Sugestie Asamblare.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ▒░ѕнαdowɴιɢнт░▒, 5 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vi se pare o idee buna??

1. Da , o idee buna.

27,3%
  2. Nu.

63,6%
  3. Poate.

9,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dupa parerea mea ar fi o idee buna ca elementele din Tech Factory sa fie adaugate la asamblare. Tot cu aceleasi necesitati si acelasi timp.
    Avantaje jucator: O metoda mai usoara de a construi Tech-urile.
    Avantaje dezvoltator: -
    Dezavantaje dezvoltator: Posibile bug-uri.

2. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Nu cred ca e o metoda mai usoara ( mai multe clicuri ).
    Daca propuneai modificari la efect ,durata , cooldown si durata de producere era altceva .

3. Eu as propune sa poti asambla permanent galaxy gates 10.000 de trageri la hardware (cate 10 piese din fiecare cele din shop ) .

4. Dar sa se stearga toare piesele hardwave pe care le-ai colectat pana acum si sa se scoata din cufere.

5. Atunci noiile navave se vor asambla doar cu ulei :)))

6. :) o data ce nu ai mentionat nici un avantaj nu te gandi ca o sa se aplice propunerea ... Mai ales ca ai mentionat si ca dezavantajul e posibilitatea de buguri ... Da rsoor la adunat

7. mobob

mobob User

schimbare de dragul schimbarii......
    si hai sa iti zic eu un minus URIAS pentru propunerea ta pentru playeri: asa cum este acum,tech-urile pot fi construite si fara a fi in fata unui pc,nefiind necesara activarea clientului de joc . DACA aberatia asta de propunere a ta va fi aprobata,iaca-ta ca dint-o data un numar destul de consistent de playeri se vor vedea in imposibilitatea de a da comenzile necesare direct din website,care este accesibil si din majoritatea telefoanelor sau tabletelor,adica din dispozitive portabile...

deci,un mare NU din partea mea...si daca mai ai idei din aceeasi categorie,opinia mea e sa le pastrezi pentru tine.

Timbaland[HQ] apreciază asta.
  8. Propunere respinsă!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.