Adobe .. fps .

Discuție în 'Probleme generale' creată de RΣІ™√ΐPΞЯ®[TG-M], 4 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Imi merge foarte rau .. imposibil de jucat . In urma cu ceva timp (1-2 ani ) mergea foarte bine . Configuratia laptopului meu este : -2048 mb ram
    - 2.0 GHZ
    -windows 8 pe 32bits
    -ultima versiune de adobe
    -812 mb placa video .
    Sunt cu toate la minim , si de abia se misca . Sa nu vorbesc de bataie .. praf .
    Astept ideei .. sau nu stiu .. sfaturi sa mearga mai bine , incepand de la browser , cu totul .

2. relax

relax User

Daca acelasi laptop il ai de cand iti mergea tie jocul bine("in urma cu 2 ani").. nu te mai poate ajuta nimeni. Sinchiseste-te sa mai citesti si tu forumul ca de cand s-a updatat clientul a avut jocul ceva probleme dar revenind la ideea initiala.. jocul nu mai e ce a fost acum 1-2 ani, tehnologia avanseaza.. fara suparare, fa un "upgrade" sistemului de pe care joci.
    P.S.: pe 2 gb de ram nu se instaleaza win 8(din cate stiu eu)

3. Ba da , daca te uiti la system res. vei vedea ca se instaleaza . Si da .. e imposibil sa nu mearga asa rau cu toate la minim :) . Server Eg6

4. mobob

mobob User

no ofence,dar sfatul tau e de un cinism ingrozitor....sigur,sa-si vinda omul casa sa isi faca upgrade la laptop...

hmmm...doar ce citeam ca se pregateste lansarea unei placi video cu 32 giga de ram... cu aia,POATE va juca fara probleme si in urmatorii doi ani...

acum lasind gluma la o parte, specificatiile pe care le are laptopul respectiv ar trebui sa fie mai mult decit suficiente sa mearga jocul decent,bineinteles ,cu setari mai mici (e suficient sa joci cu fundal negru,pentru a usura mult "incarcarea" grafica)
    unul din pc-urile de pe care intru eu e mult mai slab,dar se misca binisor...

dar asa ca o curiozitate,cind ai curatat de praf ultima oara respectivul laptop?
    intreb pentru ca am avut si eu o problema similara la laptopul ficei mele, mergea greu,cu caderi de fps-uri masive...
    cauza o constituia insuficienta ventilatie ...adica nu era obturat chiar de tot,ca sa intre in functie protectia si sa opreasca laptopul,dar procesorul incepea sa mearga la capacitate redusa ...
    cum i-am scos praful,si-a revenit.

5. MissingYou

MissingYou User

Uite de exemplu:
    Incearca un broswer ca Mozzila Nightly dar fara actualizari,cum la-i descarcat il lasi asa.
    Cand mai deschizi jocul uitate in Task Manager si uitate cat iti mananca la CPU,procesorul.
    Mai inchide din aplicati daca folosesti browserul Google Chrome ,ca daca te uiti in Task Manager cand deschizi jocul cu Chrome ti se mai deschide inca o pagina a jocului ,inca odata cum mi se intampla mie si lam schimbat in Mozzila si merge perfect.
    Uite de exemplu:
    Incearca un broswer ca Mozzila Nightly dar fara actualizari,cum la-i descarcat il lasi asa.
    Cand mai deschizi jocul uitate in Task Manager si uitate cat iti mananca la CPU,procesorul.
    Mai inchide din aplicati daca folosesti browserul Google Chrome ,ca daca te uiti in Task Manager cand deschizi jocul cu Chrome ti se mai deschide inca o pagina a jocului ,inca odata cum mi se intampla mie si lam schimbat in Mozzila si merge perfect.

6. Hermes

Hermes Guest

Windows 8/32, Nightly pe 64, daca tot dai sfaturi incearca sa fi atent la ce spun respectivii jucatori.

7. MissingYou

MissingYou User

Windwos 8
    1.50Hz
    4.00GB (3,89GB usable)
    32-bit Operating Sistem
    x32-based processor
    Rating 4,2 Windwos Experience Index
    CPU 987
    Multumit Hermes. Si merge tipla.

8. O sa incerc chiar azi dupa munca , spre seara . Multumesc deocamdata . O sa incerc sa vad si o sa postez iar .

Asta ar insemna sa il desfac cu totul nu .. ? intr-un cuvant sa-l dezmembrez ? ))

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Mar 2015
  9. Hermes

Hermes Guest

Ce nu ai inteles tu :
    1. Nightly este un browser de test , o varianta neoficiala gandita pe 64 bit.
    2. Exista si varianta pe 32 bit, dar nu e cu nimic mai buna decat Firefox Mozilla , am testat-o si are inca destule probleme.
    3. Un sistem pe 32 bit va folosi maxim 75% din memoria RAM instalata, cei "3,89GB usable" ai tai sunt de fapt in realitate undeva pe la 3,25 GB din care folositi de sistem aproximativ 40-50%, vei vedea cu cat ramai la deschiderea aplicatiilor.
    4. Mai jos ai sistemul pe care il folosesc eu si pot sa-ti spun ca nu mereu jocul merge "tipla" , deoarece nu conteaza numai sistemul; intr-un joc online pe browser, esentiala este calitatea si stabilitatea conexiunii (in raport cu serverul de joc) si optimizarea browserului.
    5. Sunt multumit, cand cei care posteaza si ofera sfaturi , o fac intr-un mod complet si profesional.

