amplificare lasere

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 22 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

v-ar place un astfel de mod al navei sa fie implementat?

1. da

69,2%
  2. nu

30,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ar fi bine sa avem posibilitatea sa schimbam modul de lupta cu un inamic in care avem seprom pe laser cu unul pentru alieni in care laserul sa fie amplificat cu promerium.asa cred ca am avea mai multi jucatori pe harti zilnic fara a avea problema ca se termina sepromul facand alieni.

2. relax

relax User

Am impresia ca s-a mai propus asa ceva(pe forumul englez parca am vazut) si eu chiar sunt de acord.. sper ca se va ajunge la ce propui tu, candva.

3. mobob

mobob User

am votat da,bineinteles...
    dar as sugera sa refaci sondajul...stii tu,cu reguluile alea de postare,avantaje/dezavantaje player/dezvoltaror...
    nu de alta,dar am asa o impresie ca oricum o sa intervina cineva din staful de moderare care sa inchida tema si sa iti ceara sa faci asta...

4. AICI şi AICI se face vorbire fix despre acelaşi lucru.

Cum realitatea nu pare să confirme vreo intenţie din partea dezvoltatorului în sensul propunerii de faţă sau a celei anterioare....

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.