avocatul şi apărătorul

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 29 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

domnule ©ØrrØsivΞ eu zic să-l mai reciclaţi pe "adevăratul" care mi-a şters postările din această temă căci a uitat să "mă şteargă" şi din citatul (aş putea să zic propriu da nu zic) avocatului tuturor şmecherilor din do iar motivul e chiar adevărat : "Postarea ta din subiectul Intrebare deschisa pentru BIGPOINT... a fost stearsa. Motiv: Off topic! Există temă de discuţii!" :D (doar pentru mine, "bărbosul" are liber la exprimări fanteziste şi "explicaţii cît mai proaste posibil")

Modificat ultima dată: 29 Sep 2017
    Veneficus apreciază asta.
  2. Eu am şters postările care nu au legătură cu subiectul temei, acest lucru fiind lesne a fi făcut. Nu am întotdeauna timp să editez şi intervenţiile fiecăruia, mai ales acolo unde intervenţiile sunt amestecate, atingând atât subiectul temei dar şi bătând câmpii.

Însă, mă voi asigura pe viitor ca maeştrii unor astfel de intervenţii "off topic" să-şi primească "răsplata" cuvenită conform regulamentului, lucru care îmi este destul de lesene a-l face.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

mda, cînd trebuie să fii părtinitor nu e lesne a fi şi obiectiv !

Veneficus apreciază asta.
  4. În afară de conţinutul intervenţiei fiecăruia relaţionat la subiectul temei, nu am ţinut cont de vreun alt criteriu, neexistând un alt criteriu în ceea ce mă priveşte în astfel de situaţii.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.