Sugestie Aplicatia DarkOrbit

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ThreeDaysGrace, 17 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea aceasta aplicatie?

Sondaj închis pe 27 Feb 2015.
  1. Da.

7 vot(uri)
    70,0%
  2. Nu.

3 vot(uri)
    30,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Presupun ca pe joc sunt multi utilizatori de Android si Apple. Propun ca pe magazinele de aplicatii ale acestora sa apara di aplicatia DarkOrbit.

Doresc sa precizez ca nu am pretentia sa poti juca de pe un telefon sau tableta DO.

Ideea mea ar fi urmatoarea aplicatie in care sa poti face urmatoarele lucruri:
    -Sa te loghezi numai daca ai un cont DO, nu sa iti faci de pe ea
    -Sa intri sa poti verifica mailul
    -Sa poti licita
    -Sa poti vinde resursele DACA AI PE P.E.T. modul comert, altfel nu, si sa poti trimite altele de la skylab.
    -Sa intri la echipament, eventual, pt itemele luate de la licitatie
    -Si, evident, spre avantajul dezvoltatorului, sectiunea URIDIUM si posibiltatea de a achizitona diverse lucruri direct de pe telefon.
    -Alte optiuni care credeti voi ca ar putea ajuta aplicatia.

Avantaje: Poti sa intri macar sa vinzi resursele cand esti la munca/scoala, sa trimiti altele. Poti verifica mail-ul si sa vezi ce event-uri vor fi pe timpul zilei respective, newsletter...
    Dezavantaje: In afara de timpul dedicat pentru crearea aplicatie, nu vad vreunul.

Am pus sugestia deoarece nu cred ca sunt singurul care a intrat macar odata de pe telefon ca sa vada cum sta treaba pe contul sau, daca a luat ceva la licitatie, sau altceva... Este absolut ingrozitor sa il incarci de pe un browser pe tel.

2. relax

relax User

Hai las-o.. fix asta ne mai lipsea. Vezi ca poti intra pe DarkOrbit si de pe telefon, nu e mare bai. Mai bine veniti unul cu propunerea sa mearga jocul cum ar trebui, decat cu adaugari si/sau alte creatii care sa iasa din compania BP..

3. .=sg1=.

.=sg1=. User

Daca vrei neaparat sa joci de pe android, poti descarca aplicatia PUFFIN .Este un browser pentru android de pe care poti juca ca si de pe un PC (cu mici dezavantaje).Poti face orice vrei tu, inclusiv sa vinzi, distrugi npc, colectezi, etc.Incearca ;)

4. andrei2134 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.