Anunț Anunț oficial DarkOrbit

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de True5.1, 14 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. True5.1

True5.1 Guest

Salutări, astronauți,

Cu aproape 2 ani în urmă am primit minunata veste că mă voi alătura echipei Bigpoint în calitate de manager de comunitate pentru DarkOrbit. Nu știam multe despre joc înainte să încep, însă am descoperit rapid că a trecut proba timpului și că are printre cei mai loiali și pasionați jucători din câți am întâlnit vreodată. Nu voi uita niciodată experiențele pe care le-am împărtășit cu fiecare jucător, modul și cu echipa mea și îmi vor fi de ajutor pe măsură ce avansez spre următoarea treaptă a carierei. Perioada petrecută aici nu a fost lipsită de provocări, la unele dintre ele echipa continuă să lucreze pentru a le depăși. Am încredere 100% că OP32 și echipa DarkOrbit vor depăși fiecare provocare și vor depăși așteptările pe viitor. Voi continua în cadrul Bigpoint cu o nouă funcție, așadar vom păstra legătura din când în când. Se întâmplă multe lucruri la nivelul companiei și sunt încântat să am un rol în viitorul strălucit ce ne așteaptă. Aș vrea să mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru împărtășirea pasiunii și pentru că mi-ați permis să fiu martorul unei comunități unice de joc. Nu vă opriți niciodată din a juca, a fi atenți sau din a fi geniali!

Către infinit și dincolo de el,

Ron AKA Baracus

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.