Anunț +++ BAN WAVE+++

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Hyperionᅟ, 30 Mar 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Hyperionᅟ

Hyperionᅟ Guest

Salutări piloți,

Astăzi, am executat un nou val de banări pe o perioadă de 3 zile pentru conturile jucătorilor care au fost identificați exploatând în mod excesiv Season Pass pentru a primi recompense suplimentare. Știm că există și alți jucători care au folosit acest exploit, dar doar până la un anumit grad. În acest moment, i-am pedepsit pe exploatatorii "grei" cu o suspendare a conturilor pentru 3 zile. Toți jucătorii pe care i-am suspendat vor fi eliminați din clasament, iar punctele lor de onoare vor fi setate la 0.

Toate elementele obținute vor fi șterse din toate conturile care se identifică că au abuzat de acest exploit. Aceste conturi includ și pe jucătorii care nu au fost banați.

În cazul oricăror întrebări, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență prin intermediul suportului.

Echipa voastră Darkorbit

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Apr 2023
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.