LAG INFERNAL

Discuție în 'Probleme generale' creată de *©*NietzSScheaN*©*, 14 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. rattyionut

rattyionut User

la cu ai scris sunt sigur ca ai venit de la ,,coda vacii,,.

2. Bismut

Bismut User

"Adultule", postarea este de acum 4 luni, atunci nu exista acest tip de lag.

3. xRedEyes

xRedEyes User

Salut!!!
    Cum a-ti reparata un pic jocu 2 zile,sa nu mai mearga cu lag si cand ati pus eventu aceasta de craciun gata repede e cu lag!!!
    Nu inteleg de ce !!!Am observat cand sunt eventuri jocul acesta merge numai cu lag...
    Daca jocu merge asa 31 de zile cu lag, sa dus eventu si jocu!
    O seara buna

*N!NO* apreciază asta.
  4. foarte frumos event ul asta aproape ca nu poti face nimic se blochiaza intr una chiar de atita timp nu se poate rezolva nimic cu lagu asta

Domnul corosive de pe data de 14 august au inceput problemele cu lag ul chiar de atunci nu sa mai putut face nimic in privinta asta suntem in decebrie acusi se fac 5 luni

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Dec 2016
  5. COZMIN

COZMIN User

Asta se numeşte : '' bataie de batjocură bre ''.
    Subscriu şi eu : Pe Europa Globală nu se poate juca , ''lag'', ''blocaj'', sau cum vreţi voi să il numiţi a revenit, a mers bine decat două zile, începand cu 30 noiembrie 2016 a început din nou, vechea problemă la care s-a tot făcut referire în postarile anterioare.
    Aş dori un raspuns concret despre problemele semnalate de ''colegii'' de joacă, consider ca dvs. (moderatori) vorbiţi în mod regulat cu cei care administrează acest joc şi prin urmare cred că danşi explică intr-un fel aceasta situaţie. Avand în vedere că sunt jucător dark orbit şi mă confrunt zilnic cu aceasta problemă consider că am dreptul la aceasta informaţie.
    Prin urmare vă rog frumos să ne acordaţi cateva minute prin care să explicaţi situaţia de faţă.
    O seară bună.

6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

ai dreptate,

A inceput eventul si ne putem lua gandul dela el :)) Felicitari DO-ului caci a reusit aceasta performanta. RESPECT!!

styv86 și *N!NO* apreciază asta.
  7. Cu tot respectul pentru moderatori , dar situatia(lagul persistent) de pe EG1 este extrem de deranjanta pentru noi iar pentru dezvoltator ''ar trebui'' sa fie de toata jena. In loc sa ne putem vedea linistiti de joc , stam si vorbim pe TS sau ne punem la un film bun. Stiu de asemenea ca mai sunt si alte probleme de care echipa tehnica se ocupa( spart de seminte , o cafea , o tigara)(glumesc), dar de situatia actuala de pe EG1 cand au de gand sa se ocupe ? Pe alte servere merge jocul satisfacator , in schimb pe EG1 dupa ora 19 ne putem lasa pagubasi. Semnalam aceleasi probleme de luni bune si tot ce face dezvoltatorul este sa ne abureasca , ca a gasit o solutie dar ''nu cea mai buna''.Spor la joc, daca nu jucati pe EG1.:mad::mad:

8. *N!NO*

*N!NO* User

Treaba-i buna... Am ajuns si eu de la munca si nici macar nu se logheaza pe pagina de joc... Sa-mi fac macar un transport (sa mai dau drumu' la niste tech-uri...) Ca de joc nu incape vorba. "Nik" nu merge!
    Vizionare placuta la filme va doresc :(

Am zis sa mai incerc odata... Nu ma pot conecta! O fi mort? O fi scos din priza?!
    De server zic... EG1
    nb all

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  9. Incearca cu o nava din x1

10. pe eg2 nu se poate face nimica,intram seara sa jucam cateva ore cu speranta ca mai putem profita cat de cat de amplificatorul de 50%,dar e doar o iluzie e totul blocat.Sper sa luati in calcul ca trec orele si cei care au investit in aplif de 50% vor sa profite cat pot si ei nu sa piarda inutil.

11. ebucur36

ebucur36 User

Mai fratilor la jocul asta chiar nu se mai uita nimeni de la tehnic?ca de 2 zile de cand a inceput eventu dimineata nu se mai poate juca pe el din 30 in 30 de secunde se intrerupe si stai bloocat 20 de secunde s-au mai mult.Dupa restartul de la pranz nu se mai intampla asta.Cel putin sa faca in asa fel ca si dupa amiaza sa faca la fel ca sa nu mai jucam de loc. Degeaba bagam bani in premium si pachete ca nu ne putem folosi de ele.Cel putin sa stim o treaba,mai jucam s-au ne lasam de tot?

12. Situaţia a fost raportată către serviciul tehnic încă de ieri seară.
    Server?!

13. Darkmy

Darkmy User

Pe Europa Globala 1 este un lag infernal, incepand de la ora 17:00 pana dimineata a doua zi nu poti face absolut nimica, se blocheaza incontinuu, daca intrii in porti, e imposibil sa faci 1 val, ca te bubuie npc-urile. Rezolvati va rog frumos.
    Apropo, cand s-a dat acel restart la server a mers 2-3 zile bine, dupa iar a inceput sa faca asa...

ADY apreciază asta.
  14. Probabil se incearca din rasputeri depo####rea server-ului , fiindca alta explicatie logica pentru nepasarea dezvoltatorului nu se prea vede.

*N!NO* apreciază asta.
  15. e ceva de necrezut de 2 luni lag in fiecare seara.si acuma cu eventul asta frumos nu pot face nimica,mi se rupe inima de bani care ia-am bagat in joc fara sa primesc satisfactie.noapte buna si spor la munca.poate intr-o buna zi se va rezolva ceva sper??????????LICUTA

16. Darkmy

Darkmy User

Eu zic ca daca ati baga un auto-restart la server in fiecare zi la ora 00:00 serverul ar functiona perfect zi de zi, pana cand rezolvati definitiv problema...

17. restart la server se da in fiecare dimineata la 5:30 ora server-ului

18. xRedEyes

xRedEyes User

Corosive??Noua de pe eg1 dc nu ne raspunzi?
    Ma corosive sincer,de ce nu iti faci datoria sa vorbesti si macar se le spui ceva in legatura cu lagu?
    Nu ne raspunzi la intrebari,nu ne zici nimic !!Bine ca la astia de pe eg2 le raspunzi dar noua nu!!
    Corosive,cu parere de rau dar acest joc a fost uitat de lume si inca o sa se lase multi!!
    Atata stiti voi sa primiti bani si sa radeti de noi cum facem suporturi!
    Imi pare rau corosive dar pt mine acest joc sa cam dus!M-am saturat sa bag bani in joc si ca sa vad ca de la ora 18 merge in lag infernal jocu!
    O seara buna

19. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

domnule Corosive. ce facem cu oamenii care lucreaza si vin seara la 5 acasa si vad ca nu functioneaza jocul ??? Ce se va intampla cu premiul rabatul si dublu la cutii ?? noi bagam bani in joc si DO-ul ne fura pe fata, acuma fara suparare, va rog sa transmiteti mai departe si problema asta.
    Pe langa problema lagului au mai avut si tupeul sa bage si Helix )) Cand am vazut Helix-ul ma pufnit rasul :)) macar au facut si ei ceva bun :)) haz de necaz
    seara faina si spor la vizionat filme

EUROPA GLOBAL 1

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Dec 2016
    *N!NO* apreciază asta.
  20. *N!NO*

*N!NO* User

In x1 am citadelu'.. degeaba.. mortu' nu misca indiferent din ce pozitie-l privesti :cool:

Veneficus apreciază asta.