Alfa

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Alejandro`, 23 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Alejandro`

  Alejandro` User

  Am 33/34 in poarta galactica Alfa. Am folosti in jur de 2.000 de gg si nu am primit bucata lipsa din poarta. Cum e posibil sa folosesc 2.000 de gg si sa nu primesc o bucata ? avand in vedere ca nu am deschis nici o poarta, ar trebui sa primesc si eu una.
   
 2. Nu stii sa tragi la porti,asta e clar!
   
 3. Alejandro`

  Alejandro` User

  =)) exista modalitati prietene de a trage la porti? exact aceleasi iti da , oricum le-ai trage..
   
 4. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Câștigurile din generatorul Galaxy Gate sunt 100% aleatorii. Nimeni nu poate prevedea dacă va fi un fragment de poartă, muniție, logfile, xenomit sau un alt bon de reparații. Probabilitatea cu care sunt acordate anumite câștiguri este determinată în generator și nu poate fi influențată. Cantitatea de uridium/energii utilizate nu are nicio influență asupra câștigurilor. De asemenea, nu influențează cu nimic dacă ai sau nu deja o poartă. Porțile nu se primesc, se construiesc. Atunci când joci la materializator pentru poarta Alfa, poate fi generată o parte din Alfa, Beta sau Gamma, acestea 3 nu au propriul materializator.
   
 5. Alejandro`

  Alejandro` User

  eu inteleg ca nu au propiul materializator, dar din 2.000 de gg ar fi trebuit sa primesc o parte din Alfa ! asa mi se pare mie cel putin, normal.. nu am zis de mai multe parti, ci doar o parte !!
   
 6. Pana nu de mult era in regulament ca dau 13% parti de poarta cu duplicatoare, ulterior sa scos pentru ca au primit reclamatii prea multe in acest sens , cei care baga banu nu se uita, nu calculeaza iar cei ce muncesc(nu baga banu) nu sunt bagati in seama , se vede cu ochuil liber ca ggurile deschid mai greu portile decat uridiumul si in cursul saptamanii ai sanse mai mari( procentual zic) decat in cursul wekendului .