ANONIMATUL DE ALTA DATA

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de CrazyStyle2013, 20 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu anonimitatea pagini de profil a jucatorilor

Sondaj închis pe 3 Iun 2014.
  1. Da

83,3%
  2. Nu

16,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cred ca tuturor ne este dor de anonimatul de alta data cand dupa o simpla schimbare de nume nimeni nu stia cine esti .Eu unul nu sunt de acord ca cineva sa imi vada profilul si sa il salveze sa stie de fiecare data ce nume am.Ideea ar fi sa se poata alege daca vrem ca profilul nostru sa fie privat sau nu.Sunt multi jucatori cu nave nu chiar asa de bune care sunt vanati de cei ce urmaresc profilele pilot.
    Propun ca cine este deacord cu ideea mea sa voteze

2. RoKru

RoKru User

Sunt impotriva! Jocul e facut sa lupti nu sa fugi!
    P.S. Sondajul nu respecta regulile !

3. Adevarat graiesti boiere dar in cazul in care vrei sa sabotezi un clan sau sa fi spion sa zicem nu ai cum pentru ca, daca ei au profilul tau pilot salvat vor sti tot timpul cine esti.
    Apropo ce reguli nu respecta sontajul meu? Nu stiam ca un sondat simplu trebuie sa respecte anumite reguli

PS:Va rog fara argumente pentru ca nu-si au rostul in aceasta tema doar votati cu da sau nu

4. Corina-ro

Corina-ro User

rokru ,crazystyle se refera la intimitatea ta ca jucator,poti lupta si daca profilul este ''invizibil'' pt.ceilalti.Daca cineva vrea sa aiba intimitate,aceasta trebuie respectata.Ideea e buna dar nu are sanse de a fi introdusa in joc.

CrazyStyle2013 apreciază asta.
  5. **eagle1**

**eagle1** User

Pentru a putea sa propui o idee , care , ar putea fi implementata mai tarziu , trebuie sa folosesti rubrica de Actualizari si idei .
    Una peste alta , nu am inteles de ce vrei sa nu poata fi vazut profilul tau ? In momentul de fata poti sa-ti setezi ca datele tale personale , detaliile echipament , clan si abilitati sa poata fi accesibile pentru toti , doar pentru prieteni sau pentru nimeni .
    Profilul tau nu arata decat gradul , nivelul , compania , de cand joci , puncte la registru , ore de joc ...etc.
    Cu ce te incurca ca acesta este public ?
    Te incurca ca cineva ti-l poate salva si apoi ...poti sa-ti schimbi numele cat vrei tu , tot se stie cine esti .
    Dar cine ar face asta si ce motiv ar avea ?
    Ehe , aici se pare ca ai calcat stramb (intelegi la ce ma refer) . Nu ai ce face trebuie sa suporti consecintele ...

paria apreciază asta.
  6. Hunter`90

Hunter`90 User

Propunerea ta seamana cu tema de AICI.
    Sondajul tau nu respecta punctul 7 din Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei":
    Tema inchisa.

Hermes apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.