Cateva sfaturi care nu neaparat iti vor aduce imbunatatiri miraculoase:
    1. Daca esti pe conexiune wireless, incearca sa te legi cu cablu in routerul/modemul de net.
    2. Deoarece ai RAM foarte putin pentru sistemul de operare instalat, iti recomand sa inchizi orice alta aplicatie in timpul jocului (ex: winamp, alte pagini de net, skype, messenger, Teamspeak, etc.)
    3. Mentine la zi browserul, adobe flashplayer, java.
    4. Inainte si in timpul jocului daca stai mai mult de o ora pe joc, fa stergere de cache/cookie la browser si flashplayer.
    5. Fa macar odata pe saptamana o defragmentare a HDD-lui (daca e hard clasic mecanic).
    6. Verifica disponibilitatea pe HDD a unui spatiu liber suficient de mare.
    7. Incearca sa cresti memoria RAM cu ajutorul unui stick usb si a functiei ReadyBoost.
    8. Instalarea/configurarea unui sistem antivirus care sa te fereasca de aplicatii periculoase care ti-ar putea "manca" din resurse.

Posibil ca urmand acesti pasi sa simti o oarecare inviorare a sistemului.
    Asa cum s-a mai discutat, jocurile si in general orice soft nu stau pe loc, evolueaza de la o luna la alta cerand mai multe resurse, masini de calcul mai performante. Nu conteaza ca acum un an mergea ceva bine, anul acesta posibil sa nu mai mearga bine sau deloc. Stiu ca nu e un sfat tocmai ieftin sa vi se spuna sa investiti in PC-uri mai bune, dar din pacate acesta este crudul adevar.
    Mai ales in materie de jocuri, un sistem care are un an (vechime) poate sa fie deja "batran" pentru ultimele aparitii in materie de game. Meseria de "gamer" nu e in nici un caz una ieftina si ca orice hobby are un pret, pe care unii sunt dispusi sa-l plateasca si au si finantele necesare, altii ar fi dispusi, dar nu au resurse, iar altii nu vor sa-l plateasca si atunci trebuie sa se multumeasca cu ceea ce au. Chiar daca sunt "doar" niste jocuri de browser, acestea au evoluat extrem de mult in ultimul timp , iar cerintele sunt aproape de nivelul unor jocuri de sine statatoare, modul de cerere si consum al resusrselor fiind insa diferit, asta e o alta poveste pe care nu are rost sa o expun aici.

E de-ajuns sa aplici jet de aer comprimat in radiatorul coolerului, din exterior, fara sa desfaci nimic la laptop. Poti folosi pentru asta jetul de la un compresor de aer, exista spray-uri cu aer comprimat sau de la un aspirator , furtunul pus pe evacuare daca permite constructia.
    Evident aceste operatiuni se fac cu laptopul oprit, acumulatorul scos si pe raspunderea ta.:D

Modificat ultima dată: 13 Mar 2015
    WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  10. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

în sfîrşit, o postare cu adevărat folositoare. ar trebui citită de cît mai mulţi şi urmată de şi mai mulţi.
    aş completa sfaturile lui hermes cu următoarele:
    . înainte de a "jetui" cu aer radiatorul procesorului din laptop sau pc blocaţi mecanic elicea cooler-ului.
    . atenţie la tipul compresorului folosit, modelele mai vechi acumulează în rezervorul de aer condens pe care-l pot elimina prin duza de suflare.
    . există în pc-uri plăci video dedicate care pot avea, ele însele, procesoare răcite cu radiatoare ventilate şi care trebuie la fel de bine curăţate.
    . în funcţie de mediul în care opereză pc-ul vostru, curăţarea lui trebuie repetată din şase în şase luni.
    . dacă nu aveţi veleităţi de "minitehnicus" apelaţi pentru curăţare la cineva care se pricepe la astfel de operaţii căci de cele mai multe ori trebuie înlocuită şi pasta termoconductoare care se aplică între procesor şi radiator.

11. Da , multumesc . A functionat .. si chiar se observa o oarecare 'inviorare' . Ma pot ''bucura'' si eu in oarecare masura acum de acest joc , avand in vedere ca merge mai bine :D .

12. MissingYou

MissingYou User

Omule nam dat cu paru in cap la nimeni ,iam zis doar sa incerce, la detalii ce lea scris el mai sus despre pc lui ,sunt mult diferite de fata ce ai tu si ce am si eu.DA se mai blocheaza cateodata o fi de la pc o fi de la sistemul vostru,ca nu exista vreun pc din cate stiu eu sa mearga perfectu pentru DO.
    Faza cu compresorul de aer am incercat pe propia raspundere acu 2 ani si cand joc DO,am toate aplicatiile inchise.In zilele de astazi poti sa iti modifici pc cum vrei tu.

13. Hermes

Hermes Guest

Nici nu te-am acuzat de altceva , decat sa fi putin atent la ce detin jucatorii si la ce sfaturi le oferi. Decat un sfat prost sau incomplet, mai bine nu oferi nimic. Tonul raspunsului tau, a semanat mai mult cu parul de care amintesti mai sus. :rolleyes:

14. De cand cu ultimul upg(cu rotirea navei si a altor chestii) imi merge perfect jocul adica la crazy cu 100 proteji merge excelent si fata de acum vro 3-4 luni cand nu puteam sa joc un joc daca aveam do-ul deschis acum pot excelent(asta e pe pc-ul mai slab)iar pe celalalt merge impecabil las si 3 jocuri deschise+do-ul si merge darku fara pic de lag:)si e un pc mediu....

15. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.