Amplificator achiziţionat prin abonament

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de BandaGer, 10 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BandaGer

BandaGer User

Un Bug/Eroare care nu mi s-a mai intamplat niciodata , astazi dupa ce m-am conectact , peste exact 10 minute de joc imi dispare 10k uridium. Nu am bagat de seama , peste 2h observ ca-mi lipsesc. Cand ma uit in bilant , imi apare "Amplificator de hitpoints" prelungit prin abonament. , cand dau sa ma uit la abonamente nu am nici un abonament nimic , si nici nu am facut asa ceva.
    Doresc un raspuns cat mai rapid posibil...

2. numai cei de la suport te pot ajuta.scrie la suport amanuntit si o sa primesti raspuns

3. Pe contul de joc aveţi activ abonamentul pt. achiziţia de amplificator de "hitpoints-uri".

Verificaţi secţiunea SHOP / Amplificator / HP-B01 şi veţi observa activ butonul verde "Anulează abonament", în colţul dreapta-jos.

Cât timp nu veţi anula abonamentul, se va continua reînoirea acestuia, de fiecare dată când valabilitatea amplificatorul HP-01 va expira.

Sasuke^Uchiha apreciază asta.
  4. BandaGer

BandaGer User

Ok multumesc , sincer nu stiu cum am avut acel abonament deoarece nu am cumparat niciodata amplificatoare , dar asta este

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.