Doua materii prime pe nava

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Drakaar, 29 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti introducerea acestei functii in joc?

Sondaj închis pe 8 Feb 2014.
  1. Da

116 vot(uri)
    95,9%
  2. Nu, deoarece ...

5 vot(uri)
    4,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Drakaar

Drakaar User

Dupa cum multi stiu dupa depasirea unui anumit level Skylabul devine util doar pentru un singur lucru: transporturi de Seprom. Cu toate acestea productia de seprom e atat de mica incat uneori jocul devine frustrant, mai ales cand ai alegi sa faci misiuni si trebuie sa risipesti sepromul, inutil, pe NPC-uri.
    Acum ca s-au introdus si misiuni noi care cer uneori sa upgradezi generatoarele cu materii prime gen duranium totul devine si mai frustrant (cand ai 40000 de minute sau mai mult pe scut sau motor) daca esti un jucator caruia ii plac misiunile.
    In principiu ideea mea e simpla, doresc posibilitatea de a utiliza 2 materii prime pe nava cu optiunea de a selecta materia dorita in functie de ceea ce fac. De exemplu la NPC-uri pot folosi lasere si rachete cu Promerium in loc de seprom si la "vanatoare" de inamici sau in razboaie sa pot selecta dupa bunul plac seprom.

Avantaje jucator: Nu mai folosesti seprom cand faci NPC si implicit poti aduna o cantitate mai mare.
    Avantaje Dezvoltator: O noua functie in joc, benefica pentru jucatori, si cel mai probabil o utilizare mai intensa a functiei de trimitere resurse instant (consum mai mare de uridium din partea jucatorilor).
    Dezavantaje Dezvoltator: Intruducerea functiei va necesita timp pentru a creea moificarile cerute.

2. Cerinţele absurde ale misiunii respective au fost deja raportate către "game designer" şi am primit promisiunea că vor revedea respectiva misiune.

☺chris☻[CHG] și [Elegy]RockerZ apreciază asta.
  3. este foarte ok aceasta tema...cred ca in sfarsit cineva a pus punctu pe i si sper sa se tina cont si sa treaca mai departe...acest joc a evoluat prea mult si acel skylab a ramas in urma cu 189 semprom pe ora de rasu curcilor ..cand traim in secolu vitezei...

yuliana23, SportSaga.Ro., iedu3 și alți 8 apreciază asta.
  4. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

o idee cat se poate de buna ,dar tinand cont ca unii au milioane daca nu chiar zeci de milioane de trageri cu seprom eu cred ca este bine pentru jucatorii care ''nu au skylab ul atat de upgradat'' incat sa poti juca sepromat zi de zi

lici!, premium1, indianu și alți 9 apreciază asta.
  5. Oldwolf

Oldwolf User

este foarte bine ...sa avem posibilitatea asta .cu promerium. facem portile mai repede si sempromu al tinem pentru razboaie

6. IBNSINA

IBNSINA User

este foarte interesant sa vezi ca oamenii simpli ganditori care doar joaca acest joc frumos..au idei atat de bune si de geniale ..cred ca este foarte bine sa se implementeze aceasta ideie ..deoarece cred din tot sufletu ca o sa ne ajute foarte mult pastrarea sempromului la razboaie..si promeriumu trebuie folosit la npc-uri ca si asa sta degeaba...in skylab..si nu ne ajuta cu nimik..asa avem posibilitatea sa alegem materia prima care o vrem ...
    RESPECT...

7. salut- cred ca este foarte buna aceasta ideie...cred ca skylabu ala a ramas multtt in urma jocului...produce foarte putin semprom..la ce
    ,cerinte sunt din partea jucatorilor.. trebuie sa tinem pasu cu vremurile actuale altfel ne ducem in jos...

armaghedon2012, lici! și premium1 apreciază asta.
  8. RedOctober

RedOctober User

Nu, deoarece trebuie sa fim demni, de ce sa ne umilim, sa cersim? Oricum rafinaria are conductele ruginite inca de acum 2 ani. Inca de atunci producea doar 3 pastile/minut. Nu s'a plans nimeni, copii erau fericiti! Eu cred ca ne'am obisnuit. De ce sa cersim de la BP?

