ajutor

Discuție în 'Probleme generale' creată de extrem, 4 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. extrem

extrem User

ajutor am primit un mesaj cu forum rusesc si am intrat pe el si am bagat numele si parola si acu nu mai pot intra acesta este al cont al meu de pe care va zic va rog zicetimi ce sa fac.

2. intra pe cont de pe email,si schimba parola.

3. rattyionut

rattyionut User

daca nu reusesti adreseaza-te la suportm ei sunt singuri care te pot ajuta.

4. relax

relax User

Te adresezi suportului, dar dupa mine nu mai ai ce face. Daca tu asa usor "bagi" numele si parola oriunde, bravo tie

5. Te adresezi suportului şi soliciţi blocarea contului până la lămurirea situaţiei.

În plus, trebuie să ştii că întreaga responsabilitate pt. situaţia de faţă, îţi aparţine: Siguranţa mai întâi! Cât de sigur eşti tu?

6. rattyionut

rattyionut User

de ce ati sters postarea ca acelasi lucur l=am spus si eu doar ca nu asa in detaliu ca dumneavoastra?

7. Din viteză, scuze! :p

8. rattyionut

rattyionut User

ok multumes de raspuns.

9. extrem

extrem User

pai si eu nu stiu unde sa spun ca sa blocheze contul permenent ca eu am muncit pt el si nu vreau ca sa profite alti de el te rog blocheazal tu permanent

10. Hermes

Hermes Guest

Aceste lucruri nu se pot face din forum, te rog sa te adresezi suportului jocului.