Sugestie A patra hala de tech-uri.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de †»ĎΛĎĎΫ«†, 29 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti o a 4 hala de tech?

Sondaj închis pe 10 Mar 2016.
  1. Da.

44 vot(uri)
    83,0%
  2. Nu.

9 vot(uri)
    17,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara. Propunerea mea e una foarte simpla, concisa, realista si, zic eu, ar fi apreciata. Cunoastem cu totii cele 5 tech-uri pe care dezvoltatorul le-a pus la dispozitie in TECH FACTORY. Cred ca nimeni nu foloseste Lantul de impulsuri. In cele 3 hale disponibile cred ca cu totii avem in primul rand Transfer de energie, Robot de reparare a navei în luptă, ori Backup scut, ori Teleghid rachete. ORI, corect! Frustrarea mea e ca toate astea 4 sunt extrem de utile intr-o lupta, fie ea 1 vs 1 sau sau grup vs grup. Eu de exemplu am ales Teleghid-ul de rachete dar as dori sa am posibilitatea sa folosesc si Backup scut. Stiu, unii o sa ziceti ca am unele ABILITATI la REGISTRU PILOT pe ca sa le folosesc pt
    Teleghid-ul de rachete astfel sa imi pot face Backup scut. Fa-o tu! Eu am date punctele anume cum am nevoie mai mare de ele. Prefer sa le am pe Calibrator de ex. care e mult mai important decat Detector de caldura care imi permite doar cu un procent probalilitatea de impact. In fine, cerinta mea e urmatoarea: la halele pentru tech sa mai poata fi cumparata inca o hala in plus, pe langa cele 3. Dar, pentru a nu fi la indemana oricui, dezvoltatorul se poate gandi la achizitia ei pe bani reali in defavoarea banilor virtuali (uridium) pentru a fi o facilitate numai pentru jucatorii care merita cu adevarat.
    Avantaje BP: indiferent ca va fi pe bani reali sau pe uridium, cred ca va aduce Bigpoint-ului acei bani reali sau uridium cheltuit de playeri.
    Avantaje jucator: o a patra hala pentru a putea folosi la maximum potentialul navei tale.

Modificat ultima dată: 29 Feb 2016
    andrei3000 apreciază asta.
  2. relax

relax User

Cu aceasta idee pot spune ca sunt de acord.. eu unul am mers pentru teleghid, robot si backup... mare parte din timpul transferului de energie(care este de altfel si scump) irosindu-se pe faptul ca nu am cu cine sa ma bat(iar un plus de 8k hp-maxim cred-nu este un prea mare avantaj.. cum nici robotelul probabil ca nu te salveaza in foarte multe situatii, dar il poti folosi dupa emp+inv ca sa profiti la maxim). Depinde de tehnica de joc a fiecaruia, oricum, o a patra hala ar fi binevenita.

3. Mersi! :)

4. Cehn

Cehn User

E o propunere prost argumentata.
    De ce nu un număr de 44 de hale?

*N!NO* și crod apreciază asta.
  5. De ce prost argumentata? Pt ca tu ai fi postat altfel? Lasa sarcasmul persoanelor care au nevoie de el, eu nu am nevoie. ''44 de hale''...

6. mm ..sarcasm ..
    in loc sa fie jocul cat m-aerisit..fara dmg-uri fenomenale..se propune ,cv care depaseste ,sa zic ..play..to free..alti uri ..alte plasticuri ..
    noi..cei ce suntem in gura tevii unora ,vrand nevrand ,
    vrem sa m-ai jucam din si cu placere
    sorry ..NUU

Sefyhu apreciază asta.
  7. Get_out!

Get_out! User

Propunerea e buna, preferabil tot pe uridium ca si celelalte, doar ca se aude ca in loc la tech factory ar aparea ansamblu de lucru ...

8. Nu au legatura una cu alta din cate stiu eu. Doar vei avea posibilitatea sa iti creezi anumite iteme cand ai completat 'reteta' lui. Mai exact, de ex, vei putea sa construiesti designul Surgeon cand completezi 'reteta'.

Modificat ultima dată: 12 Mar 2016
  9. 4 tech-uri lol desi va fi 1 lant , 1 teleghid rachete , 1 transfer de energie si robot de reparare a navei de lupta (ce le 2 vieti ajungi ca nemuritor si cele 2 va fi distrus in 10 secunde :))). )
    Poate merita asta sau nu se stie cum va spune pe toti cei din server si din forum.

Sefyhu apreciază asta.
  10. Sunt de acord cu aceasta propunere
    Sunt mai multe avantaje .
    Sper sa vina repede

11. si eu sunt de acord e o idee foarte buna

12. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.