Eroare Recompenta de la Domination

Discuție în 'Probleme tehnice eventuri' creată de ^^TheThor^^, 12 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am primit un mail de la bigpoint ( un bonus) pe care l-am deschis doar odata si mi-a dat urmatoarea eroare :[​IMG] , nu sunt singurul care a patit asta !

2. Am dat START THE BATTLE si mi-a aparut o eroare pentru 2 secunde , dupa aceea am intrat pe cont si nu am primit nici o recompensa :(

Link poza: http://postimg.org/image/e7ewpoknh/

3. **ДŘMДN

**ДŘMДN User

Nici la mine nu a functionat :(

4. Hermes

Hermes Guest

Incercati sa obtineti bonusul urmand instructiunile oferite AICI.

5. Am urmat instructiunile dar nu gasesc linkul respectiv care contine acea sectiune :(

6. Am urmat instructinuile si nu apare la link ce ati scris...

7. Nici la mine nu merge codul am urmat instructiunile si tot nu a mers :(

8. În măsura în care link-ul primit prin mesaj e-mail mai este valabil, deschideţi e-mail şi click pe link-ul primit.

Se va deschide o nouă pagină a browser-ului care va încerca să acceseze adresa web furnizată prin intermediul respectivului link.

Întrucât adresa este greşită, veţi primi un mesaj de eroare în pagina respectivă.

Pentru a corecta acest lucru, în pagina respectivă, în "Address Bar", acolo unde scrie ce anume aceesezi (adresa wb), se va selecta şi elimina partea cu "%20http//" după care se dă click la sfârşitul adresei şi se apsă ENTER.

9. test-ship

test-ship User

HEIIII de ce a-ti sters tema cu cei 10% bonus la cutiute ...este o problema tehnica la acest event ,deci :UNDE NE ESTE RECOMPENSA .......

10. Discutii legate de Domination. ...deci?! :rolleyes:

Cum la prezenta temă nu s-a revenit...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.