alocarea punctelor de onoare si experienta

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de DUM.DUM, 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. DUM.DUM

  DUM.DUM User

  DUM.DUM
  Am o intrebare, am cautat raspuns si nu am gasit, asa ca postez aici (scuze daca a mai fost pusa).
  Mi s-a intamplat de destule ori de ceva vreme sa distrug npc, sau nave ale unor jucatori, si se intampla sa vina pe ultimele secude altul si sa traga in inamicul meu, iar eu sa nu ma capat cu nici un punct de experienta, onoare sau uridium. Este posibil sa se aloce aceste recompense celei de a 2-a nave? Care este principiul recompenselor?
  Chiar acum 2-3 minute am distrus aproape in totalitate un goliath pe harta mea x1 l-am lasat fara scut si cu foarte putin hitpoint, a venit alta nava si a tras in el alaturi de mine. eu nu am capatat nici o recompensa.
  Sincer mi se pare total neadecvata alocarea recompenselor, daca nu este o eroare ce mi se intampla mie.
  Multumesc anticipat !
   
 2. Hermes

  Hermes Guest

  Aceasta este o problema tehnica cunoscuta . Datorita modului absolut aleator de producere , este mai greu de gasit o regula de reprodus si implicit o modalitatea de reparare. Se lucreaza la remedierea ei si speram sa fie rezolvata in cel mai scurt timp.

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta