Adaugare recompense saptamanale

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de OBERON74, 20 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti adaugare unor recompense saptamanale in functie de gradul pe care il avem?

Sondaj închis pe 30 Mar 2014.
  1. Da,ar fi o idee buna.

81,3%
  2. Nu,consider ca ar strica farmecul jocului.(argumenteaza)

12,5%
  3. Imi este indiferent

6,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. OBERON74

OBERON74 User

Dupa cum spune si titlul ideea mea este adaugare unor recompense,niste recompense saptamanale pe care le primim in functie de gradul pe care il avem (ex: locotenent 1000000 credite+1000 uridium),consider ca astfel toti jucatorii ar fi mai avantajati si totodata ar sta mai mult timp online pe acest minunat joc in browser, nementionand faptul ca ar atrage si alti playeri.
    Insa acea recompensa sa nu poata fi obtinuta chiar asa simplu de oricine,conditia ar fi ca jucatorii sa dobandeasca in fiecare zi o anumita valoare a onoarei,iar daca acei jucatori nu ar fi disponibili o zi numarul de onoare pe care trebuie sa il dobandeasca pentru recompensa sa se dubleze,tripleze si asa mai departe in functie de cate zile nu isi acopera cota de onoare pe care trebuie sa o atinga in fiecare zi,pana in momentul in care acei jucatori ajung sa atinga 5 zile de inactivitate(5X mai multa onoare pe care acestia trebuie sa o valorifice pentru a primii recompensa).

Avantajele BigPoint-ului ar fi ca mai multi playeri ar cumpara uridium pentru a-si putea achizitiona amplificatoare pentru onoare.

Astept voturile voastre,respectiv argumentatiile de tip pro/contra.

'Rog ca cei care voteaza negativ sa aduca si o argumentare.
    Multumesc anticipat.

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Mar 2014
  2. do0ob

do0ob User

Imi place ideea,ar imbunatatii jocul,iar jucatorii ar putea fi mai activi din dorinta de a primii ravnita recompensa.

**LΘΓD*HΔΘS** apreciază asta.
  3. Thunder955

Thunder955 User

M-am reapucat de darkorbit recent dupa o perioada de 4 ani si cred ca ar merita sa se ia macar in calcul aceasta idee,ar fi de ajutor celor ca mine.

4. E7eRgY

E7eRgY User

Ca sa nu apara inflatie ar fi bine ca recompensele sa fie in: uri, extra energy, bonuri de reparatie, redeuceri la achizitionari de echipamente, ...
    Ca un jucator sa primeasca recompensa la sfarsitul saptamanii trebuie sa se logheze in fiecare zi si sa nu aiba onoare negativa.

Recompensarea sa se faca in functie de nivel.
    nivelul 1 (level 1-10)
    nivel 2 (level 10-15)
    nivel 3 (level >16)

Ideea mai trebuie imbunatatita semnificativ inainte de a fi pusa in practica....

5. OBERON74

OBERON74 User

Stiu,de aceea am dat pur si simplu un exemplu,iar voi ar trebui sa ma ajutati sa gasesc sau sa gasim impreuna cea mai buna varianta care ar avea o sansa sa fie pusa in practica,dar oricum mai este mult pana obtinem un numar de cel putin 100 voturi pozitive astfel incat ideea sa ajunga macar sa fie luata in calcul.

P.S.: Imi place ideea ta cu recompensele,dar as vrea sa merg pe ideea mea cu numarul de onoare obtinut pe durata unei saptamani,iar numarul de onoare pe care ar trebui sa il dobandim sa creasca odata cu fiecare nivel.
    Ce parere ai?

6. Pacat de idee ca e una foarte buna ;) ... Dar se pare ca jucatorilor le este indiferent , mai orice parere pe forum , Pentru ca cei din Echipa DO , nu sustine pe nimeni

OBERON74 apreciază asta.
  7. TheReaper

TheReaper User

8. Nu a zis nimeni sa nu muncim , dar asta era o motivatie pentru cresterea mai rapida :p ... Adica sa muncim mai mult :p ...

9. ba bn ar fi daca o vor implementa cumva, dar nu va faceti prea multe sperante :)

OBERON74 apreciază asta.
  10. OBERON74

OBERON74 User

Iti dai seama ca daca nimeni nu voteaza,nici ideea nu va fi implementata,ar fi fost de folos celor mai multi jucatori care au nivel mare si nave slabe.

11. mobob

mobob User

nivel mare si nave slabe au in general cei care au inceput recent jocul si au prins de la inceputul contului noul sistem de misiuni....care sistem e cam ca afinatorii de la piine...o face mare si frumoasa,dar nu te saturi cu una la masa ca ee de fapt e numai aer.....deci da,lor le-ar fi de folos in primul rind astfel de recompense...

OBERON74 apreciază asta.
  12. OBERON74

OBERON74 User

Asta este ideea defapt,sa ii ajute pe incepatori,dar avand in vedere faptul ca recompensa creste odata cu fiecare rank,iar ajuta si pe cei cu niveluri mari,sa ajunga "full elite".

13. Hunter`90

Hunter`90 User

Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.