modul defect sau... ?

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de WIΖΛΓΔ, 4 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

voiam de multă vreme să deschid acest subiect !
    adică, pînă cînd vom mai fi obligaţi să suportăm obraznicia de mojic obtuz a modulului "locator de inamici" ? nu e suficient că de îndată ce acceptăm o misiune "oferită" de NIX, 80% dintre npc-urile care fac obiectul acelei misiuni dispar de pe hartă ca prin farmec, acum trebuie să îndurăm şi băşcălia pe care o face susnumitul locator care semnalizează pe minimap următorul npc programat la căutare şi de îndată ce ne îndreptăm către locul indicat de cerculeţul verde semnalizarea dispare de pe minimap ca să apară într-un alt loc pe o direcţie diametral opusă celei indicate anterior !
    chestia asta aduce a bătaie de joc infantilă şi chiar este de prost gust ! :eek:

Viorel_77 apreciază asta.
  2. Vladut

Vladut User

E posibil ca npc-ul semnalizat prima data sa fie distrus in timp ce te deplasezi catre el si sa ti-l arate pe urmatorul cu a doua semnalizare?

Viorel_77 și bubuletz apreciază asta.
  3. mobob

mobob User

bineinteles ca asta este explicatia disparitiei lui intr-un loc si reaparitia in altul...
    insa in privinta aspectului "imputinarii" respectivelor npc-uri in momentul in care ai misiuni cu ele,wizara are dreptate din pacate...

Viorel_77 apreciază asta.
  4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

se poate întîmpla şi asta dar foarte rar sau aproape deloc atunci cînd eşti singur pe hartă iar cînd "şmecheria" modulului este testată şi verificată de nenumărate ori şi în mai multe feluri (dacă renunţi la prima direcţie semnalată şi te îndrepţi spre cea de a doua semnalizare harta mini va înceta după cîteva secunde a doua avertizare şi va reveni la prima) nu mai încape îndoială, cineva vrea să te păcălească !

Veneficus apreciază asta.
  5. Vladut

Vladut User

N-am testat,nu te pot contrazice :)

6. bubuletz

bubuletz User

Eu,mandru posesor de modul locator adversari lvl 1 (pe 2 servere ), nu am intampinat pana acum(de cateva luni) aceasta problema.Singur problema constatata de mine e ca uneori intarzie sa imi semnalizeze npc-ul ,chiar daca deja trag in el sau ma pregatesc-se intampla foarte rar,asa ca este posibil a fie un pic de lagg care intervine uneori.. O sa incerc sa verific situatia descrisa de tine . Cat despre "singur pe harta" asta e o chestie relativa. Faza se intampla pe o anumita harta sau peste tot ? In plus ,erai singur sau in grup ? Am observat recent ping-uri in GG Terror , si fiind in grup am intrebat daca mai vede cineva ping-urile,eu crezand ca mi-a luat-o pet-ul razna.Alt coleg de clan a ras si a spus ca el dadea ping-urile, mi-a si demonstrat. Nu mai tin minte daca si el era in GG sau nu.

7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

în general joc noaptea și nu prea am coechipieri pentru grup, tot din această cauză pot afirma și că sunt singur pe hartă. se întîmplă pe toate hărțile unde am de făcut misiuni ce implică folosirea respectivului modul. în cazul tău, cred că modulul de nivel 1 are raza pre mică pentru a ”reuși” să te păcălească.

8. bubuletz

bubuletz User

Tot ce se poate.

9. Modulul în cauză funcționează în mod corespunzător.

Modulul va semnaliza poziția celui mai apropiat NPC față de poziția utilizatorului.

Dacă respectivul NPC este distrus până să se ajungă la el şi / sau un alt NPC similar este generat într-o zonă mult mai apropiată de utilizator decât precedenta, modulul va indica noua poziție.

10. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

semnalizarea celui mai apropiat npc se face cum spuneți dumneavoastră doar în faza inițială apoi începe ”păcălea”.
    am păstrat direcția către primul npc semnalizat deși cercul verde indica frenetic o cu totul altă direcție și acea indicație falsă s-a păstrat pînă cînd am ajuns să selectez primul npc și să trag în el, abia atunci am avut o indicație corectă din partea modulului, este evident că acel npc către care mă îndreptam cu încăpățînare era mult mai apropiat de mine decît ținta indicată de modul. menționez că acest lucru se întîmplă frecvent !