9. kk12

kk12 User

este o decizie foarte buna, dar e foarte greu k dezvoltatorul sa accepte o asemenea idee deoarece am face uri din npcuri mai rapid . insa la cate lucruri noi s.au introdus ar trebui sa se mai gandeasca si la noi , sa mai multumeasca si clientul.

Veneficus apreciază asta.
  10. RedOctober

RedOctober User

Nu cred ca BP nu vrea sa castigam uridium. Ca doar nu plecam cu el in Elvetia. Tot in joc intra. Avem 10 hangare de...dotat. Bp stie cat costa. Are si el nevoie de jucatori. Nu cred ca vrea sa'i aduca in sapa de lemn. Ori muncim la npc'uri, ori bagam cardul.
    Trebuie sa recunosc, ca sepromul asa cum e acum...ajunge. Avea dreptate nea Mircea!
    BP...ar trebui sa scoata onoarea de la NPC'uri, parerea mea. Eventual, sa mareasca un pic recompensa in uridiu. Si atunci, o sa ajunga si sepromul.
    Plus ca daca incarcam nava/magazia si cu promerium, iar o sa scada viteza la nava. Altfel o sa stea pe derapaje. Nu e o idee buna.

11. tamian87

tamian87 User

nu inteleg care ar fi inconvenientu pentru BP,daca am trabant si nu am bani bag gazolina si cand am bani bag benzina;e un joc si daca nu le pasa de ideiile noastre atunci de ce ne mai stoarcem mintea.Deci sunt pro pt aceasta idee

armaghedon2012 și fox!1 apreciază asta.
  12. fox!1

fox!1 User

lollll frate de pe ce planeta ai venit??? auzi ce aberati spui aici ..nu mi vine sa cred ce prosti scoti ..Plus ca daca incarcam nava/magazia si cu promerium, iar o sa scada viteza la nava. Altfel o sa stea pe derapaje. Nu e o idee buna doamneeeeeeee ce joc joci frate??? biliard???

tamian87 și armaghedon2012 apreciază asta.
  13. :))) cine e asta ma care zice ca derapeaza nava ca e incarcata cu 2 materii prime :))) cred ca a gresit jocu ..sunt si oameni care habar nu au cum se joaca acest joc ..si ar trebui sa se abtina de la comentari de genu ..ca se fac de tot rasu...

14. Sardaukar

Sardaukar User

ideea e buna, dar problema se pune ce avantaje materiale ar avea BP. numai uri pt transport? prea putin. nu justifica investitia in modificarea jocului. desi sunt de acord, nu cred ca e realizabila.

15. RedOctober

RedOctober User

N'ati observat pe harti? Daca nava e plina cu seprom, e mai...grea. Un Veng daca e plin si mai trage dupa el si 10 drone, e depasit de un Goli cu magazia goala si 8 Flax'uri.
    Deci, treaba e de la greutate.

Hermes și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  16. kk12

kk12 User

ar fi bun macar un buton STOP SEPROM / UTILIZEAZA SEPROM astfel incat cand te duci la vanatoare sau cand ai razboi si faci nave sa folosesti seprom , iar in portile si npcuriele sa le faci fara , ceva de genul unui cip pe uri , care , cand il ai pe nava sa poti folosi aceasta optiune , k sa iabe si dezvoltatorul de castigat

Veneficus apreciază asta.
  17. RedOctober

RedOctober User

Buna ideea! Dar, ca sa fim corecti si sa venim in sprijinul dezvoltatorului, yo zic c'ar fi mai bine sa scoata npc'urile. Ca ne'ncurca in razboaie. Cel putzin sabothory aia, sunt groaznici de enervanti.

18. Propunerea va fi înaintată dezvolzatorului, cu menţiunea că:

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.