_-ANTICHRIST-_[GaVk]...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 11 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Veneficus

Veneficus User

mai facut curios tatucu Jean...ca tot vad postari in care indemni harniceste pe altii sa puna ”osu”,si alte cele la munca...
    acesta e contul (sau unul dintre conturile) tau pe eg4?

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  2. NU nu este contul meu

3. Veneficus

Veneficus User

binenteles ca raspunsul tau poate fi confirmat la rugamintea noastra si cu voia ta (asta daca nu ai nimic de ascuns)de un admin...

4. dar nu inteleg de ce esti tu curios sa afli cine sunt eu pe joc, joci cumva pe acelasi server ca si mine ?
    P.S. Nu este proflul contului meu de joc ;)

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

lasă-l în pace, nu e contul lui. ăla e cont de botist sadea - mai bine de nouă ore jucate zilnic timp de 57 de luni !
    el e un tip cinstit, doar ce a apucat să lustruiască niscaiva pantofi austrieci că de, suntem și noi europeni, da dacă n-a ”ținut” acum îi lustruiește pe ăștia neaoși de dîmbovița :D:p

Veneficus apreciază asta.
  6. Hermes

Hermes Guest

Ce-ar fi sa va cautati voi doi pe harti si sa nu transformati forumul in maidanul vostru de provocari ?!

Tema inchisa.

_-ANTICHRIST-_[GaVk] și True5.1 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.