anunț

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de LASERSMART, 30 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. LASERSMART

LASERSMART User

cu vreo 6 zile în urmă (24-03-16) am primit cu toții un mail care ne anunța cu emfază că, datorită unor probleme de logare care au fost semnalate în zilele anterioare vom primi drept compensație două săptămîni de premium și niscaiva amplificatoare de distribuire :

pachetul ”premium bronz” l-am primit cu toții, pachetul cu super amplificatoare doar unele conturi dar azi am constatat că cele 14 zile de premium anunțate au fost de fapt doar vreo 5 !
    întreb: a fost mesajul ăla o avanpremieră la ziua de mîine, 1 aprilie ?

2. Problema a fost semnalată echipei tehnice încă din data mesajului informativ, urmând ca la revenirea din vacanţa de Paşte, aceasta să o remedieze astfel încât să se ofere cele anunţate a se fi oferit.

3. P!x3lL

P!x3lL User

Eu nu am primit nici o zi premium, acuma am vazut e-mailu ce acel bonus si nu am primit nimic.

4. Ofertele / anunţurile promoţionale au o anumită durată de valabilitate. Neutilizarea ofertei în timp util duce la pierderea ei. Este specificat şi în ofertă că, pt. a putea beneficia de ea, trebuia să vă fi autentificat pe contul de joc în perioada 25 - 28.03.2016.

De asemenea, pt. a beneficia de oferta mai sus amintită de LASERSMART, contul de joc trebuia să fi fost înregistrat înainte de 01.03.2016 şi să fi fost activ.

5. Se considera problema si faptul ca daca ai premium -perioada pentru care ai cumparat premium nu se prelungeste cu cele 2 saptamani acordate gratuit?
    Stiu ca atunci cand se castiga diverse premii ingame din anumite event-uri perioada de premium castigata se adauga la cea cumparata...

6. Bismut

Bismut User

La mine s-au adăugat cele 5 zile de premium peste perioada pe care o aveam deja achiziționată.

7. CapoHrx

CapoHrx User

Si eu am primit cateva zile prelungire premium,dar nu mai mult de 5, de altceva nici vorba. Inca astept...

8. Problema constă în faptul că din cele 14 zile de premium s-au acordat doar 5 zile iar amplificatoarele promise fie s-au creditat parţial fie nu s-au creditat deloc.

În cazul celor care deţineau deja un pachet Premium, zilele premium acordate drept compensare (fie ele şi doar 5) s-au adăugat în prelungirea pachetului Premium existent.

Зauцeb6274 apreciază asta.
  9. RaiZZeN

RaiZZeN User

ca sa inteleaga tot poporu, majoritatea au primit 5 zile premium, altii n-au primit nimic(nu am auzit pe nimeni sa fi primit vreun booster)

Cehn apreciază asta.
  10. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

nici la mine nu s a afisat nici un booster ,pobabil este o eroare sau nu se mai dau deloc booster ele acelea ,cel mai bine le cumperi de la shop
    spor la joc :D

11. da ..premium ..booster nu

Modificat ultima dată: 1 Apr 2016
  12. Veneficus

Veneficus User

un ”bec” aprins si pe aici???

13. Se potriveste cu cele spuse de Corrosive pe data de 27 Mai a bagat premium gratuit 5 zile pana pe 1 Aprilie sa expirat si in urma cu 3-4 zile pe data de astazi 4/5/2016 adica 5 Aprilie a bagat premium 9 zile dar o mica problema la Jurnalul de bord am vazut ca dureaza numai 1 o zi si dupaia am dat la Uridium - Abonamente.
    Jurnalul de bord
    05.04.2016 - 13:28[​IMG]Bonus sistem: 1 zi premium (9)
    05.04.2016 - 13:28[​IMG]Bonus de sistem Amplificator distribuire daune
    05.04.2016 - 13:28[​IMG]Bonus de sistem Amplificator distribuire scut
    05.04.2016 - 13:28[​IMG]Bonus de sistem Amplificator distribuire HP
    Uridium - Abonamente
    IDTipModalitate de platăValabil până laStatusEvent
    xxxxxxxxxxPachet Premium Bronz14.04.2016activ
    Se expira pana pe 14 Aprilie deci peste 9 zile.

14. "Bonus sistem: 1 zi premium (9)" este doar o eroare grafică, perioada premium acordată astăzi fiind de 9 zile, în plus faţă de cele 5 zile acordate anterior.

De asemenea, tot azi s-au creditat şi cele 3 amplificatoare PRO promise anterior.

Astfel, tuturor celor care se vor autentifica pe contul de joc începând cu data de azi şi până pe data de 19.04.2016, li se va credita automat diferenţa de zile premium şi amplificatoarele PRO.

Condiţiile care trebuie îndeplinite pt. ca un cont de joc să fie eligibil în a primi bonusurile promise sunt:

- contul de joc să fi fost creat înainte de 01.03.2016; şi
    - utilizatorul să se fi autentificat pe contul de joc cel puţin o dată în ultimele 30 de zile.

*gerula57* și savuviorel_007 apreciază asta.
  15. salut ma poate ajuta si pe mine cineva sa nu mai platesc asa scump pentru cumpararea de premium si duplictor..
    eu le platesc in lire si joc din romania ....

16. Bismut

Bismut User

Aici gasesti raspunsul.

17. Mai tine Premium pana maine seara? pe 14/04/2016.

18. Bismut

Bismut User

Daca nu aveai premium inainte de a primi acel bonus de 9 zile da, in data de 14 o sa iti expire.

19. Ţine 9 zile din ziua în care v-aţi autentificat pe contul de joc, în perioada "promoţiei" (05.04.2016 - 19.04.2016).

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.