Ajutor!!!!!!!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Robius, 15 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Robius

Robius User

Salut!!! Am o problema. Nu pot cumpara nave designuri!!! Reglati va rog!!!

2. Ai destule credite/uridium pentru a putea achizitiona respectivul design ? :)

3. Hermes

Hermes Guest

Poti dezvolta putin problema ? Ca sa intelegem mai bine cum sa te ajutam.

4. NokSe.

NokSe. User

exact aceeasi problema o am si eu... am destule credite si destul uridiom pentru achizitiile pe care vreau sa le efectuez dar pur si simplu dau click si nu se intampla nimic :D sper ca la asta se refera :D MULTUMESC anticipat!

5. Hermes

Hermes Guest

Incearca cu un alt browser.

6. este o problema cu serverul deoarece nu ma lasa sa ma conectez pe joc si daca vreau sa dau gg nu nu imi da nici o componenta la portii dar nici nu imi consuma uridiumul sper sa se rezolve curand asta.

7. Dacă ne comunici care este server-ul de joc, putem confirma / infirma faptul că acesta funcţionează sau nu.

Cât despre problemele pe care susţii că le ai pe contul de joc, acestea se pot rezolva / confirma / infirma doar prin intermediul serviciului de suport.

8. am patito si eu dai dai mai multe ori refres pana iti apare ca merge sa tragi gg . eu dadeam in jur de 15 ori si reuseam sa trag gg si multe altele cum ar fi : licitatie hangar cumparare diverse itemuri si pe langa asta de fiecare data cand schimbam destingu la nava imi disparea un scut de pe ambele configuri . ce mi-o zis cei de la suport sa fac este : dai reset la configuratiile de pe nava si incearca sa faci iar configuratiile , si asa am facut si am rezolvat problema sper sa va fie de ajutor ce am scris , un joc cat mai placut va doresc

9. Cum nu s-a revenit de către petiţionari...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.