Anunț [ACTUALIZARE JOC] Navă Plus

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de -pianoman-, 10 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Actualizarea Ship Plus este acum aici! Cea mai recentă descoperire în cercetarea materialelor a făcut posibilă modernizarea navelor (upgradeuri navă). Acum vă puteți upgrada (îmbunătăți) navele Goliath, Liberator și Citadel cu variantele lor Plus mai puternice. Colectați Diametrions, materialul necesar pentru a efectua aceste upgrade-uri, din Porțile Galactice, Extindere și Cutiile Pradă Argintii și demonstrați că sunteți cei mai neînfricați piloți din galaxie!

  DO_upgradeship2021_teaser.jpg

  Mai multe informații despre actualizarea de joc prezentă pot fi găsite în FAQul existent //AICI//.

  Noua resursă, Diametrion, poate fi colectată în mai multe locuri din joc. Vă rugăm să consultați întrebările frecvente actualizate:

  Pentru a transmite părerea voastră departamentelor de dezvoltare ale jocului vă rugăm să folosiți //ACEASTĂ// temă.

  Echipa voastră Darkorbit
   
  #Killer-ul apreciază asta.
 2. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Au fost primite raportări referitoare la echiparea unor itemuri pe variantele Plus ale navelor, itemuri ce erau inițial echipate pe nava de bază atunci când a fost folosită pentru crearea celei Plus. Chiar dacă a existat un mesaj conform căruia configurațiile au fost șterse, itemurile echipate sunt în continuare afișate ca echipate în inventar.

  Echipele tehnice au fost informate cu privire la eroare și vă recomandăm, între timp, ștergerea manuală a configurațiilor, înaintea folosirii navei de bază pentru crearea navei Plus. În vreme ce se depun eforturi pentru corectarea rapidă a situației, vă rugăm să luați în considerare acest sfat pentru a preveni blocarea itemurilor echipate. Nu trebuie să vă faceți griji însă, întrucât niciun item nu este pierdut.

  Echipa voastră Darkorbit
   
  #Killer-ul apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.