2 Idei noi :)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ThreeDaysGrace, 6 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu ideile mele?

Sondaj închis pe 16 Dec 2013.
  1. Da, cu ambele.

100,0%
  2. Doar cu prima.

50,0%
  3. Doar cu cea de-a 2-a.

50,0%
  4. Nu, ideile nu sunt bune.

50,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua, vreau sa postez si eu 2 idei noi:

1. Cpu echipare in orice moment.
    La fel ca drona de comert, sugerez sa existe un CPU care sa ofere 100 echipari in orice moment, oriunde. Odata ce activezi CPU-ul, timp de 10 minute poti echipa orice. Dupa cele 10 minute, se dezactiveaza automat. Beneficii: daca un jucator este ocupat, nu poate pleca la baza, si castiga un item la licitatie, poate echipa in locul unde este, prin activarea cpu-ului, itemul respectiv.

2. Targ.
    Ce ar fi ca atunci cand dai clic pe un jucator sa apara langa optiunea "Invita" si optiunea "Trade". Cu ajutorul acestei optiuni poti sa faci targ cu alti jucatori. Sa zicem: Eu iti dau 5 lf2 iar tu imi dai in schimb 500.000 credite. Iar daca se comerciaza elemete care se achizitioneaza pe uridium, fiecare jucator trebuie sa plateasca 500 U. Ex: Eu iti dau un lf3 iar tu 10.000.000 credite, targul se aproba, -500 U la ambii jucatori. Probabil ca unii se gandesc: "Imi fac 10 conturi si dau lf3-urile primite la inceput si ma fac full", NU, multi-accountigul este interzis, nu? :D
    Orice element ce costa credite se poate comercia, iar pe uridium se pot comercia doar LF3 si BO2. Avantaje: jucatorii ar putea fi ajutati de prieteni dupa ce sunt invitati de acestia.

Va multumesc pentru atentie, astept voturile si de ce nu imbunatatirile voastre. Va rog, contra cu argument. SUNT PERMISE RASPUNSURI MULTIPLE IN SONDAJ.

RazvanTare, xXxThEeViLxXx și bubuletz apreciază asta.
  2. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Topic inchis, intrucat "Sunt permise voturi multiple".

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.