Asia Globala 1

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de vaaaly, 25 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. vaaaly

vaaaly User

Dupa cum unii dintre voi stiti ieri a fost deschis un nou server(Asia globala 1).Se pare ca BP incearca sa se extinda pe piata asiatica din nou(actualul Global America4 fiind in trecut Global Asia1).
    Ce parere aveti despre noul server?Credeti ca e o idee buna deschiderea unui nou server in conditiile in care serverele actuale au ajuns sa aiba chiar si 100 de jucatori online?

2. Eu nu gasesc Asia Globala 1 :D

3. vaaaly

vaaaly User

Uite cateva poze http://imgur.com/3kPE6Pv
    http://imgur.com/a/PYh89
    http://imgur.com/a/Y2pVV
    Lasai link-ul ca nu stiu sa pun poza direct:))
    Ce mi se pare ciudat e ca desi apare ca server global limba vorbita e engleza si,desi pe toate celalalte servere e discount la galaxy gates si la alte obiecte in shop aici nu e.Oricum pe un server deschid de o zi e cam inutil eventu cu reducere la galaxy gates[​IMG]

Modificat ultima dată: 25 Sep 2016
  4. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Darkorbit

Salutare tuturor,

Ceea ce vă putem spune cu referire la serverul Asia este că el este destinat exclusiv pieței asiatice, respectiv celor care își desfășoară activitatea de joc de pe acest continent. Așadar nu jucați pe această instanță dacă, prin orice metodă, v-ați putut conecta la ea. Progresele de joc nu vor rămâne salvate și serverul nu va rămâne accesibil altor teritorii decât cele asiatice. Accesibilitatea instanței nu a fost un lucru intenționat ci o eroare ce va fi corectată.

vaaaly apreciază asta.
  5. Salut , nu stiu sigur daca ar fi trebuit sa postez aici , pe forumul romanesc asta, dar aveti cumva o informatie stabila pentru acest server? Pot juca in continuare pe el ?
    Daca ar trebui sa adresez pe forumul englezesc va rog sa-mi spuneti :)

6. Bismut

Bismut User

Nu juca pe acest server deoarece tot progresul care l-ai facut in joc nu va fi salvat. Nu a fost intentionat ca jucatorii sa se poata conecta la acest server iar echipa investigheaza de ce acesta este disponibil.

7. Hermes

Hermes Guest

Serverul este strict pentru nativii din partea asiatica si nu ar trebui sa apara in lista serverelor pentru cei cu Geo IP diferit. Eroarea a fost remediata si serverul nu mai apare acum in lista serverelor.

8. Toate le stii si le postezi inaintea adminilor, ai fost cumva coleg de banca cu Mama Omida ??? :eek:

Sunlight-Blade apreciază asta.
  9. Doar urmărește informațiile publicate și, culmea, le mai ține și minte! :rolleyes:

lala92 apreciază asta.
  10. Bismut

Bismut User

Asia 1 nu a aparut de la bun inceput in lista serverelor pentru cei cu Geo IP diferit doar ca exista N modalitati prin care iti poti creea un cont acolo. Ar trebui ca si atunci cand joci sa iti trebuiasca IP asiatic nu doar la inregistrare, in felul asta nu cred ca ar juca nimeni cu 500-1200 ping-uri.

11. Pai eu am facut contul pe un proxy d'ala , adica am vazut pe un forum ceva de genul :))
    Deci sa inteleg ca daca continui o sa-mi fie sters contul ?:))

12. Bismut

Bismut User

Asa au dat de inteles :)

13. Cu o altă ocazie, am făcut anumite precizări cum că:

În plus, fiind vorba de Asia, când veţi întâmpina anumite probleme în joc, în ce limbă vă veţi adresa suportului şi mai ales, cărui suport?