Aş vrea...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -MEGA-BOSS-, 7 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. As dori si eu sa se schimbe ceva... Sa fie mai usoara viata incepatorilor (lvl 18 in sus) sa se faca o poarta doar pentru incepatori de la lvl 17 la 19 si atat si sa deie binisor sau de exemplu sa fie misiuni de genul distruge 500 de Kristallon si ca recompensa sa deie o formatie de drine diamant molie.am venit cu aceasta propunere deoarece si eu sunt mic si cresc foarte greu.AM uitat sa va spun este foarte important din cutii de prada verzi sau galbene su se castiga de ex am prieteni car din 100 de cuti iau unul sau doua lf4 bod lf3 si altele eu nimica !!! vreau o remediere a incepatorilor.
    Va multumesc!!

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Toți am fost începători , deci nu ar fi ceva corect. Baftă.

crod apreciază asta.
  3. ha tu ai senzatia ca fiind un incepator sa primesti totul pe tava ? o_O alti au muncit ani de zile sa creasca un cont indiferent ca au bagat banii sau nu , ;) asa ca eu zic sa incerci si tu sa muncesti daca vrei sa ai ceva pe cont toti am fost mici si am muncit sa ajungem mari !!! :cool:

Bafta !!!

4. relax

relax User

Sa fiu sincer, cand eram noi "mici"(astia de nici acum nu au toate lf4 pe nava dar sunt "mari") nu exista ce exista acum.. pai daca o gandim asa, eu faceam 2-3 conturi full in acelasi timp.. acum 4 ani, ca nu era mare chestie, si fara prea multi bani investiti(cat ar trebui sa bagi pentru unul acum, cam asa), fara programe.. dar ce sa facem, lumea avanseaza. Inca nici nu stiu de ce unii jucatori inca mai exista(asta e adevarul, chiar daca doare pt bp). In fine, adunand lucrurile, nu pot spune daca sunt de acord sau nu, oricum acesta nefiind un sondaj nici nu ar prea conta. Spor la "crescut".

5. da dar spun nu mai exsita low la cutiutele din 4-1 4-2 si 4-3 se ia uridium foarte greu la cutiile verzi la fel foarte greu ceva bun ( insemnand bo 2 adica 100 cuti doar munitie si 2 bo 2 si 1 lf 3..) si portile se deschid foarte greu am 85 de componente din 111 si am bagat peste 500 de gg si nam mai primit...

6. cand ati fost voi incepatori ati crescut altfel..
    am un prieten car a crescut numai cu low prima data cu clanu si dupa cu low pana sa facut mare!!

7. multiplicatoarele pe care le primesti la porti se considera tot parti din porti,deci nu poti spune ca nu ai luat nicio parte din zeta de 500 gg,ca nu ai avut tu noroc sa bifezi multiplicatoru si sa iti pice imediat o parte din zeta si sa iei mai multe asta nu inseamna ca nu ai primit nicio parte.Iar despre cufere,mai bine le deschizi cand e evenimentu pt zeus pt ca ai sanse sa primesti si parti la a 10-a drona.Eu unu am lvl 20 si cred ca am luat din 100 cufere odata si 4 lf3 si cam tot atatea bo2 + ce am mai luat motoare,dar fara lf4 adica ce imi trebuie mie.Poti sa incerci sa iei lf3,bo2 si de la licitatie,acum se iau mult mai usor decat le obtineai "pe vremuri"

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.