48 uridium din 80 kristalini

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ™»Żѕσтyσ«™, 11 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. tocmai am facut kristalini in gama am folosit kamikaze si nu am primit recompensa de nici un fel (exp ,hon ,credit,uridium ) intrebarea este daca , continui acum sa fac sibeloni imi mai da cineva ceva sau trebuie sa astept am amplifuri si ,,,

2. Hermes

Hermes Guest

Probabil ca da, daca te vei folosi de aceeasi strategie, adica doar cu Kamikaze.

myhaiyza1234 apreciază asta.
  3. Ca sa primesti recompensa in poarta,folosind kamikaze,trebuie sa tragi in ceva.
    Altfel,vei distruge doar npc-urile,fara sa primesti nimic in schimb

4. Soft_Music

Soft_Music User

Mie mi s-a întamplat să nu primesc nici asa, primeam recompensa doar pe acel NPC pe care trăgeam, iar pe restul nimic. Ca să primești recompensa completă, sfatul meu e să tragi in fiecare NPC in parte.

5. Am mai recomandat şi cu altă ocazie ca în cazul NPC-urilor mici (Streuneri, Lordachia, Saimoni, Kristalini şi Sibeloniţi) atunci când se utilizează Kamikaze, încercaţi să-l utilizaţi pe grupuri mai mici de NPC-uri.

De exemplu, atunci când trimiteţi NPC-urile în "colţ", acestea fug spre colţul stânga sus dacă în momentul când fug se află mai aproape de acesta (jumătatea stânga a hărţii) şi vor fugi spre colţul dreapta jos dacă se vor afla mai aproape de acesta. Astfel, se pot împărţi în două grupe mai mici.

În cazul Saimonilor, care se distrug dintr-un singur Kamikaze de nivel 3, încercaţi să folosiţi Kamikaze pe primul val generat şi, ulterior, pe grupuri mai mici, până să apuce aceştia să se facă ghem / cerc.

Câteva sfaturi, nu-i obligatoriu să le urmaţi!

6. torteto

torteto User

Ma ce nu intelegeti daca faceti porti nu le mai faceti cu Kamikaze

7. De ce?

8. torteto

torteto User

Pentru ca nu ti se mai pune nici uri nimik si pe urma ziceti ca nu va dat npc-urile nimik

9. P!x3lL

P!x3lL User

Pai si cand au de gand sa rezolve acest bug ?

10. torteto

torteto User

Intr-o zi cred

11. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pai stai asa, si de ce este problema mea treaba asta?platesc premium ca sa pot da cu kamikaze, deci folosesc kami!E treaba BP, cel caruia eu ii PLATESC sa rezolve acele probleme, nu sa stau eu cu grija ca trebuie sa trag intr-un fel sau altul!E treaba mea sa aplic ce strategie de joc vreau, a BP sa isi rezolve problemele!M-am cam saturat de atata indolenta si "sfaturi bune" din partea reprezentantilor acestei companii!Cand gresesc ei, liniste totala si recomandari, pe sistemul "ciocu' mic si joc de glezne" !Dar ia sa faci tu o greseala!Pac, dispare contul tau! Ai ceva de comentat?Ce conteaza ca o faci fara sa jignesti?Primesti amenintari ca ti se blocheaza diverse, iar cumva daca insisti, intreg contul!Ai probleme si bug-uri de raportat?Si ce daca?Or sa stea
    nerezolvate cu lunile cel putin,pentru ca ei sunt ocupati si preocupati cu lucuri mai importante, ca de exemplu sa introduca lucruri noi in joc, care creeaza si mai multe probleme si bug-uri,dar fara sa se preocupe sa le rezolve pe cele vechi.
    Gresesc cumva in una din aceste afirmatii?Clar nu!Dar bineinteles, reprezentatii BP vor trebui sa gasesca niste justificari cel putin,scuze si motivatii...sau ma vor averitza sa inchid gura...nu?Joc de 3 ani...am vazut atatea in acest rasptimp, incat am reusit sa imi fac o idee generala...a ajuns sa nu ma mai mire absolut nimic...
    Concluzia e, cand accepti sa joci si dai cu cardul,iti asumi riscul tuturor greselilor facute de ei, fara ca acestia sa aiba vre-o responsabilitate!Punct!

12. seth fi mai \moale or cum se pare ca sa dus jos jocu foarte jos deci navem cesa comentam asa ca daca vrem sa jucam ar vi cel mai bine sati faci cont nou ca ai sa ai mai multe sanse nu ca mine ca joc de 4 ani nu ca ala care joaca mai inaintea noastra i treaba ca jocu se shimba si tresa facem asa cum ne scrie daca vrem sau nu sa jucam deci degeaba ne plingem ca astai jocu acceptam multe nu ne a pus nimeni si nu nea obligat cineva sa jucam asa ca tacem ))

si sati mai spun ceva nu tea obligat nimeni sa joci jocu asa ca laso balta nare niciun rost

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Mar 2014
  13. A trecut .... sa terminat si x4 nui nimic am trimis tichet la suport am explicat cele intamplate si spre bucuria mea tot nu m-am ales cu 0 uridium sant fericit ca, am reusit sa primesc cei ' 48 ' felicitari DO. Luna de luna premium si rabat ,duplicator timp de app 5 ani nu e putin parerea mea :) Nu am patit vreodata sa am lag cand am efectuat vreo tranzactie bancara :rolleyes:

14. Hermes

Hermes Guest

Platesti premium ca sa nu repari pe uri modulul kamikaze, de folosit il poti folosi in ambele variante, nu te opreste nimeni. Daca ti se spune cum sa tragi si tu nu o faci, chiar admitand ca poate exista o problema la modulul cu pricina, deja devine problema ta. Aparitia aleatoare a acestor situatii a facut , pana acum, imposibil de remediat acest mod de functionare.
    Nu trebuie sa inchizi gura, trebuie doar sa o deschizi intr-un mod civilizat.
    Cat despre restul afirmatiilor te sfatuiesc sa citesti cu atentie C.C.G , pe care le-ai acceptat si ai fost de acord cu ele la inregistrarea contului de joc. Nu te obliga absolut nimeni sa investesti bani in ceva ce nu-ti place sau sa joci ceva ce nu e placul tau.

Asa cum am mentionat mai sus, nu este obligat nimeni sa plateasca ceva in joc. Faci acest lucru pentru a beneficia de servicii in plus fata de jucatorii non-premium. Din cele spuse de tine , se vede ca nu ai facut plati prea multe, probleme la pagina de plata si chiar in timpul MHH au fost nenumarate, deci afirmatia este gratuita.
    Nu am inteles ce ai rezolvat cu suportul, dar poti continua discutia cu dansii, aici in forum ai primit toate lamurile posibile.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.