Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. lag.am .nu exagerat
    doar la anumite valuri cand apar multe npc-uri ..melter,uber sibe
    nu e de speriat..ii distrug in a-i pendula ,..nu roti,sau ii a-i trage dupa mine
    dealtfel ,fiiecare val de npc-uri,dupa ce ii faci ghem,,,,ii aduni.pot fi distrusi in un anumit fel

2. -Zamolxe-

-Zamolxe- User

Buna ziua!!! Nu pot achitiona premium s-au orice altceva de la shop... imi apare..Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to shop.bigpoint-payment.com. The OCSP response is not yet valid (contains a date in the future). Error code: SEC_ERROR_OCSP_FUTURE_RESPONSE

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites.. O zi buna !!!

3. Dată fiind natura erorii pe care o primiţi, tind să cred că este o problemă ce ţine de sistemul dvs. de operare (vezi AICI).

Spre verificare, încercaţi să vă conectaţi de pe un alt calculator şi să achiziţionaţi ceea ce doriţi să achiziţionaţi.

Personal nu întâmpin o astfel de probleme şi nici nu am informaţii că şi alţi utilizatori ar întâmpina o astfel de problemă.

4. -Zamolxe-

-Zamolxe- User

Multumesc frumos !! O zi buna!!!

5. sud00

sud00 User

poate cineva sa zica daca acest bug este cunoscut pe toate globalele ? pe europa globala 3 am vazut prima data cand mergeam sa distrugem baza ,eu am pus link daca am gresit cu ceva va rog s al stergeti ,Multumesc!

Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
  6. Just_Ovi

Just_Ovi User

Acest bug exista de cv vreme si e din ce in ce mai enervant plus multe altele ...

san-daniel apreciază asta.
  7. andreusMMM

andreusMMM User

salut este un bug cu cpu-ul de mine turbo nu se mai aplica nu se mai injumatateste timpul de reincarcare

8. pe langa toate celelalte lucruri care nu functioneaza cum trebuie pe acesc joc........ a mai patit cineva sa achizitioneze combustibil pentru pet si sa nu il primeasca ?
    cu tot cu restart de pagina si de pc... tot nimic :(((

01.04.2018 - 18:52[​IMG]Ai cumpărat combustibil pentru P.E.T. (10.000)

9. nu mai functioneaza comenzile pe chat gen :/users,/report,etc

10. SELF

SELF User

sa fie un bug sau noul vertex a gasit lumina de la capatul tunelului? nu stiu care si cum ar fi ordinea la schimbarea formatiilor de drone,dar folosind inelul,crabul,diamantul si burghiul ai 3 configuratii. "perfidia domneste in inaltele palate";):rolleyes:

Veneficus apreciază asta.
  11. Veneficus

Veneficus User

chiar asa?
    domnilor administratori de forum putem face reclama in forumul DO programelor interzise?
    se pare ca da!... e a doua oara când se posteaza mizeria asta in forum insa cu toate ca ulterior postarii au intervenit moderatori in anumite teme din forum nu au "observat" in "mareata" lor atitudine anumite incalcari ale regulamentului de forum...

p.s.
    daca nu stiti , puteti , vreti... lasati pe altii care stiu, vor si pot! mai mult ca sigur va fi un pas inainte pentru forumul DO.

BROSCOIUL și ᵗᵉˢᵗᵉг apreciază asta.
  12. SELF

SELF User

"A bate şaua să priceapă iapa" poate daca citeai si faceai o analiza mai amanuntita intelegeai unde bat.nu e o reclama...cat despre "daca nu stiti , puteti , vreti... lasati pe altii care stiu, vor si pot! mai mult ca sigur va fi un pas inainte pentru forumul DO." ai un vot din partea mea;)

Veneficus și Sunlight-Blade apreciază asta.
  13. andreusMMM

andreusMMM User

sal este un bug nu pot scoate jucatori din lista de prieteni dau relog si iar apar in lista pe cei care i-am scos

14. styv86

styv86 User

Acceseaza sectiunea mesaje ( pagina principala ) si pe urma apare mai multe sectiuni si acolo ai CONTACTE , acolo gasesti toti prietenii tai pe care ai poti elimina definitiv ! :)

15. Am să "silabisesc" pt. dvs.:
    pic1.jpg

pic2.jpg

În cazul în care nu ştiţi, nu puteţi, nu vreţi să descrieţi paşii de reproducere ai presupusului "bug", mă aştept să nu interveniţi pe acest subiect mai mult decât aţi făcut-o până acum.

16. ce se intampla? am constatat ca de ieri 2/5/2018 nava tartarus nu mai dispune de aceiasi viteza ca inainte , de exemplu cu inelul aveam 600 viteza iar acum cu inelul am 550 ? este un bug ? europa globala 5

17. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

sau facut modificari la nave, ai informatii pe forum

Veneficus apreciază asta.
  18. True5.1

True5.1 Guest

Vom anunta in curand despre modificarile de echilibru.
    Multumim !

19. _basty13_

_basty13_ User

unde ?ca eu caut si nu gasesc

20. CapoHrx

CapoHrx User

Exista o smecherie/bug utilizta de baietii destepti.(una din mai multe) Este vorba de abilitatea Cyborg. Am patit-o azi de 3 ori cu jucatori diferitin insa din acelasi clan. Intr-o lupta utilizam ambii abilitatea concomitent, ambii urmat de EMP, dupa care la aprox. 5 secunde oponentul utilizeaza din nou abilitatea Cyborg, insa aceasta nu are efectul vizual pulsant, doar daunele se aplica constant. Piua! nu ma mai joc asa. Sa nu mai zic de faptul ca in 3 secunde toti smecherii astia sunt full scut si hp dupa ce l-ai lasat cu o farama de viata. Explicatii? D-lor admini? BP cand faceti curatenie? Ah , stiu, cand se inchide jocul....

motanu_1990, Veneficus, *SONIA*RO* și alți 4 apreciază asta.