Asta admin ?

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de SwizX, 5 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. SwizX

  SwizX User

  Asta e admin ? dc are flax ? de ce nu foloseste nava politist ? si dc are protectie de incepator ???
  [​IMG]
   
  �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
 2. Atâta timp cât are rangul "A", ce alte nedumeriri ai în această privinţă?

  Pt. că vrea şi poate. Care-i problema?
   
 3. SwizX

  SwizX User

  din moment ce e admin mi se parea mai normala o nava politist ... si macar full iris avand in vedere codurile de care dispun ... cand a sarit portalul am sarit pe el si cu goliath-ul din imagine a folosit abilitatea de la lighting :p

  [​IMG]
  Captura am "pescuito" de la tine ...
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 6 Aug 2015
 4. Defcon.XII

  Defcon.XII User

  Dar acesta este un limbaj demn de un admin/moderator?

  Va adresati cu "care-i problema" sau "pt. ca vrea si poate"? Unde este respectul fata de colegii de pe acest joc, la urma urmei suntem colegi indiferent de functia pe care o ocupam in acest joc (defapt eu nu sunt coleg in primul rand cu dumneavoastra domnule corrosive :)) si nici cu ce-i care se folosesc de ajutatoare in acest joc), dar nu cred ca va permiteti un astfel de limbaj. Omul poate e nou si nu stie, ii trebuie explicat, chiar si unui jucator experimentat, dar ce fac aerele astea din unii moderatori ( defapt din unul singur :)) )
  Mai treceti pe la scoala de bune maniere daca nu ati fost invatat acasa ;).

  P.S. Trebuie creata o tema in care sa ne exprimam neplacerile fata de domnii moderatori, mai alea fata de dumneavoastra, astfel poate invatati cum sa va comportati cu persoanele si ce limbaj sa folositi. Asa cum voi ne atrageti atentia pe chat ( ban 30 de zile :)) ) asa va putem atrage si noi atentia pe forum.
   
 5. Deci, normalul este cel care ţi se pare ţie că e?

  Ca şi Admin, pot utiliza orice tip de navă sub orice configuraţie, în funcţie de ceea ce doresc să verific sau să testez.


  Consider că am suficiente cunoştinţe cât şi experienţă în a şti cum să port o conversaţie, cum să mă adresez cuiva şi, mai ales, să-mi dau seama de nivelul la care trebuie purtată o conversaţie.

  Răspunsul meu este cât se poate de decent, şi nu afectează în vreun fel respectul faţă de vreun membru al comunităţii. Faptul că dvs. nu vă încadraţi în aceste valori ale respectului admise de comunitate şi de societate în general, mă fac să mă gândesc că, încă din faşă, lumea vi se adresa cu "sire"... :confused:

  Bineînţeles, dvs. ridicaţi ipocrizia la rang de artă atunci când vorbiţi de respect, de colegi, de limbaj şi mai ales de maniere.... în acest sens, AICI, valenţele caracterului dvs. dau în fiert ca laptele uitat pe foc...şi ce miros...:eek:

  Spre deosebire de dvs. care vă daţi cu presupusul, eu am suficiente instrumente la dispoziţie pe baza cărora, să îmi pot forma o minimă imagine despre cel căruia mă adresez, inclusiv cam cât de "vechi" este în acest joc. Cu toate astea, acest lucru nu are nicio legătură cu răspunsul succint dat de mine.

  Dacă aveţi ceva de reproşat la adresa mea şi a modului cum înţeleg să-mi exercit funcţiile pe care le deţin pe forum şi chat, aveţi la dispoziţie suportul jocului şi, dacă nici acesta nu vă este pe plac, vă puteţi adresa direct BP.


  Şi cum nu vreau să cad în păcatul de care mă acuzaţi, acela de "Omul poate e nou si nu stie, ii trebuie explicat, chiar si unui jucator experimentat", vă aduc la cunoştinţă că există o temă care vă stă la dispoziţie pt. a vă exprima "neplacerile fata de domnii moderatori", bineînţeles, prin intermediul unui limbaj decent şi mai ales evitând orice acuzaţie care nu poate fi probată ...dar la experienţa dvs. ...de lup moralist... :rolleyes:

  Pt. a vă permite să vă primeniţi blana şi cum sezonul vacanţelor e în toi, "vacanţă" plăcută!

  P.S. Orice insistenţe pe acest subiect, nu vă va aduce decât mai multe şanse la suspendarea definitivă a accesului la chat şi / sau contul de joc.
   
  motanu_1990 și T.B.C.666 apreciază asta.
 6. T.B.C.666

  T.B.C.666 User

  suntem prea mici pentru cei mari . bv . orice admin se poate deghiza in ce vor ei . perfecta dreptate.....
   
