Havoc

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ROMANIA1, 23 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ROMANIA1

ROMANIA1 User

Mai are cineva 3 design-uri havoc din 21 de zeta? Sau sta cineva mai prost? Am intrebat multi jucatori dar nu am auzit pe cineva sa stea asa prost. Care e sansa sa pice havoc, 0.1 %?

2. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

nu exista un procent exact .exista doar sansa de a obtine un design de drone havoc asa ca bafta in continuare la zeta :)

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

eu .
    am un HERCULES din 16 kappa şi doar vreo două lf4 !

4. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

Wizard cred ca tu ai nimerit portile cu 25% sanse de a lua NIMIC :))

crod apreciază asta.
  5. *N!NO*

*N!NO* User

Ma, ce sa zic... Schimba-ti IP-ul sau ceva! Tind sa cred ca are legatura. Eu pe 5 conturi diferite m-am facut full havoc pana in 26 de zeta. Si full hercules la fix 43 de kappa, pe toate conturile! Iar Saturnul l-am luat la al 3-lea Kronos pe primele 4 conturi, iar pe asta pe care joc acum am facut doar 2 Kronos deocamdata. Daca se respecta reteta, la urmatoarea poarta tre' sa-l iau... Succes ;)

P.S. Circula vorba ca la primul Epsilon iei lf4... Nu am primit niciodata din prima! Ba mai mult, pe asta pe care joc acum, nu am luat nici un lf4 din 8 porti!!!

6. Vladut

Vladut User

La primul epsilon nu ai luat lf4?Curios,toata lumea ia lf4 la primul epsilon,asa e "setat" jocul.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  7. relax

relax User

Se pare ca suntem unii mai norocosi decat altii.. se mai plangea cineva odata ca nu are noroc la hercule.. din 44 de porti tot 8 am, 8 porti sunt de cand nu am mai luat. Mergem inainte.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.