Bug 11 drone

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †●•»$kyzzø«•●†, 23 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Acum cateva zile ,am anuntat ca mi-a disparut 1 hercule si bla bla ,nu a fost asa dupa cum mi-au spus si cei de la suport :rolleyes: Dupa o verificare atenta a contului meu mi sa spus ca am exact 10hercule si bla bla ,am ramas nedumerit o perioada,am continuat sa joc cu "1 hercule in minus" pana cand am realizat ca cei de la suport chiar aveau dreptate,problema era ca eu aveam o drona in plus ,mai precis 1 iris :))
    Desi am afirmat tot acum cateva zile ca la urmatorul bug voi profita la maxim nu am facut asa,am trimis suport si le-am explicat ,acestia au intrat pe cont si mi-au vandut irisul respectiv .Nu-mi dau seama cum sau de ce mi-a rasarit o drona in plus dar a fost destul de interesant :D
    ps:Drona nu functiona decat cu lasere,nu si cu scuturi ,asta din ce-am observat eu :D

feature=youtu.be

2. rattyionut

rattyionut User

bun asta ar trebui sa ma convinga.:confused:
    dc nu miai arata si pe harta de joc.;)

3. Nu inteleg mare lucru din ceea ce spui ,daca nu crezi iti poate confirma un admin :)
    Iar pe harta nu te stiu ,cel putin dupa numele de pe forum ..
    Dar puneti intrebarea,daca chiar e pe bune si nu sunt singurul care a avut ,sau poate chiar inca are,cum ar fi ? :rolleyes:
    Nu dau nume dar stiu un player care are 1.100.000 scut pe fuga si 800.000 pe lupta si da de rupe ,evident cu duble dar la un asa scut pe lupta nu prea ai cum sa dai 200k dmg ,parerea mea :D Daca ma insel inseamna ca mai am de jucat inca 4,5 ani :rolleyes:

EDIT: Cred ca te refereai de ce nu am dat start sa poti vedea si acolo ,raspunsul il gaseai in descriere ,daca te oboseai sa-l citesti..vedeai :rolleyes:

4. rattyionut

rattyionut User

da la asta m-am referit la un start ca nu ti l-am cerut de pomana.
    p.s.: ti l-am cerut ptr ca nu suntem pe acelasi servar iar pe servarul care joc nu am auzit de asa ceva.
    :p:p

5. Nici n-ai sa vezi ,de auzit n-am idee,dar dupa cum scrie si in descrierea videoclipului pe pagina de joc nu se vedeau decat 10 drone,nu stiu de ce dar putin conteza,in plus eram tare curios unde s-ar fi "asezat" odata ce sistemul e facut pentru 10 drone ..:rolleyes: