Ad-urile devin insuportabile

Discuție în 'Probleme generale' creată de ~Wizzard~, 26 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ~Wizzard~

~Wizzard~ User

Pentru inceput sunt curios care este motivul ad-urilor in acest joc avand in vedere ca este un joc decent(avand in vedere numarul de playeri, iasa un profit bunisor). Eu personal m-am saturat ca atunci cand deschid o pagina in joc sa imi apara de fiecare data un ad. Astept o imbunatatire in privinta asta, astfel voi fi nevoit sa renunt la joc, pentru ca nu are rost sa joc un joc pentru care trebuie sa inchid alte 5 pagini ca sa il pot juca.Astept parerile voastre!!!

2. relax

relax User

Nu stiu despre ce vorbesti, alte 5 pagini de inchs ? Singurul "ad" pe care l-am intalnit vreodata a fost acel video(la intrarea in joc) pe care daca il urmaream primeam 100 uri(si pe ala de vreo 2 ori l-am vazut), dar pop-upuri niciodata nu am intalnit.

3. Este de la pc-ul tau, nu de la DO. Vezi ca exista programe care blocheaza aparitia acestora. Unul dintre ele este AdBlocker.

4. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

sau intra in control panel si dezactivezi de acolo ce te deranjeaza :rolleyes:

5. rattyionut

rattyionut User

da mai multe detali te rog iedu

6. Problema care o ai tu am avut-o si eu :) , iti garantez ca nu primeste acele reclame din partea celor de la DO ,ci de la browserul tau care a descarcat un mic program care-ti deschide acele reclame automat cand accesezi anumite pagini ,sau chiar la toate :D
    Rezolvarea: Ai putea sa incerci alt browser,daca problema persista te sfatuiesc sa cauti in pc-ul tau programe care nu le recunosti si care sunt foarte mici , ba chiar s-ar putea sa se numeasca ceva gen ca "toolbar blabla" ,dezinstaleazal si incearca din nou sa intri pe pagina de DO :p
    Mult noroc !

7. lohas

lohas User

Cand o sa intru pe joc o sa iti explic mai multe eu ca sunt in clan cu tine

8. rattyionut

rattyionut User

imi spune si mie cnv ce sa fac?
    vreau si eu detalii.

9. hαhαhα

hαhαhα User

scrie pe google "adblock plus" şi în funcţie de browserul pe care-l foloseşti instalezi acest program: pentru mozila https://adblockplus.org/, iar pentru chrome şi clonele lui: https://chrome.google.com/webstore/ . nu ar strica, aşa cum au sugerat şi ceilalţi să-ţi cureţi pc-ul de viruşii care deschid tot soiul de add on-uri nepoftite.

10. rattyionut

rattyionut User

eu ma referem cum pot vedea si eu acele filmulete ca sa ti dea cei 100 de uri

11. Seth[RO]

Seth[RO] User

Acele filmulete iti apar o singura data la 24 de ore, si doar in situatia in care nu ai achizitionat pachet premium.

12. rattyionut

rattyionut User

da dar nu le pot vedea asta e problema.

13. Seth[RO]

Seth[RO] User

Ca te iti putem da mai multe sfaturi te rugam sa ne spui daca ai deja instalat un ad-blocker, ce sistem de operare si ce browser utilizezi.Daca e altul decat chrome (chrome isi actualizeaza singur in mod automat flash-player-ul), pentru celelalte intra pe pagina adobe si verifica/descarca si instaleaza ultima versiune de flash player.

14. rattyionut

rattyionut User

xp , chrome

15. ~Wizzard~

~Wizzard~ User

nu m-am gandid nicodata ca problema e de la browserul meu...ciudat, folosesc google chrome, mersi

pentru cei care au aceeasi problema si vor sa o rezolve eu am procedat astfel: in Optiunea 'Search' a Computerului am cautat 'Toolbar' si am sters tot de acolo iar ad-urile au disparut, pentru ce ce mi-au recomandat adblock nu imi functioneaza... in da eroare cand vreau sa il instalez...

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Ian 2015
  16. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ai descărcat adblock pentru chrome ? dacă da, dezinstalează chrome şi apoi reinstalează-l şi încearcă iar instalarea adblock pentru chrome.