America globala 2nu functioneaza

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ramram02, 30 Ian 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ramram02

  ramram02 User

  Incerc de mai multe ore sa joc si nu functioneaza,se conecteaza dar nu se poate face nimic,se schimba o frama la cateva minute,deci nu se pot face nici misiuni s-au porti,nici macar sa culegi nu merge.Poate rezolva cineva,ptr ca vad ca ceilalti jucatori de pe alte tari le merge,numai noi pe Romania suntem praf,ca de obicei.!
   
 2. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Romania nu beneficiaza de un server dedicat in DarkOrbit, deci orice probleme ai intampina, nu au legatura cu Romania.
  Am testat America Globala 2 si jocul a functionat corespunzator. Am jucat aproximativ 20 minute fara probleme.
   
 3. ramram02

  ramram02 User

  Regret ca tr sa-ti spun dar s-a rezolvat cand am scris la suport,desi nici acum nu functioneaza cum trebuie,este rezonabil si pot juca,a fost si este ceva general vad ptr. ca raman foarte multi jucatori blocati,plus ca apare scris ceva cu (items_items...) la fiecare cutie s-au npc distrus ceeace nu apare in mod normal,dar important este ca se poate juca,nu stiu altii daca sunt multumiti.
   
 4. ramram02

  ramram02 User

  Acum iar nu mai merge Pff..
   
 5. ramram02

  ramram02 User

  Mai fratilor faceti ceva ca este a 2 zi de cand nu pot juca,eu sunt de acord ca la voi merge,dar la mine nu,am un lag ca se schimba cadru dupa 15-20 secunde si ma trezesc prin alta parte a mapei in care sunt.Am internet de mare viteza si niciodata de cand joc (12 ani)nu am avut asemenea lag.Am facut fel de fel de teste ,am sters ce se poate sterge si sunt sigur ca nu este de la mine.Dovada ca ieri cei de la suport au facut ceva si a mers cateva ore rezonabil,dar acum nimic stau in baza si ma uit.Si apare tot timpul scris (item_item...)la orice beneficiu as avea de la o cutie s-u daca fac vreun npc ..asta cand vrea sa mearga si cu intarziere de cel putin 15 secunde.Acum vad ca nici suportul nu-mi raspunde inafara de mesajul standard pe care il primesti la o sesizare.
   
 6. Bam__Bam70

  Bam__Bam70 User

  Probleme pe ag2 nu se incarca pagina sa am acces la nave ce se intampla nici nu ma pot loga .....
   
 7. _basty13_

  _basty13_ User

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Mâine, miercuri 1 februarie, în jurul orei 10 CEST este planificat un sync cu restart al serverelor de joc pentru a fi realizate unele lucrări de optimizare.

  În urma unui sync este uneori posibil ca jocul să afișeze o eroare sau anumite opțiuni să nu funcționeze corect. De obicei ștergerea cacheului recent în clientul de joc conduce la rezolvarea acestor probleme de moment.

  Echipa voastră Darkorbit
   
 8. ramram02

  ramram02 User

  A-ti facut si syncu, si merge la fel de prost,practic nu pot face nici macar 1 klon ,cu x4 ce sa mai zic de restu,asa ca degeaba aprelungit eventul ca practic nu beneficiez si eu de el.Macar sa-l faca sa mearga fara event,ca eu cred ca de la el este toata problema ,ca de obicei.
   

Distribuie pagina asta