Raportări de buguri/erori

Discuție în 'Probleme generale' creată de ©ØrrØsivΞ, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Cehn

Cehn User

Eroare design:
    Apar noi butoane.
    Am inteles ca se doreste o interfata care sa reduca numarul clickuri necesare pt. accesul la pagina principala.
    Cel ce UBA pare a fi ok, dar cel de shop deja incarca fara rost pagina de joc.
    Exista deja o bara pt. achizitia imediata munitiei.
    Daca un jucator isi doreste accesul rapid catre un tab din pag principala:
    1. Isi poate face propriile linkuri catre zona dorita.
    2. Cei de la BP pot crea o bara dedicata fara a le incarca pe cele deja existente si mai ales fara a incarca inutil spatiul de joc.
    EX: bara "shop" de sine statatoare cu linkuri (de genul "Cumpara combustibil" de la Pet) catre Nave Drone Arme Munitie etc... cu optiune vizibil/invizibil

Alta Problema:
    Fara sa tastez CTR atacul se intrerupe.

"Atacul asupra adversarului xxxxx a fost întrerupt."
    "Atacul asupra adversarului xxxxx a fost întrerupt."

Asta e de ceva vreme.
    Si nu depinde de jucător.

Buba e la mine?
    Tastez prea repede? Exista o limitare pe vremuri dar nu se aplica pe atac.

De notat ca acelasi tip de atac dar aspupra NPC nu duce la intrerupere.

Este o limitare BP sau un truc atat de cunoscut incat nu l mai semnaleaza nimeni?

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Aug 2015
  2. _ߣaÐ_

_ߣaÐ_ User

ma dar in loc sa se ia o masura sau sa mi se dea o explicatie de ce nu ma pot loga pe sv ala voi ziceti ca fac spasm frumos raspuns

3. "ma"?! ....atunci aşteaptă! ...şi pe lângă spam eşti şi "off topic"! :rolleyes:

4. XXXMARKXXX

XXXMARKXXX User

Buna ziua, nu mi se mai duce nava pe hartile normale, ramane blocata in harta TA chiar si dupa terminarea duelului, este un bug de ieri seara, nu se poate face nimic ?
    101731188
    EG3

5. Salutare. Am intrat in harta TA , mi`a aratat ca adversarul sa deconectat de la joc, am avut parte de o numaratoare inversa dupa care am ramas blocat in acea harta. Ce este de facut in acest caz? Deconectarea este imposibila, amplificatoarele se consuma aiurea in acest moment. Sper sa gasiti o rezolvare rapida. Va multumesc

6. este o problema de la iei de azi dimineatza si o sa seremedieze problema asta se lucreaza la ea

7. florin

florin User

ce se va
    intanpla cu bugul de onoare ?
    unii lupta cinstit si alti fac onoare la greu dintrun bug...

8. Cehn

Cehn User

Bara PRO e super.

Totusi un raspuns de genul "e in analiza/se lucreaza" ar fi rezonabil pt problema:

"In timpul unei lupte cu un jucator imi apare mesajul: "Atacul asupra adversarului xxxxx a fost întrerupt." Fara sa tastez CTR atacul se intrerupe dupa o salva (ceva sub o secunda).
    Asta cand pe bara premium tot butonez pe muniție emp si altele.

Se intampla in mod suparator de ceva vreme.
    Si nu depinde de jucător.

Buba e la mine?
    Tastez prea repede? Exista o limitare pe vremuri dar nu se aplica pe atac.
    De notat ca același tip de atac (frecventa de tastare) dar asupra unui NPC nu duce la intrerupere.
    Este o limitare BP sau un truc atât de cunoscut încât nu-l mai semnalează nimeni?
    "

OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  9. oscarferys

oscarferys User

salut,am cumparat azi un lf 3 cu 6500 uridiu.si in hangar mi-l arata ,dar pe nava si cand pun nava in hangar si vreau sa il pun pe nava se schimba in lf2,ma poate ajuta cineva?

10. vezi sa nu ai respectivul lf 3 echipat pe alta nava,sterge ambele configuratii ale navei pe care vrei sa-l echipezi,dai un refresh pe prima pagina,si trebuie sa mearga,spor la joc

11. -[DEV1L]-

-[DEV1L]- User

Salut .Cand trag cu x2 nu se vad laserele mai groase si cand trag cu x3 nu se vede culoare verde(aici nici sunetul nu este cel specific pentru verzi , nu pot sa-mi dau seama daca damege-ul este corect ) , daca se poate face ceva in aceasta privinta .Multumesc.

12. Apophis

Apophis Guest

In primul rand :

Laserele sunt "groase" si folosind munitie X2...

In al doilea rand:

Avand un LF-4 echipat pe nava, nu veti mai vedea efectul culorilor de la munitia folosita.

Spor la joc !

Fișiere atașate:

-[DEV1L]- apreciază asta.
  13. D4alicios

D4alicios User

Titlu postare:
    SOLACE bug

Continut:
    1. am un jucator care este in alta harta si are hp scazut, dau abilitatea sa il ajut....ii apare doar cercul verde in jurul navei dar nu il repara.
    2. acest lucru este valabil si in cazul in care membrul este intr-o poarta galactica sau low. A incercat si alt jucator sa dea hp aceluiasi membru care era in poarta galactca si nu i-a dat nici lui hp dar nici mie(el in 1-1 si eu in 4-2....amandoi mmo si colegi de clan),eu am scazut special hp-ul la nava mea sa vad daca ma repara.

Acest bug functioneaza in proportie de 99%, sunt rare momentele in care abilitatea functioneaza cum trebuie si repara si pe cei din alte harti.

14. Apophis

Apophis Guest

Abilitatea design-ului Solace ofera HP jucatorilor din grup DOAR daca acestia sunt in aceeasi harta cu cel care activeaza abilitatea.

Spor la joc !

ecsTasy, anaid1 și styv86 apreciază asta.
  15. -[DEV1L]-

-[DEV1L]- User

[​IMG][/URL][/IMG] [​IMG][/URL][/IMG] [​IMG] Buna , am imaginea alaturata si in harta primesc damage fara sa fie nimeni langa mine si nici mine explozive ,nu vad eu minele sau ii chiar bug , daca se poate uita cineva . Multumesc anticipat.

16. rattyionut

rattyionut User

scrie la suport nu aici.

17. relax

relax User

Este cunoscuta problema oricum.. de muult timp. Daca te-ai fi uitat si tu pe forum intai sa vezi al catelea esti.. :)

18. DORYAN13

DORYAN13 User

De obicei este un NPC invizibil si indestructibil. Asa cum ai fost sfatuit, cauta pe forum. Si anunta suportul.

19. nici un npc din harta aia nu da atita damage,iar faza cu npc invizibil se rezolva cu relog joc

20. DORYAN13

DORYAN13 User

Poate acum se rezolva cu relog, insa atunci cand am fost in situatia asta, fenomenul a persistat cateva zile bune si nici un relog nu l-a facut sa dispara. Am renuntat eu sa mai stau in portalul din 5-2. Ulterior nu l-am mai gasit acolo.

OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.