 7. ce tot faceti atata caz pe aceasta tema?e normal ca adminii sa poata face asa ceva.ei trebuie sa testeze si sa verifice tot felul de buguri si alte chestii pe joc si normal ca sa le poata verifica trebuie sa aive posibilitatea de a face orice (aproape orice ca au si ei ingradiri).eu cred ca se poate inchide tema ca au fost date explicatii
   
  T.B.C.666 apreciază asta.
 8. Drogatu

  Drogatu User

  ma un admin poate baga un player in cubikonmap(aia ???), poate da drumu la buguri in care anunta pe ts/skype playeri sa faca ceva trageri cu seprom,sansa de a bana un player care nu a facut nimic, anumiti playeri fac orice (absolut orice) chestie neavand nimic. + bonus adminu mai nou debaneaza conturi contracost(300-400 EUR) (chiar daca jucatoru a folosit programe ajutatoare) dupa scapand bazma curata
  Aici ce legatura are contu/chatu din joc?? nu doar la forum? si pentru ce ca ne "radem " de un admin care are flaxuri? suntem o lume libera care avem dreptu la comentarii/concluzii.
   
  Mos-Craciun apreciază asta.
 9. relax

  relax User

  Si care e motivul de ras ? Unde e amuzamentul ? Daca testa un bug in care un jucator poate avea 11 drone ? Daca testa un bug in care flaxurile erau ceva ce nu trebuia sa lipseasca ? Da, un admin poate face multe in jocul asta, pentru ca nu a ajuns la acea functie prin mostenire, clar ? In schimb, trebuie sa isi asume tot ceea ce face.
  Lumea ta "libera" se limiteaza la anumite reguli ale moralitatii, si se poate schimba foarte usor, libertatea, in altceva, in cazul in care ceea ce a fost spus(nu doar o singura data) nu se respecta. Spor la ras in continuare.
   
 10. Drogatu

  Drogatu User

  fratele meu ce mostenire, ca sa devii admin pe jocu asta faci un suport in care va trebui sa treci anumite teste dupa care sa fie sigur ca are 18 ani dupa, in timp face rang in care poate bana baga playeri in anumite cazuri scapand basma curata asta nu intelegi tu.
  P.S: Si lumea mea e cum vreau eu sa fie nu cum vrei tu.
   
 11. ai grija la afirmatii:))(asta daca nu ai si dovezi despre ce afirmi).si sa sti ca peste admini sunt altii care ii controleaza si pe ei ce fac si atunci cand gresesc ii sanctioneaza.
   
 12. Drogatu

  Drogatu User

  acolo e faza ca nu ii cam controleaza ca pe playeri la sange.
  + adminu daca iti dai seama din poza de mai sus e: Malta TEST ACCOUN ca si in imaginea asta dupa globala 5:http://prntscr.com/813rv6
   
 13. SwizX

  SwizX User


  Ma lasi ? "Ca şi Admin, pot utiliza orice tip de navă sub orice configuraţie, în funcţie de ceea ce doresc să verific sau să testez." ce a testat ? daca functioneaza server-u ? eg 5 e plin de playeri care utilizeaza auto-click , mous-recorder , si alte "jucarii" de genul -,- recent imi povestea un prieten care a jucat pe eg3 ca adminii sunt la ordinea zilei si verifica cine cu ce umbla , pe cand pe eg5 e prima oara cand vad un admin sa miste pe mape , CM ce mai intrau stateau 30 min cel mult si ieseau ... absolut fenomenal ... din nou felicitari BigPoint si la mai mult :)))
   
 14. SwizX

  SwizX User

  Frate apucate de eg 5 fa lvl 9 sa deblochezi pvp sa vezi numai auto-click si mous recorder ...
   
 15. si de unde stii tu exact ca acei playeri folosesc aceste programe? daca ei culeg si nu dau in tine inseamna ca sunt pe bot?
  eu unul cand vad un flaxat care trage in mine ma gandesc daca dau si stric camuflajul sau nu:)daca e unu care face concurenta(FE) schimb pe aegis si cred ca asa si cu altii e alegerea lor daca vor sa fuga sau nu :)
   
 16. joc si eu pe eg5 si sincer in pvp nu prea vad asa multi pe auto cum zici tu:)recunosc ca sunt cativa cu programe dar nu mai sunt asa multi.sincer am pocnit cativa top 10 ( si m-am mirat ca alta data 3 nu puteam pocni 1).sa speram ca in curand vor fi si mai putini.:)
   
 17. Deghiza?! :eek: Care e rostul unui cont / nave de Admin?! Oare să fie acela de a mă putea plimba pe hărţi de dragul girofarurilor? :rolleyes:

  Eşti ilar dar n-ai niciun haz...:rolleyes:

  Vorbe "mari", cunoştinţe puţine ....minte....


  Ghinion, aici eşti în lumea mea! ;) ...şi ghici ce, eu chiar o pot face aşa cum vreau: "vacanţă" plăcută!

  Ce-i drept, nu ne putem lăuda a fi pădure fără uscăciuni însă tu nu pricepi despre ce e vorba în prezenta temă, de ce ar mai trebui să mă mai mire inepţiile pe care le înşirui? :rolleyes:

  De aici şi până la a generaliza cazuri izolate, tratate, la vremea respectivă, cu maximă responsabilitate de către cei în măsură a se ocupa de asfel de cazuri, e cale lungă.


  Eşti invitatul meu să-ţi depui candidatura însă grijă mare, testele "sticlism", "halbere" şi "coniac canoe" nu sunt probe de concurs! ;)

  ...vinzi castraveţi la grădinar?! ...scumpi şi ofiliţi!:rolleyes:


  Încă n-a ajuns ursu' să fie întrebat de unde bea apă! ;)

  Intervenţii suficiente, din păcate, unele inutile şi total aeriene!

  Temă închisă.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.