gasesti AICI si pe pagina de joc apsand pe butonul "Ajutor".

True5.1 apreciază asta.