Blocari repetate ale jocului

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de .-H2SO4-., 13 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .-H2SO4-.

.-H2SO4-. User

Va rugam sa faceti ceva cu blocarile repetate ale jocului. Nu se poate juca asa, multumesc.

2. P!x3lL

P!x3lL User

Nu pot distrug un strauner la cum merge jocu asta, ce se intampla putem sa stim si noi ?

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Pe europa global 4 este teroare , eu am dat in harta 1-6 sa merg jos la portal din mijlocul harti eu mergeam in jos petu o mers sus in colt stanga , dar nava mea mergea portalul dreapta jos. Este rau de tot , nu pot pune click pe nimic.

4. pe EG7 lag de 30 d3 secunde!

5. Da si pe EG3 merge foarte rau ,practic nu poti sa faci nimic..sa speram ca se va remedia.

6. la fel si pe EG 5 nu poti face nimic

7. DORYAN13

DORYAN13 User

Așa este peste tot. Ultima speranţă: restartul.

8. Situaţia este cunoscută şi a fost comunicată ca atare suportului tehnic, încă de la apariţia ei.

La următoarea astfel de "ieşire", contul cu userID 73425732 va fi suspendat pe 30 de zile. ...pt. început! :rolleyes:

9. Mod Edit: Off topic.

PS. Vreau sa semnalez un lag infernal pe EG1 care dureaza de cateva zile, cu mici intreruperi. nu te poti msica pe harta decat in secvente... Se poate rezlova?

Problema persista. Am sters chake si cookies si degeaba. Lag peste tot...

Este de-a dreptul fenomenal ce se intampla pe Eg1 de azi dimineata, LAG in toata regula si nu sunt sanse sa putem juca normal fara un restart de server , va rog sa aduceti la cunostinta dezvoltatorului pentru remediere.

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Noi 2014
  10. COZMIN

COZMIN User

Probleme au fost si aseara si cred ca vor continua ;) se pare ca dupa restart se misca la fel de greoi plus ca se si blocheaza ;)
    Succes

11. Dacă continui să postezi pe unde apuci despre problema în cauză, mă voi vedea nevoit să-ţi restricţionez accesul la forum.

12. Restart-ul de server este menit a corecta problemele care au cauzat proasta funcţionare a clientului de joc.

13. .-H2SO4-.

.-H2SO4-. User

Multumesc puteti inchide topicul.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.