Atac nave aliate

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de AwakeningPowah, 29 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare , intampin o problema pe care cu siguranta nu doar eu o am .

Ideea e ca nu pot sa farmez sau sa fac questuri pe hartile exterioare companiei ( 1-4 etcc ) pentru ca dau de "coechipieri" de firma retardati care ma ataca pana ma lasa la 1 hp si apoi ma distrug NPC-urile din jur .

Eu cred ca asta e bataie de joc , ar trebui taxati urat de tot la ONOARE si CREDITE in opinia mea ( in functie de damage-ul pe care il aplica pe tine ) . Gen daca te ataca o singura data sa nu conteze , dar daca ataca si a 2-a salva , sa se numeroteze si cea de dinainte ....

E pur si simplu infern ... am patit in 18 ori in 2 ore treaba asta de la playeri diferiti , pentru ca , chipurile gaseam anumiti NPC mai repede decat ei si le refuzam grupa .

Pana la urma eu nu am gresit cu nimic .. si imi taie cheful de joaca ... pierdeti playeri = pierdeti bani . Rezolvati .

2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tot ceea ce ai descris tu, face parte din joc, pana la urma ramen un joc PVP la baza; iar ca fapt divers, toti jucatorii de Dark Orbit au trecut prin ceea ce treci tu. Cat despre ceea ce vrei tu, un astfel de sistem exista deja, doar ca acorda onoare negativa celor ce DISTRUG nave din propria compania, nu doar dupa o salva doua.

Recomandarea noastra tuturor jucatorilor noi este sa adere la un clan nu neaparat de top ci mai degraba activ, astfel, alaturi de un grup de jucatori cu aceleasi interese o sa fie mult mai usor progresul in joc.

Sunlight-Blade și styv86 apreciază asta.
  3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

doar că, bazat pe noul bug care face nefuncționale paginile de informații și diplomație din secțiunea ”clan”, șmecheria asta a unora din propria companie nu poate fi pedepsită nici chiar dacă ești într-un clan bun iar dacă rezolvarea acestei probleme va trena precum repararea misiunilor atunci nu vom mai putea vorbi despre ”un joc PVP” ci despre jocul șmecherilor ordinari versus incepători amărîți !

4. Aderarea la un clan, aşa cum sugerează colegul meu, este o soluţie cu efect de durată, general valabilă de când există acest joc şi care, în ciuda diverselor "bug-uri" care au afectat jocul, nu s-a volatilizat o dată cu apariţia "bug-urilor" ci, cel mult, s-a estompat pt. o anumită perioadă.

"Bug-ul" ce afectează paginile de informații și diplomație din secțiunea ”clan” este apărut recent, mai exact de ieri.

Cu siguranţă, problema descrisă de AwakeningPowah este dezvoltată într-un interval de timp de dinaintea apariţiei "bug-ului" mai sus menţionat iar recomandarea colegului meu este cât se poate de justă.

Într-adevăr, actualul "bug" estompează temporar beneficiile oferite de aderarea la un clan iar corectarea acestuia este de dorit a se realiza într-un timp cât mai scurt însă, în continuare, aderarea la un clan reprezintă o soluţie pt. "incepători amărîți".

5. mda ..
    oare cati jucatori ,sunt incepatori ..sau cate conturi ,noi ,sunt
    dealtfel ,atac asupra unei nave aliate ..companie ,clan ,prin asa zis bug ,nu a aparut ,in urma , conturilor ,multiple , create de un singur player si atare compensate la vremea lor ?
    invita un prieten ...
    respect
    ©ØrrØsivΞBoard Administrator

man ..jucatori ,noi ..?conturi noi ,ale aceluias jucator

clan ?..aici e ,buba
    noo comment

Modificat ultima dată: 30 Sep 2016
    Veneficus apreciază asta.
  6. :eek: ...mă depăşeşte! ...la fel de mult cât de departe sunteţi dvs. de subiect! ;)

Viorel_77 și Bismut apreciază asta.
  7. Bismut

Bismut User

Vezi ca ti s-a blocat acesta tasta

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

mi-am început postarea (pe care ați citat-o trunchiat) cu sintagma ”doar că” !
    sper că nu vreți să ne întăriți convingerea că nu cunoașteți semnificația acestei sintagme plasate la începutul unei fraze.
    ”temporarul” de care vorbiți dumneavoastră poate deveni la fel de ”permanent” precum misiunile ”stricate” de care pomeneam eu.

Modificat ultima dată: 1 Oct 2016
    Veneficus și Sunlight-Blade apreciază asta.
  9. Dacă nu mă înşeală memoria, "sintagma" - doar că - este o locuţiune conjuncţională, utilizată de dvs. într-o topică antepusă.

Adverbul restrictiv "doar" este utilizat doar în construcţii afirmative.

Citându-l pe colegul meu, aţi evitat reluarea propoziţiei de început, altfel intervenţia dvs. ar fi trebuit să arate cam aşa:

"Alaturi de un grup [...] o sa fie mult mai usor progresul in joc doar că, bazat pe noul bug [....], șmecheria asta [...] nu poate fi pedepsită nici chiar dacă ești într-un clan bun [...]"

Ceea ce subliniam prin intervenţia anterioară era faptul că soluţia sugerată de colegul meu, aderarea la un clan bun, este o soluţie general valabilă, chiar dacă, la vremea respectivă, prezenţa "bug-ului" îi estompa temporar viabilitatea, necesitatea exitenţei unei soluţii pt. problema lui AwakeningPowah fiind generată înainte de apariţia "bug-ului".

În mod irefutabil, dvs. afirmaţi că, datorită "bug-ului", soluţia propusă de colegul nu mai este o soluţie.

"Bug-ul" a fost corectat încă din cursul zilei de ieri, în prezent funcţiile "Caută clan" şi "Solicită diplomaţie" fiind perfect funcţionale.

10. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

”m-ați spart” domnule ©ØrrØsivΞ ! :) doar că, cu toate definițiile dumneavoastră, ”doar că” tot sintagmă rămîne!
    exact, chiar asta am vrut să las să se înțeleagă !
    am înțees asta.
    sigur că da, în condițiile existenței acelui bug aderarea la un clan nu ajuta deloc însă ceea ce voiam eu mai abitir să reliefez era faptul că avem pe joc bug-uri care ”funcționează” de ani de zile și dacă ele sunt în defavoarea jucătorului nu sunt rezolvate.

Veneficus și Sunlight-Blade apreciază asta.
  11. mobob

mobob User

::))
    wizard,bugul asta cu clanul afecta foarte mult si pe cei care sint baza de sustinere financiara a jocului,"marii contribuabili"....asa incit era evident ca va fi rezolvat cu prioritate....

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.