Achivement

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de free_spirit89, 8 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea sa se implementeze aceasta?

Sondaj închis pe 18 Aug 2014.
  1. Da

15 vot(uri)
    88,2%
  2. Nu

2 vot(uri)
    11,8%
  3. Nu stiu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am o propunere legata de achivement-uri,nu stiu cati vor fi de acord cu propunerea mea,nu stiu cati nu dar eu cred ca ar trebui introduse anumite recompense pentru achivement-uri.De exemplu:ai obtinut "Fericire fara bani nu exista" primesti 5k uridium (sau mai mult sau mai putin),primesti "Bombardament orbital" primesti un lansator de rachete special sau un tip de rachete special,ai luat "Omul cu coasa" primesti un design special,etc.

Avantaje jucator:Acestia ar putea obtine unele iteme speciale pe care si le doresc
    Dezavantaje jucator:Nu sunt

Avantaje dezvoltator:O activitate crescuta din partea jucatorilor
    Dezavantaje dezvoltator:Nu sunt

P.S:Imi cer scuze adminilor daca vad aceasta postare mea ca un spam (find a 3-a oara cand o postez) dar am incercat sa supun acest subiect regulilor.

2. **ДŘMДN

**ДŘMДN User

Ideea in general e buna ,dar nu cred ca v-a fi implementat asa ceva ,eu ti.am dat un da ...

3. Ce se intampla cu cei care au finalizat deja mare parte din achievementuri ?

4. Ar trebui sa primeasca recompensele pentru ele ca doar nu au muncit degeaba

¤_»χPØŴΣя«_¤ apreciază asta.
  5. Jurjstyle

Jurjstyle User

Ar trebui , dar n-o sa se intample . Chestii primite de noi = - BP .

6. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.