am la onoare cu minus mult

Discuție în 'Probleme generale' creată de dan3577, 13 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. dan3577

dan3577 User

am onoarea cu minus nu am jucat o perioada si cand am intrat iar sa joc am minus la onoare cu sa rezolv treaba asta
    no sa ajung cu plus in veci

am minus 2.147.341.066 cand ajung eu pe plus fratilor

2. Hermes

Hermes Guest

Citeste aici si vei vedea ca poti reveni destul de repede pe plus onoare.

3. dan3577

dan3577 User

fratilor nu ati inteles eu nu am tras in nimeni nu am mai jucat jocu de aproape un an si acum am revenit iar la joc si am gasit onoaea cu minus 2.147.341.066 va dati seama cat am de recuperat eu este inposibil sa fac asta si mi se pare o prostie sa nu mai traga laserele slab renunt la joc cred este o greseala de a jocului si nu am cum sa ma pun cu voi sa recuperez eu atata onoare pacat de joc era fain eu nu am tras in nici un coechipier de al meu deci eu abgradez degeaba laserele se poate rezolva de catre voi
    cum am gasit cu minus pot gasi si cu plus onoarea

4. torteto

torteto User

Cum iti poti recastiga onoarea pierduta ?

Exista o noua misiune "O oferta ce nu o poti refuza" - misiune care este vizibila doar celor care au onoare mai mare de -500. Dupa acceptarea acestei misiuni nu veti mai obtine uridium, credite si experienta, ci doar o cantitate mai mare de onoare.
    Pentru ca aceasta misiune sa devina disponibila, trebuie sa renunti la orice alta misiune activa. Si fi calm

5. Hermes

Hermes Guest

La support ai intrebat ce e cu aceasta onoare pe minus ?

6. Corina-ro

Corina-ro User

daca nu ai o nava buna ma indoiesc ca ai reusit sa faci atata onoare negativa,distrugand navele amicilor,mai mult ca sigur ai ''furat'' cutii cargo de la cei din compania ta.Daca poti distruge cubikon in 2 zile recuperezi,daca ai nava mai slab dotata 1-2 saptamani,cu conditia sa joci 2-3 ore zilnic.

7. O intrebare simpla.
    La cine ai dat datele de la contul tau?
    nu ai cum sa intri pe minus, plus daca tu sti"sigur" ca aveai onoare pe + si nu ai jucat o perioada. Gandestete bin cui iai dat datele de la cont si tragel la raspundere.
    Si cu o asa suma mare pe - daca este contul mic fati altul iar daca contul este bun "full lf4 10, drone, havoace si hercules" este o misiune care o pot accesa doar cei cu onoare negativa.
    Pe viitor nu mai da datele de la cont la nimeni, ai grija cui ii dai mesenger-ul si ai grija pe ce link-uri dai clik...acestea sunt cateva chesti elementare pe care ar trebuii sa le iei in considerare.
    cele bune

Sa ai nava buna si sa faci cubikoni 10 ore pe zii sa recuperezi 2.147.341.066 onoare negativa este imposibil sa ajungi pe plus in 2 zile.
    Credema corina stiu ce inseamna onoare negativa si am avut doar 49 milioane - in perioada aceea jucam 5/6 ore pe zi si tot nu am reusit sa ajung cu onoare pozitiva in 2 zile.
    Iar sa recuperi onoare negativa preferabil hartile x2 x3 x4 nicidecum cubikon si undeva pe la 50k onoare negativa doar x2 la stroneri si lordakia(crapa dintro salva de laser)

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Mai 2014
  8. dan3577

dan3577 User

va multumesc baieti si fete am luat misiunea speciala care ma pulseaza nu mai pe onoare si recuperez repede dar cum sa fur cuti cargo ca nu am inteles eu adun cuti cargo de pe harta 1cu 2 si 1cu 3 si 1cu 4pe aici imifac veaculam laserele la 5 abgradate deabia si scutul la 2mai am de abgradat si intru cam o ora pe zi

9. Corina-ro

Corina-ro User

dan intri la setari,interfata si acolo este o optiune ''arata cutiile cargo ocupate'',ai grija ca aceasta optiune sa fie debifata,tu mai mult ca sigur ai avut bifat si ai adunat fara sa stii cutiile altor colegi.