Amintiri...

Discuție în 'Cine este cine - utilizatorii' creată de chiradal, 31 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Voua nu va e dor de unele teme si ceva interpelari geniale din trecut?

 1. nee.. treci la nani mosule

  7,6%
 2. aici e treaba serioasa, ce-i cu stupizenia asta asta?

  2,9%
 3. si mie mi-e dor...

  84,8%
 4. da unde-i gheseftul dezvoltatorului?

  7,6%
 5. posteaza subiect maine, cand nu esti asa melancolic

  5,7%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. styv86

  styv86 User

  Vreti totul gratis si mai vreti si jocul sa fie fara probleme...voi credeti ca niste oameni care se ocupa cu functionarea jocului lucreaza de dragul vostru gratis. Nu este asa, este alegerea ta sa joci gratis ( dar nu pune conditii, daca vrei gratis), eu am investit bani in joc si nu mai plang ca vai de ce functioneaza asa jocul , vai se blocheaza jocul ( daca jucam gratis )...Daca am incepe sa mai si investim in joc, atunci eu cred ca, jocul va functiona struna...si nu zic cu rautate domnule, dar se plang pentru ce? o_O
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  aha ! deci cine joacă gratis sau nu donează suficienți euroi merită să i se blocheze jocul ? bravo !
  eu zic să rămîi pe chat, acolo-s pretențiile mai mici !
   
  Veneficus apreciază asta.
 3. styv86

  styv86 User

  Intelegi exact pe dos...ma refeream la performanta ( stiu ca nu toti au resurse financiare pentru a investii in contul lui de joc...dar sunt unii care au posibilitatea si aleg calea culesului 24/24 h si alte posibilitati de crestere mai rapida doar cu dublu si premium cei care nu au premium fac 24/24 h de cules pe hartile x8 ca doar baza este singura solutie pentru reparare ) ...si daca ne decidem sa jucam toti asa, pai este si normal ca cel care are grija de performanta jocului sa aiba atentie asupra altor jocuri care aduc cat de cat un profit, tu ai lucra gratis la firma mea asa doar sa ma faci pe mine fericit? Sau sa alegi sa fi voluntar la decizia ta si pe urma sa te intorci ca vrei sa fi platit, pai logic daca gandim...jocul este gratis si daca vrei sa joci, o faci ca asa doresti tu...eu daca am investit bani in contul meu nu am facut acest pas ca am fost obligat, a fost dorinta mea de crestere mai rapida a navei mele. Acum daca cei de la DO vin cu niste schimbari este dreptul lor de a face schimbari ca doar ei sunt cu deciziile....La fiecare event se arata plangaciosii ca nu le place, daca nu mai este nici un event vin si striga cand se baga un event s.a.m.d...Eu voi ramane pe chat-ul zis de tine, dar macar nu ma consum ;) si nu ma lua in nume de rau ca nu am o problema personala cu tine sau cu cei care au diferite gusturi ( dar gratis )...Cred ca am dreptul la o perere si eu pe forum fara sa fiu trimis pe chat ca acolo nu sunt pretentiile asa de mari ....Spor la joc :)
   
 4. Veneficus

  Veneficus User

  daca ar fi contul tau tu ai fi cu deciziile...


  esti foarte informat in privinta rentabilitatii...oare care a fost sursa...

  nu se plang...insa ultimele eventuri scoase pe piata au demonstrat clar ca in ograda bp e o debandada totala...
  alura de plangacios ai mai degraba tu in postarea de mai sus...fara suparare si nimic personal...doar e dreptul tau....nu!?
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 5. styv86

  styv86 User

  Nu joc acest joc de ieri, orice admin si moderator poate sa verifice contul meu de joc la orice ora...Daca joci de ceva timp este imposibil sa nu afli fel si fel de lucruri ( e treaba lor a celor care folosesc fel si fel de scurtaturi) ...eu nu doresc decat sa joc, nu ma intereseaza vecinul ce face, al prinde careva, al sanctioneaza...nu sunt genul de sifon care moare de grija altuia si sursa mea este vechimea pe joc ...;) Spor la joc si trebuie sa mai gandim si logic cand ne aventuram :)
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 6. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  Vreti totul gratis...
  mai vreti si jocul sa fie fara probleme...
  voi credeti ca...
  lucreaza de dragul vostru gratis...
  dar nu pune condiții, daca vrei gratis...”

  deci ești tu, cel cu bani și noi, cei care n-avem dreptul la a emite pretenții pentru că, nu-i așa, am ales să jucăm gratis. și dacă tot am ales asta ar trebui să ne vedem de treabă, să populăm hărțile ca să ai tu ce distruge și să nu îţi mai zgîriem auzul fin cu pretenţiile şi gusturile noastre de calici căci tu ai o misie pe joc: vrei performanţă !:eek:
  clamezi că nu mori de grija altuia, adică, oricine poate folosi orice că nu e treba ta. rămîne totuşi mirarea: de ce te mănîncă grija că bp n-are cu ce-şi plăti angajaţii ? e doar altruism ori oi fi tu atît de apropiat de ei ?!
   
 7. styv86

  styv86 User

  Serios acum, am avut si eu o parere si acum sari pe mine ca sunt nu stiu ce mai crezi tu ( este parerea mea logica) ...acum daca tu crezi ca sunt un apropiat, te inseli amarnic :) Si nu ma scald in bani stai calm ( pentru linistea ta) ...Da prietene este parerea mea catre cei care joaca gratis un joc gratis, vrei mai mult investeste in contul tau..daca nu, ai optiunea gratis, ce este asa de greu de inteles? Eu cred ca nu am omorat pe nimeni daca am o parere si am insirato pe forum...Am zis eu cumva ca nu ai voie la pretentii sau la pareri despre joc? Vrei sa transformam un subiect intro chestiune personala ca eu sunt nu stiu cu cine apropiat si bla, bla...Prietene eu cred ca e mai bine sa pun punct la o discutie care cred ca nu ajuta la nimic si faza cu bp lasa asa ca nu am zis eu ca nu are bp bani sa plateasca angajatii, am zis doar ca nu intelegi notiune cuvantului gratis ( gratis sa joci, gratis sa privesti, gratis sa incerci...dar nu chiar tot este gratis) si cu asta am incheiat...Spor la joc prietene ;)
   
 8. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  consideraţiile şi aprecierile tale spun totul !
  nimeni nu-ţi cere să faci ceea ce faci, e opţiunea ta iar la chestia cu "punctul": felicitări !
   
 9. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Sunteţi off-topic!

  Cum discuţia a deviat (demult) de la subiectul temei...

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta