2010 SAU 2017 ??

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -=..3..=-, 20 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -=..3..=-

-=..3..=- User

Am o intrebare care ma tot seaca... cam cati credeti ca s-ar reapuca de joc daca jocul ar fi iar ca in anul 2010 ?

crod și **Eva2013** apreciază asta.
  2. mobob

mobob User

probabil toti cei care au renuntat la el in tot acest interval....si multi altii..

crod apreciază asta.
  3. acuma Înregistraţi: 94.957.027
    atunci erau parca 75.000.000
    si daca imi aduc aminte in pvp era non-stop full si la npc-uri in toate hartile am prins vremuri frumoase :)
    de care mie dor pe ts cate 300-400 de romani la raid cate 200-300 de nave era viata :)) nu iti trebuiea x4 sau rsb doar x1 si cu 10 dadeai 30k daca eram 20 pe 1 nu mai zic :)) ca poate bagam x2 maxim :))
    si daca ar fi iara 2010 eu zic ca ar juca cam cel putin 200.000

crod apreciază asta.
  4. Veneficus

Veneficus User

baga lichide sa nu te deshidratezi...

mai concret ce vrei sa aflii?
    daca ma uit la grafica jocului prefer 2017...
    daca ma gândesc la posibilitati in joc tot 2017...
    daca e vorba de densitatea utilizatorilor vreau 2010
    iar daca punem in discutie corectitudinea BP...e acelasi lucru...

5. Salut, cum a spus si colegul Veneficus, au fost avantaje, dar si dezavantaje.. mai adaug doar ca in curand, nu va mai fi vorba de tactica, ci de cine trage primul (deja se observa) si cred ca va fi ceva gen C.S.. pui tinta, o salva si baza (.. 16lf + 10% dmg + abilitate)o_O, acum daca faci 1vs1 cu un player cu aceleasi configuratii si tactica asemanatoare, conteaza doar cine trage primul, aveti exemple si in video-urile postate de colegi, la mediatica, iar un dezavantaj foarte mare era magazia de munitie, daca erai genul care iti placea lupta si nu erai (doar) un culegator sau genul expert' in low, era imposibil sa nu ramai fara x4 si sa ajungi sa tragi cu munitie mai slaba, iar cand dadeai peste unul pe care il stiai slab, dar el era un culegator (inrait).. era putin frustrant pt ca el mereu avea x4:)

Modificat ultima dată: 25 Apr 2017
  6. mobob

mobob User

Pe de o parte,aveti dreptate...pe de alta insa,jocul era mult mai plin de viata.
    Acum,exceptind harta 5.3,si culegatorii din pvp-uri,mai gaseti doar npc-uri ....
    oare o sa mai vedem vre-odata asa ceva in dark orbit:
    [​IMG] http://imgur.com/a/rGOD7
    e drept ca imaginea nu e din 2010 (e cam de pe la finalul lui 2012 daca tin bine minte),dar orisicum...